Süßes oder Saures ?!? или 239-та маскирана немска тема

• 28 981
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Найтуиш изкъртиха всички мивки! Раздаде се тая жена на сцената яко! Респект! Heart Eyes Kissing Heart

# 676
При нас доста сняг натрупа, даже успяхме да направим по нощите крийпи снежен човек. Ако се задържи снега, събота сме на Wintenberg.
Скрит текст:

# 677
И аз искам сняг! При нас е мокро и мъгливо вече седмици наред.

Много хубави лангоши ядохме в Кечкемет, Унгария. Попаднахме случайно на някакъв летен празник с концерт, стоки от местни производители и забавления за деца.

# 678
  • Germany
Искам и аз сняяяяг! И при нас е само мокро и влажно, а като гледах прогнозата, от другата седмица и ще се постопли. Май и тази година няма да си ползваме шейната.
Точно тези унгарски мекици искаше да пробва мъжа ми на маркта в събота, но на щанда имаше нонстоп огромна опашка и пропусна. Голяма лудница е тази година. След 2г изолация хората имат нужда от социализация явно. На мен не ми е приятно да се бутам и да ме ръчкат, та си тръгнахме бързо-бързо.

# 679
  • Немция
Кмалик, снегът ще се задържи на Зауерланд, даже дават и нови снеговалежи, но на Winterberg се подгответе за гъч и задръствания.
Не знам дали ви е наблизо, в района на Olpe също има писти за шейни, ски.
Друг вариант е Wilde Wiese, по-малко е. Willingen също става, но не знам дали не ви е далеч. Ние минаваме през Brilon за натам, по-спокойно е.
Обмислям и ние да се замъкнем натам през уикенда, но не знам дали ще го осъществим.

Пожелавам на всички желаещи сняг! Nature SnowflakeАз съм от тези, които обичат зимното бяло, макар че за каране с кола е гадно.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 08:55 от Бибит

# 680
  • Germany
Пожелавам ви всичкият сняг да се извали при тези, които го искат и снежинка да не остане за нас 😉👍
И аз съм яла от тези големите сърца, гадни са, вярно си е. Мекици с лук ми звучи още по-гадно обаче. Не съм немско настроена тази сутрин 😆

# 681
  • гр.София
Привет!
Много интересни неща разказвате 🙂
Тази седмица ще има в нашия град коледен базар в центъра, та ще го посетя, да ги видим тези мекици 😁
Глювайн никога не съм пила, не знам и дали ще ми хареса. В Мюнхен ще идем другата седмица като дойде сина, за там вече нямам търпение 🌲
Вчера валя първия сняг тук, но нищо не се задържа.

# 682
Бибит, ние сме в този район- всичките писти са ни наблизо. Blush

# 683
Аз искам слънце. Сняг или не, студ или не… все там, искам светлина! Днес пак е мрачно и схлупено. Sad

Глювайн има и хубав, и много гаден. По-хубавият е обикновено във винарски райони и от местни производители. Тези масовите, които ги купуват готови и наедро, са отвратителни. По-добре човек сам да си направи с хубаво вино.

# 684
Всякакъв глювайн пия, много го харесвам.

# 685
Еха, Бибит подсети ме за Зауерланд и Олпе. Голяма красота е там!
При нас сняг няма, но не ми и липсва. Да изчака да се приберем в България, пък за празниците разрешавам някоя снежинка - за коледно настроение.
А най-хубавите лангош ядохме в Пратера във Виена.

# 686
kmalik22 завид, завид , завид!!!!

# 687
И аз съм на опашката за слънце! Като компенсация за настъпващата зима, ми се иска поне да има мноооого слънце.
Лангоши ( унгарски мекци ) май не съм пробвала. Заинтригувахте ме.
По принцип алкохол не пия, но глювайн и сангрия ми се услаждат и пийвам с удоволствие.
Особено Сангрия.
На Коледен базар не съм ходила от много отдавна, не обичам блъсканиците, а в комбинация със студа, ми се отщява. Красиво е, има хубави неща, но едва ли ще го посетя тази година.

# 688
Бибит, ние сме в този район- всичките писти са ни наблизо. Blush
Моля те систематизирай ги, кои са, къде са?
Трескаво търся място със сняг за седмицата между Коледа и НГ, всичко е заето..

# 689
при всичката тази информация в интернета ...

Общи условия

Активация на акаунт