🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 695
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 900
Радо усещам, че пак ще наруши правилата - няма как да издържи 2 седмици на половин дажба Joy

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:41 от Nikolv99

# 901
  • Вестерос
И чух гласът на Калин да подсказва  -  В началото имаш грешка. Имат ли право да казват къде е грешката?
И аз го чух да казва, че грешката е в началото. После тя размести две верни.

# 902
Не гледах епизода, но защо новите са с половин дажба храна?
Нещо са наказани ли? И изобщо - голяма глупост е да наказваш някого като му взимаш от храната.
Явно им липсва фантазия на сценаристите. Все до храната опират за наказания...

# 903
  • Вестерос
Защото старите спечелиха отборната битка с 5 на 3 и това са правилата за загубилия, 2 седмици да спи навън, да е с черно бели дрехи и да е с половин дажба.

# 904
  • на село
Ще обединяват отборите и загубилият е на половин дажба.
Нали затова се бориха до сега, да победи единия отбор, че после лошо.

# 905
  • София
Поздравления за Веселка! Представи се чудесно!

Може да не е образована, но е умна. Доказа го в последната игра. Много ми харесва този сезон. Няма грешна постъпка, нито изпусната грешна дума. Много ме радва.

Калин- да, каза, че Мажена е сгрешила в началото, но това май беше предположение. Агитките не виждат двете подредби на предметите и не могат да ги сравнят.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:23 от Vivi

# 906
Е то е лошо и да спят навън.
Това с храната е излишно.
Не са кучета все пак...
То и на кучето като го видиш, че е гладно, ще му дадеш да се наяде и ще го стоплиш.
Що за приумици са това...

# 907
Мда Радо ще бедства с половин дажба. Подозирам, че ще опустоши запасите на Хепито, ако ги докопа и нищо, и никой няма да може да го удържи.Flowers Banana  Flowers Green Apple Candy
Не вярвам да издържи на такъв строг пост ще има ексцесии. Rolling Eyes

Мажена отлична на Алманаха. Личеше си, че покрай кръжока по шев и кройка е има време да прочете.
Може да е доволна, в никакъв случай не се изложи. Справи се добре на битките. Не мисля, че имаше шанс и срещу другите жени, предвид възрастта и физическата форма, но си взе своето, така че заслужени поздравления.

Нямаше какво да покаже, беше скучен и неблагодатен за продукцията участник. Очакван и логичен завършек на участието й.

# 908
Браво на Веселка! Ако се абстрахирам от предишните сезони и си съставям мнението само на базата на този, то Веселка ми е тотален фаворит. Ако наблегне малко на алманаха става непобедима. Тя не просто спечели, а и резултатите и са впечатляващи. Поведението и през цялото време до сега,  ратайство, фермерство е много адекватно. Обаче каква беше тази вялата подкрепа. Не знам дали са били чак толкова сигурни в победата и или още ги държи случилото се с Гечо, ама чак пък никой да не я поздрави. Обикновено се нахвърлят да прегръщат победителя.

# 909
  • Велико Търново
Калин няма как да е видял къде има грешка, да. Мястото, където дуелистките редят, е в другия край, при това - скрито за публиката. Както за нея е скрит и "образецът".

А на мен Нина ми се струва по-добра от Лили, не знам и аз защо нямам конкретна причина. На нито една от двете не съм гледала сезоните.
Той сезонът им е един и същ - четвърти. Оттам им е приятелството. Осмият пък взе, че им го развали.

Бях сигурна в победата на Веселка и много се радвам за нея. Вярвам, че сега съотборниците ѝ ще ѝ отдадат заслуженото, след като преди дуела направо ѝ го ограбиха. Най-вече ме зарадва това, че на последната игра Веси постъпи много умно. Като не може да запомни всички предмети наведнъж, точно това е правилният начин - по малко и методично. Мажена, сигурна, че това е "нейната" битка, подходи много хаотично и видяхме резултата.

Имайки предвид какво ще последва за "Надеждите", и аз очаквам някакви ексцесии. Дано само не прекалят.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:45 от DamaPika

# 910
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 55 (05.11.2022)

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:49 от Mari_Mar

# 911
  • София
Чудесна Веселка и напълно заслужена победа!
Мажена също не беше толкова трагична, колкото се опасявах. Виждали сме и по-зле на тази арена. А и предвид фигурата  й се справи прилично. Даже ако беше малко по-съсредоточена и не бързаше толкова, можеше да вземе и последната игра.
Обединиха отборите уж, пък новите няма да спят и да се хранят със старите, голямо обединение. Досега така ги насъскваха едни срещу други, че не виждам реално как действително ще станат един отбор, особено с още две седмици глад и мизерия. Те така и не се опознаха и не се сближиха по никакъв начин. Сигурна съм, че няма да се претопят създадените вече "коалиции" и всеки ще си пази своите.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 23:01 от Reinа

# 912
Аз все си мисля, че е малко прекалено и храната да им е наполовина, и да спят отвън. Само едно от двете в комбинация да нямат право на фермерство мисля, че е напълно достатъчно, но… явно се опитват да изкарат най-лошите черти у хората, че сеира носи кинтите. Капацитет.

# 913
  • Вестерос
Е те в началото си спаха навънка, сега даже ще е по-топло времето

# 914
Е те в началото си спаха навънка, сега даже ще е по-топло времето
Да, това не мисля, че ще ги скърши, ама храната…

Общи условия

Активация на акаунт