🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 693
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Разпиляна във въображението
Е, след като Новите са си опоскали всичко като ненаяли се, нека се прехвърлят и на прибраното на Старите, които освен че са си го приготвили, ами и умно са го използвали. Мислейки как да го споделят с мързелите, които ще дойдат.

# 1 006
Гечо е с изключително натоварващ характер, помните как се караха с Альона. Аксения с облекчение каза, че след напускането му ще настъпи спокойствие. Хич няма да се учудя жените да са желаели отстраняването му и в тази случка да са видели удобен повод и затова да са подкрепили и подтикнали Вал да си настоява за удара. Не знам дали Гечо наистина е женомразец, но като всеки агресор си избира по-слаби противници, наскоро нали даваха и Яни нещо се оплакваше. Та Яни и жените - на тях се нахвърляше.

# 1 007
  • Sunshine state
Помня как се дракаше с Альона и помня как само Валерия тогава го защити пред нея. Кофти случка откъдето и да го погледнеш, остави горчив вкус.

# 1 008
  • При семейството си
Веселка е тази седмица фермер на обединените отбори, нали така и заедно би трябвало да изберат ратай…после заедно ще изберат първи дуелист, нали…или нещо съм пропуснала в правилата, защото не гледам от самото начало предаването?

# 1 009
  • София
Е със сигурност ще е ратай някой от Новите, ама един ли ще се оправя с всички животни и готвене за толкова хора.
Дано да са двама, като в предишните сезони.

# 1 010
Ратай може и да изберат заедно, но първия дуелист го определя фермера. Поне досега беше така.

# 1 011
Е, ако Радо им е ратай, всички ще умрат от глад.

# 1 012
  • София
Дано има игри за спасяване от ратайство. Интересно става като се спаси някой, който е бил нарочен за ратай и дуелист.

# 1 013
Ще трябва да са двама ратаи, един няма да може да смогва. Освен ако разрешат на фермера да помага, та Веселка пак да се мъчи в обора.

# 1 014
  • София
Да, би трябвало да са мъж и жена ратай, но ще видим какво са ни подготвили тази година.

# 1 015
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Новата седмица дано е със забавни моменти и по-малко драми.
Очаквам Радо и липсата на храна да ни дадат сериозен материал
за коментиране. Веселка не знам как ще успее да ги строи и стари и нови.
Интересно ще ми е да видя поведението на Аксения към новите и стари дружки.
Да видим и Камелия към коя жена ще се присламчи от старите. Залагам на Нина,
може би ще намери и дума с Весито, Валерия не, тя ще е вярна на Аксения.

# 1 016
  • София
Да, би трябвало да са мъж и жена ратай, но ще видим какво са ни подготвили тази година.
Радо и Ванчето Joy

# 1 017
  • Sunshine state
На мен не ми харесваше като се спасяваха от ратайство, понеже има двама трима, които вечно печелеха и така не можеше да ги сложиш за ратай. Харесват си ми сегашните правила, дано останат така.

# 1 018
Камелия предполагам ще се насочи към Лили и Нина като не особено умни. Само дето не виждам каква полза ще има от тях,като вероятно ще бъдат първите отпаднали жени ,а колкото и да ги омагьосва за фермер няма никакъв шанс да я посочат при излизането си

# 1 019
Веселка със сигурност ще прати ратай от новите. Определено няма да им е лесно  на избраните-гладни, а работата за вършене е много.

Общи условия

Активация на акаунт