🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 691
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 960
Аз смятам, че целия ден е била твърдо емоционална, повлияна от други състезатели",  без мисъл за последствията.

# 961
  • София
Аз по-скоро го споделих заради подкрепата на другите съфермери, разбира се, много непознати я и съдят.  Нищо ново не казва, каквото във Фермата, това и сега, държи една линия, което може би е по-доброто. Явно обаче с Гечо не се мразят след това, което мен ме зарадва.

# 962
  • Вестерос
Валерия е пуснала обяснение:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ekhuhSo82LoCF … d=100001402010168

Гечо е реагирал със сърце, видях, че и Яни, Нина и други са подкрепили.
Ще пуска ами, губи вота, ако е на финал

# 963
Мажена ми прилича и на мен на 60+.

# 964
  • София
Изгледах дуела.
Нарочно не съм сменявал анкетата, защото се случи нещо твърде значимо като за риалити формат и исках да гласуват максимален брой хора. 😊

Разгромяваща победа за Веселка. Дуел нямаше, очаквано и логично. Но и браво на Мажена, че спечели това което реално можеше да спечели - алманаха. Т.е. показа отношение. Но като цяло изяде мястото на някой амбициран обикновен участник и няма да се запомни с нищо. От такива дуели продукцията няма нужда, защото рейтингите не са добре... Искам добре подготвени физически хора, за да гледам хубави и равностойни дуели. Ако пък се срещнат дуелисти като Мажена и Лили (например) могат да направят интересен дуела пак, ама не да им дават цепене, коване и рязане, а например доене, роене на царевица, пъзели, игри за памет. Има много интересни игри, които да се организират, за да е интересно, забавно и драматично, ама то трябва някой да се сети...
Между другото ако Мажена бе вкарала паметта на Даяна от сезон 6, Веселка си заминаваше вкъщи, не знам дали го осъзнавате... Т.е. колкото и да си добър и подготвен винаги може да загубиш дуел във Фермата, когато не редиш точките. Обърнете внимание в думите ми и вникнете в тях. Защото си е така.

Браво на Веси, напред към финала и успех, момиче! Simple Smile

# 965
А на мен Нина ми се струва по-добра от Лили, не знам и аз защо нямам конкретна причина. На нито една от двете не съм гледала сезоните.

Ама Лили има една злоба в себе си... което е голям двигател. Само по погледът ѝ съм я надушил - тая ако "изкукурига" на арената, ще сгъне и Аксения и Камелия заедно.

# 966
За да вкара Мажена паметта на Даяна, трябва да я има. Ама не би.

# 967
Мда Радо ще бедства с половин дажба.

А как и кой ще мери половината дажба? Те нали не ядат на порции, а ядат каквото когато искат, от кошниците, които печелят? Или ресторант ще им готви 2 седмици? Ауууууу

# 968
  • София
Между другото Радо ще ги направи диви и щастливи сега без храна. Grinning
Ако го изкарат на Арената ще яде хора буквално, хаха.
Искам го Радо на Арената, той за там е създаден. Такава груба сила отдавна не бях виждал. И не само това, ами и е много бърз за ръста и килограмите си. Т.е. има много експлозия в него. За мен няма кой да го бие. Щом Дидо не успя, макар и Дидо да бе на шанс и косъм, ама това е положението.

cardhu,
Ами за доктор се предполагаше, че би трябвало да има памет. Аз си признавам, че се понапрегнах, защото си викам, лелеее. Ама тя още в началото сбърка фатално.

Веселка с тези близо 30 кг. на цепенето в битка 1 ще опердаши 80% от мъжете вътре... Grinning

# 969
Веселка с тези близо 30 кг. на цепенето в битка 1 ще опердаши 80% от мъжете вътре... Grinning
Факт.

# 970
  • София
При мен след седмица 9:

++
Валерия (Стари герои)

+
Яни, Финци, Чавдар, Аксения, Веселка и Нина (Стари герои)
Радо и Хепи Ванче (Нови надежди)

=
Лили (Стари герои)
Калин, Евгени и Влад (Нови надежди)

-
Иван и Камелия (Нови надежди)

Само 2 промени при мен. Радо и Хепито отиват на плюса. Тя, Хепито си е стар кадър в чужди дрехи, та си викам айде да вкарам и Радко пиратко да прави компания на Акси, че тя е там отдавна.
Просто е много силен Радо и респектира и е по-детски забавен и наивен. И нещо друго също ама няма да го напиша, защото ми е симпатичен.

# 971
Утре вечер във "Фермата": Започва нов етап от живота на фермерите

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-zapochva-n … na-fermerite.html

# 972
# 973
  • София
Хахаха, Яни - сексманиакът на Фермата 8. Simple Smile Simple Smile
“Ще се съвокупляваме ли или не?” Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 15:46 от Vivi

# 974
  • Другата България
Интересно ми е като е имала нужда да “предизвика себе си“, как точно, и по-скоро - с кое го направи?
С това снощното ли? Че докато другите работят, ти зубриш? Аз друго “предизвикателство“ от нея не видях, но и не гледам редовно, та ако някой знае, да ми удари едно рамо с разбирането.

Общи условия

Активация на акаунт