Къдрокоси красавици - 8

• 52 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
помогнете ми със срока на годност

22 или 24 година?

# 751
помогнете ми със срока на годност

22 или 24 година?
За мен това е 0229 т.е. февруари 29-та година

# 752
Няма такъв срок на годност на продукти за коса.Максимум 1 година е срокът на годност.
EliZ,ако това са срокове на годност,то продукта така или иначе е изтекъл.Това да не те притеснява,ползвай си го.
Имам продукти на по 5 години,не са мръднали.

# 753
Няма такъв срок на годност на продукти за коса.Максимум 1 година е срокът на годност.
EliZ,ако това са срокове на годност,то продукта така или иначе е изтекъл.Това да не те притеснява,ползвай си го.
Имам продукти на по 5 години,не са мръднали.
Може и д ане в това срока, така ми се вижда от снимката. А иначе сега погледнах есин мой крем за коса и срока е 01 2027г. Така че има и по-дълги срокове. На повечвто продукти е упоменато,че е годен за използване определен период след отварянето вече.  А всъщност на крема, на който погледнах срока от едната страна имаше такъв номер с черно правоъгълниче, а от другата страна на тубичката беше срока.

# 754
  • Варна
Благодаря, имам го може би от преди 2 години и сравнително рядко го ползвам. Предната седмица го слагах и случайно забелязах тези дати Simple Smile

# 755
Тези срокове са за т.нар. shelf time - колко време може да стои продукта неразопакован, т.е в магазина. А контейнерчетп показва срока на годност след отваряне, който обикновено за подобни продукти е 12 месеца, за прахообразни 24 месеца и т.н. Но както Ванеса по-горе каза, нищо им няма на повечето и след 5 години след отварянето. Вече ако има променена консистенция или мирис, не го ползвайте Simple Smile

# 756
  • София
Това с бирата не мирише ли на околните? Един път като момиче съм го правила и косата си мирише на бира, освен че я чувствах мръсна.
категорично не. щом изсъхне, няма абсолютно никаква миризма. поливам само по дължината, не втривам в корени, изсипвам 1/4 от кена, не повече, изстисквам хубаво и така...моята фризьорка ми го каза и нараво ме спасява...

# 757
А с каква бира?Защото аз веднъж взех една евтина от магазина и косата ми стана като метла.

# 758
А след раждане пт какво зависи дали ще капе косата? Много ме е страх от това! Дали има решение?

# 759
Доколкото знам, след раждането косата капе, заради промяната в хормоните. Т.е. няма как да избягаш от косопада в този момент.

# 760
  • София
Каквато ми падне- пия обичайно стела, така че най-често съм с нея, понякоа и перленбахер от лидл, ефес Grinning каквато пия, такава слагам. Не ми се е случвало досега да се прецака косата. просто всяка сутрин ако някъде се разхвърчала с леко влажни ръце намокрям.
Тук е на около 6 ден.
Скрит текст:

Да, няма как да избягаш от косопада- той е нормален и е в следствие на това,че 9 месеца си имала страхотна гъста коса, която не е падала грам. На мен ми опада доста след последното раждане, 2 г след това, но е по-скоро от огдините, стрес, който също се натрупа, и анемия.

# 761
Момичетата, които препоръчват Парлукс сешоара, на влажно ли живеете? Аз бях няколко дни в София и направих огромна разлика с Бургас, където си живея. Няма такъв фриз и разхрърчане…
Отделно да попитам дали някой е ползвал продукти на Ouidad? Аз си взех гела Advanced Climate Control и съм много доволна. Обмислям да взема и други продукти-шампоан, балсам и т.н. от марката, но се колебая още на коя от многото им серии да се спра.
Искам да благодаря и на GeryGG, която препоръча маската с желатин, супер е, ще я вкарам в рутината си, въпреки че съм с фина коса, добре се отразява на косата ми. Колко често я правиш? Аз мия на 3-4 дена косата си и може би на 2 седмици ще е Ок.

# 762
Аз не съм на влажно.

# 763
Как ще си полееш косата с бира и няма да смърди на бъчва? Правила съм го като момиче. Смърдяща и мръсна е. Ходите ли с накапани дрехи...същото е.

# 764
Пробвах лосиона за къдрици на Балеа, няколко пъти вече.
Харесва ми до тук, но имам още да му свиквам със сигурност - и като количество (че все ме е страх са не прекаля и се случва да не сложа достатъчно), и на колко влажна коса да слагам. Както я и скъсих, тя от влажна почва да съхне докато я погледна, та строих и спрей с вода до тубата с лосиона, няма как иначе. 
Ще има още да си свикваме, но ми харесва откъм насърчаване на къдриците и че е по-лек от кремовете които съм пробвала до тук. Според мен за по-дебела и упорита коса би бил твърде лек, за моята перушина става. Не е толкова траен ароматът че да остава и да ме дразни, което му го броя за плюс за мен.

Общи условия

Активация на акаунт