🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 701
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 975
Пак злобее нещо Аксения в промото.

# 976
++
Валерия  и Яни (Стари герои)

+
Веселка, Чочо  и Аксения (Стари герои)
Влад и Хепи Ванче (Нови надежди)

=
Лили, Финци и Нина (Стари герои)
Калин и Радо(Нови надежди)

-
Иван, Камелия и Евгени(Нови надежди)

Почти без промяна от миналата седмица.  
След толкова коментари и полюсни мнения нормално Валерия да каже какво мисли за случката. Радвам се, че не се е уплашила и отстоява мнението си. Случката със сигурност ще се отрази на зрителския вот, ако е на финал. Все се надявам, че дори тия, които не одобряват конкретната случка ще оценят цялостното й представяне и качествата, които показа. Все пак има време  около месец до финала страстите да се  утоложат.ММ обаче ме заля със студена вода "Не се надявай, твърде хубава е, за да й простят" Rolling Eyes
Дано бърка.

# 977
Че Мажена е искала да си поиграе на реалити, някак го разбирам , предполагам,  че тениса, скокове с бънджи и соарета омръзват в един момент, и си поискваш място в реалити. Какво обещаваш в замяна, не знам.
От гледна точка на продукцията, още се чудя тоя автогол защо беше...

# 978

Точно ти да говориш за злоба - как не ти е неудобно, не знам...
Тия дни като даваха интервю с Ванчето от миналия сезон и новия й партньор, пак ви показваха за малко с Кирил и тръпки ме побиха Sad

Аксения може да е всякаква, но злобна определено не е.

# 979
  • Другата България
Че Мажена е искала да си поиграе на реалити, някак го разбирам , предполагам,  че тениса, скокове с бънджи и соарета омръзват в един момент, и си поискваш място в реалити. Какво обещаваш в замяна, не знам.
Освен да изражда бебета безплатно, или да участва в кампанията им, аз друго не мисля, че има какво да предложи.

# 980
Че Мажена е искала да си поиграе на реалити, някак го разбирам , предполагам,  че тениса, скокове с бънджи и соарета омръзват в един момент, и си поискваш място в реалити. Какво обещаваш в замяна, не знам.
Освен да изражда бебета безплатно, или да участва в кампанията им, аз друго не мисля, че има какво да предложи.
Това се оказа достатъчно за девет седмичен престой.
Има някаква ирония в деветката .. девет седмици Ферма, девет месеца бременност Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:08 от Bengun

# 981

Аксения може да е всякаква, но злобна определено не е.
След епизода в понеделник,  пак ще си говорим 😂

# 982
++
Валерия  и Яни (Стари герои)

+
Веселка, Чочо  и Аксения (Стари герои)
Влад и Хепи Ванче (Нови надежди)

=
Лили, Финци и Нина (Стари герои)
Калин и Радо(Нови надежди)

-
Иван, Камелия и Евгени(Нови надежди)

Почти без промяна от миналата седмица.  
След толкова коментари и полюсни мнения нормално Валерия да каже какво мисли за случката. Радвам се, че не се е уплашила и отстоява мнението си. Случката със сигурност ще се отрази на зрителския вот, ако е на финал. Все се надявам, че дори тия, които не одобряват конкретната случка ще оценят цялостното й представяне и качествата, които показа. Все пак има време  около месец до финала страстите да се  утоложат.ММ обаче ме заля със студена вода "Не се надявай, твърде хубава е, за да й простят" Rolling Eyes
Дано бърка.

Да, за съжаление е така...Както е казала Моника Белучи: "Хората могат да ти простят ума, дори таланта, но красотата - никога!".

# 983
Боже, старите как си крият провизиите…все едно са злато. Ненаяли се, не напили се!

# 984
Kaкво е цялостното  и представяне? Досега плюсове слагате за това, че съответните герои не са пуснали кафяво, колкото останалите Grinning

# 985
Красотата е толкова субективно понятие..., но ако изхождаме от общоприетите норми за красота, няма опасност заради това да не ѝ простят. Satisfied

# 986

Извинете ме, че не съм изчела всички коментари, но сега като видях клипчето, на което се вижда направлението на пушката на Валерия, много се възмутих. Тя я е насочила към водата, а от цялата олелия останах с впечатлението, че пушката е насочена към човек на метри от нея. ´Айде стига!

Очевидно от Продукцията са решили, че не е истинско насилие, но ги е дострашало да оставят Гечо, за да не ги обвинят, че са поддръжници на насилието. Решили са да прехвърлят топката към Валерия и не случайно ѝ натъртваха да избере опцията „нищо кой знае какво не е станало“. Ако ги упрекнат, че подкрепят агресията към жени, те да могат да се оправдаят, че изборът Гечо да остане е неин. Ама, тя ги изненада.

# 987
  • София
😘😊

# 988
Боже, старите как си крият провизиите…все едно са злато. Ненаяли се, не напили се!
Верно е много комично, все едно очакват нашествие на хуните и крият запасите варварите да не ги опустошат! Laughing
Ако знаеха как тършуват по багажите и опоскват скритите провизии ваклото и катаджийчето щяха да се постараят повече. Smiling Imp Като изгладнеят няма да остане непреровен багаж и необърнато камъче и легло.
Най-голяма заплаха за храната обаче е изгладнилия Радо ще им изяде ушите барабар с манджолаците.
Добре са го измислили ИА ще има голям екшън и драми с тия намалени дажби за Новите, ако бяха Старите щяха стоически да издържат, с малко мрънкане и сълзи от Лили и някоя протяжна, кахърна песен. Щях да пиша и някоя пеперлива псувня от Гечо, ма той си би камшика и го няма, така че ще ни бъде спестено. Smiling Imp Новите ще орат и беснеят, няма да се примирят лесно, че са ощетени в дажбите.
Това е най-креативната идея на продуцентите този сезон.
Представям си изгладнялата физиономия на Радо - рева ще се скъсам! Innocent

# 989
Верно е много комично, все едно очакват нашествие на хуните и крият запасите варварите да не ги опустошат! Laughing
Ако знаеха как тършуват по багажите и опоскват скритите провизии ваклото и катаджийчето щяха да се постараят повече. Smiling Imp Като изгладнеят няма да остане непреровен багаж и необърнато камъче и легло.
Най-голяма заплаха за храната обаче е изгладнилия Радо ще им изяде ушите барабар с манджолаците.
Добре са го измислили ИА ще има голям екшън и драми с тия намалени дажби за Новите, ако бяха Старите щяха стоически да издържат, с малко мрънкане и сълзи от Лили и някоя протяжна, кахърна песен. Щях да пиша и някоя пеперлива псувня от Гечо, ма той си би камшика и го няма, така че ще ни бъде спестено. Smiling Imp Новите ще орат и беснеят, няма да се примирят лесно, че са ощетени в дажбите.
Това е най-креативната идея на продуцентите този сезон.
Представям си изгладнялата физиономия на Радо - рева ще се скъсам! Innocent
Т.е. най-креативно е да ги накарат да се карат за храна?
Ще проработи замисъла, но аз лично бих използвал много различна дума на мястото на креативна.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 17:29 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт