🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 686
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 990
Красотата е толкова субективно понятие..., но ако изхождаме от общоприетите норми за красота, няма опасност заради това да не ѝ простят. Satisfied
Валерия е хубавка. Красива е нещо друго. Различно от дамския състав на Ф8.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:20 от cardhu

# 991
  • Вестерос
Те от първи сезон се карат за храна и цигари. Каква креативност Grinning

# 992
Красотата е толкова субективно понятие..., но ако изхождаме от общоприетите норми за красота, няма опасност заради това да не ѝ простят. Satisfied
Валерия е хубава. Красива е нещо друго. Различно от дамския състав на Ф8.
Моето определение за вида ѝ е "симпатична", което още веднъж иде да покаже, че определянето на симпатичност, хубост и красота, е субективно. Simple Smile

# 993
Валерия има хубаво тяло. В лице не е нещо кой знае какво. Просто е симпатична. Така че едва ли красотата й би могла да е пречка да се гласува за нея. Интересно ми е Веселка дали ще се справи като фермер на общия отбор. Там има някои потенциални саботьори. Колко седмици остават до финала?

# 994
Аз от темата разбрах, че Валерия била красива.
Иначе е симпатична, да.

# 995
Това нали знаете защо? Защото завиждамееееее  Joy

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:39 от cardhu

# 996
  • Sunshine state
Веселка хич не я харесвах в нейния сезон, но сега ми стана много симпатична и ще викам за нея в дуелите. От мъжете съм много на кантар, то няма симпатични. Може би Яни до известна степен, въпреки че ми идва твърде "натурален" и съм в лек потрес от природните му нужди и изцепки. На фона на останалите обаче ми е по-симпатичен.

# 997
Скрит текст:
Боже, старите как си крият провизиите…все едно са злато. Ненаяли се, не напили се!
Верно е много комично, все едно очакват нашествие на хуните и крият запасите варварите да не ги опустошат! Laughing
Ако знаеха как тършуват по багажите и опоскват скритите провизии ваклото и катаджийчето щяха да се постараят повече. Smiling Imp Като изгладнеят няма да остане непреровен багаж и необърнато камъче и легло.
Най-голяма заплаха за храната обаче е изгладнилия Радо ще им изяде ушите барабар с манджолаците.
Добре са го измислили ИА ще има голям екшън и драми с тия намалени дажби за Новите, ако бяха Старите щяха стоически да издържат, с малко мрънкане и сълзи от Лили и някоя протяжна, кахърна песен. Щях да пиша и някоя пеперлива псувня от Гечо, ма той си би камшика и го няма, така че ще ни бъде спестено. Smiling Imp Новите ще орат и беснеят, няма да се примирят лесно, че са ощетени в дажбите.
Това е най-креативната идея на продуцентите този сезон.
Представям си изгладнялата физиономия на Радо - рева ще се скъсам! Innocent
Т.е. най-краетивно е да ги накарат да се карат за храна?
Ще проработи замисъла, но аз лично бих използвал много различна дума на мястото на креативна.
Посипвам си главата с пепел и ще се опитам, дано успея, този път да бъда екзактна. Innocent
Това ще е най-успешната провокация към участниците, за да има разбунване на духовете сред тях, че идеята с най-мързеливия участник почти не сработи.
Провокацийките са хубаво нещо, ще се съгласиш. Smiling Imp Ще има много шаранчета, които ще се хванат на кукичката, на гола кукучка в случая. Smiley
Сеир да има.
п.п.За хубостта и различния вкус пак ще цитирам ММ, така ми е тръгнало днес, който той често, често пуска "Въпрос на вкус казало кучето и си облизало д.пето" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:45 от sineva 1

# 998
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Трябва им нещо по-жълтичко да показват, та да поддържат интереса.
Видяхме, изсмукания от пръстите скандал дори и тук колко мнения и определения
провокира да се напишат. Интересно, мислех че като има Сървайвър другата
година той ще върви на мястото на Фермата, а през пролетта ще е Ергенът.
Валерия е симпатична, но красива определено не е. Няма нито една запомняща се
или интересна черта, няма фатална красота, няма нищо отличаващо я.
Нормално, симпатично момиче от съседния вход, такива с лопата да ги ринеш.
Не ми харесва микроблейдинга на веждите и, определено не е направен сполучливо.

# 999

Любимците на форума 😎

# 1 000
Нормално, симпатично момиче от съседния вход, такива с лопата да ги ринеш.
Ама тя почти на 30! Това си е жена, не момиче. Което още повече ме кара да си мисля, че е съвсем наясно с избора си да представи по този начин конфликта си с Гечо.

# 1 001
Приятелките ми, които са я гледали в нейния сезон я описваха като сладко и много силно момиче (гледам от Ф6).  На мен ми се вижда психически лабилна, неособено красива и определено ненаясно със себе си. Когато тя беше ратай, имаше подкрепата на фермера Аксения и останалите жени, дори на Гечо.  Един през друг се надпреварваха да я подкрепят. Но, когато тя беше фермер, забрави за Веселка, непрестанно гледахме ред сълзи, ред сополи... Наистина имаше начин да отиграе ситуацията с Гечо, без да го гонят, но да приемем, че е още млада и неопитна. В крайна сметка очакването ми за нея е, че ще си остане на ниво кифла.

# 1 002
Изчетох ви. За мен страницата с Валерия и Гечо е затворена - изказах си мнението и прочетох вашето, напълно разбирам всички. Както и да е - започва нова седмица и ми е много интересно сега как ще се избират ратаи и как ще се избира първи дуелист. Ще е забавно да видим дали ще се сработят или ще продължат да си бъдат отбори, макар и неофициално. Надявам се седмицата да е интересна Simple Smile

# 1 003
Жалко, че Гечо няма дар слово, можеше да обясни с две думи защо я тупна, че не е имал време да осмисли, че за 30 годишна женичка не е приемливо да я ступат по рамото в гръб докато размахва пушка насам натам " към езерото" , " без пръст на спусъка" 🙂
Че ще е дълбоко наранена и много огорчена, и от стреса ще забрави да мисли за отбора, а само ще хълца и ще повтаря, че ще даде на Гечо урок 🙂
Сега гледам маже във ФБ, гузна е явно, пък и не е приятно, предполагам  , да си гледаш по телевизора харакирито , дето зорлян си го причини. 
Не му беше работа на Гечо да се грижи за безопасността,  ама инстинктивно явно реагира, експлозивен характер, първо действа и говори, после мисли.
За мен като зрител е загуба, исках да го видя на арената с надежда да натири Генчо или Ванчо.
Загуба и за отбора на старите, но по-важно е да не циври Валерия, да е отмъстена, и Гечода си вземе урок, че е по-важно да не докоснеш някого, отколкото да реагираш на възможна неприятна случка.

# 1 004
  • София
Валерия сочеше към езерото, а до нея имаше мъж, който беше насочил своето към човек. Съвсем целенасочено Гечо се кара с жени, на мъжа (не видях кой беше) забележка няма да направи, а да го тупне пък съвсем. Ако си преосмисли малко поведението защо се стигна дотук, няма да е лошо за него и околните му. Малко по-спокойно и по-малко обиди. За мен има повече от нужната агресия у него. Това не означава, че смятам, че бие жена си.
Валерия не ми харесва тази седмица, не обичам такива ревове. Изглеждаше сякаш е пораснала.

Общи условия

Активация на акаунт