🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 702
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 945
Оф, смях се по време на първата битка Мажена когато се опитваше да сече пънчетата, как авторитетно повтаряше " не става!!", с глас на завеждащ отделение 🙂

# 946
Тея дни,реших да изгледам сериала "Татковци" отново и направих откритие. С епизодична роля , в първия епизод се появява Аксения 😂😂
Скрит текст:

Много пъти съм казвала, че никой в тези формати не е случаен...

# 947
  • earth
И за съжаление да, в България хората над 60 са едва ли не са грохнали. Много тъпо. Тя не спада към тях, де.
Тя е на 50 и нещо, не на 60+ и смята, че е в по-добро физическо състояние от повечето жени на нейна възраст. Моят въпрос беше дали това е така за тези 50+.

# 948
  • У Диспансера ...♥♥♥
Веска, като я видя с някой равностоен противник мога да и се възхитя. Тук всичко беше решено преди да е почнали. Психическата нагласа като си почти сигурен, че ще победиш си оказва голямо влияние.
Да му мислят другите жени, че идва и техния ред.

# 949
Скучен дуел , то беше ясно де 😅 Веселка сама игра , леля маджена - “не мога , не мога , не иска “

# 950
Липсваше ми Гечо и старата емоция в отбора. Заслужаваше да изпита и той радостта от петата победа, след като свърши толкова работа. Сега отбора ми изглеждаха жалка картинка, не са същите вече, няма я и радостта. Валерия и Аксения дори не искам да ги поглеждам. Те двете унищожиха собствения си отбор.

Радвам се и съм благодарна на Веселка, че най - накрая ни отърва от Мажена. Не разбирам нападките към Веси. Мажена не е инвалид, че толкова да се възмущават някои от избора й. Докога трябваше да се излежава вътре ?  Не стига, че беше напълно безполезна, ами и вирнала нос, че даже не поздрави Веси.

# 951
  • София
Мажена може и да не беше равностоен противник, но Веселка не разчиташе на това. Видя се, че се хвърли в битките с всичка сила и даваше много по-добри времена.

Единствено не разбрах защо хвърляше топките по стената с дървените тухли толкова бързо. Трябваше да се прицелва по-добре. Тази игра можеше да печели Мажена, ако беше свалила цялата стена. Даже по едно време си помислих, че Мажена ще вземе битката - хвърляше по-бавно, по-добре се целеше. Добре, че и нейните топки свършиха.

# 952
Мажена може и да не беше равностоен противник, но Веселка не разчиташе на това. Видя се, че се хвърли в битките с всичка сила и даваше много по-добри времена.

Единствено не разбрах защо хвърляше топките по стената с дървените тухли толкова бързо. Трябваше да се прицелва по-добре. Тази игра можеше да печели Мажена, ако беше свалила цялата стена. Даже по едно време си помислих, че Мажена ще вземе битката - хвърляше по-бавно, по-добре се целеше. Добре, че и нейните топки свършиха.
Винаги с удоволствие чета вашите коментари.Точни,обрани , безпристрастни.Без обидни епитети,премерени.

# 953
  • София
Валерия е пуснала обяснение:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ekhuhSo82LoCF … d=100001402010168

Гечо е реагирал със сърце, видях, че и Яни, Нина и други са подкрепили.

# 954
Честита да е победата на Веселка. 🥳Беше перфектна на игрите, но трябва да сяда и да чете Алманаха. Ясно ми е, че не е имала време от многото работа, но за бъдещи дуели ще и нужен. Останалите жени не са като мама Мажена и ще дадат по-голям отпор. Нейното представяне на дуела определям като прилично предвид възрастта и телосложението и, но на общия фон си е слабо. Първата и последната игра си бяха трагедия. На цепенето ясно защо, но на тази с памет какво толкова се обърка, че прави 10 курса. Трябваше да запомни първите и последните 3 предмета на първото ходене, после по 5 и готово. Щеше да е направила само 3 курса срещу четирите на Весито и по-бавното забиване на пирони можеше и да не окаже кой знае какво влияние и да си вземе дуела.
С бъчвите си беше ОК и на играта с топките - също. Но там не разбрах какво и беше времето в крайна сметка? Не видях да го дават. По спомени на Веселка беше около 7 минути общо. Водещите сякаш намекнаха, че ако Мажена беше съборила и последните тухли, щеше да бие. Обаче, аз бях останала с впечатлението, че Мажена само на рязането отдели 3 минути. Вижда ми се абсурдно да е била по-бързата след всички сегменти. Иначе на Алманаха беше идеална. А въпросите този път бяха като за мен и успях да отговоря на повечето. 😁

Другата седмица се надявам на мъжки дуел. Крайно време е.

# 955
  • Другата България
Това обединение и този мост всъщност ще е жените от старите с мъжете от новите.
При едните не останаха жени, при другите - мъже.

# 956
Валерия е пуснала обяснение:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ekhuhSo82LoCF … d=100001402010168

Гечо е реагирал със сърце, видях, че и Яни, Нина и други са подкрепили.
Сега се опитва да чисти... Защо се оправдава, ако има достойнство да си седи зад думите, които изрече и които доведоха до този развой. Не ми липсва Гечо, така че не съм в негова защита, но тя трябва да разбере, че решението й носи последствия за другите. Можеше да не намесва продукцията. За мен Гечо е простак, откъдето и да го погледна, но на този етап в името на отбора можеше да остане. Всъщност тя и този път игра за себе си, а не отборно.

# 957
Застава твърдо зад думите си, че не искала Гечо да напусне, но след като пет пъти ѝ се обясни, че ако продължава да казва, че това е удар, той ще напусне... Факт било че е удар, ама да не напуска. Ми точно думата "удар" потвърдена от нея 100 пъти, му помогна да напусне. И решението е нейно, не на продукцията, те си измиха ръцете. Да си го носи на съвестта това. Не, че е жизненоважно за Гечо, но за мен тя е човек, от когото хората трябва да се пазят. Както миловидно ти се представя, така като реши, че нещо не е удачно да нея, ще ти подложи крак.

# 958
Поста на Валерия повтаря това, което каза във Фермата: Гечо ме удари, но не исках да си тръгва. Продукцията взе решението предвид правилата.
Да, можела е да каже, че не е било удар, а "неправомерно посягане/поведение" (не помня как го нарекоха вече), но това означаваше първо да се отметне от вече изречените си думи и второ да излъже пред себе си. Аз лично смятам, че постъпи правилно предвид ситуацията. Също и вярвам, че не е искала да го гони, но така си е по правилата на играта. Изчетох и останалите коментари по повода във форума и продължавам да си стоя на мнението, че вината не е в нея, а в Гечо. Той е този, който не се въздържа и я плесна, от там нататък си понася последствията. Нея не я виждам като мъченица, нито като жертва на домашно насилие, но без значение колко е силен, еднократен ли е, от познат човек ли е, то удара си е удар и тя е потърпевшата.

# 959
  • Sunshine state
И за съжаление да, в България хората над 60 са едва ли не са грохнали. Много тъпо. Тя не спада към тях, де.
Тя е на 50 и нещо, не на 60+ и смята, че е в по-добро физическо състояние от повечето жени на нейна възраст. Моят въпрос беше дали това е така за тези 50+.
Е, знам, че е на 56 или и 7, ти каза, че ти приличала на 60+. На мен не ми прилича на по-възрастна, напротив. Аз смятам, че е по-добре от връстниците си в България.От това, което виждам го мисля.
Сега ако говорим за тук вече не е така, но пък и 80+ по къси шорти и тенис полички никак не е приятна гледка.

Общи условия

Активация на акаунт