🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 730
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 690
  • earth
“Удар ли беше?,” та “Удар ли беше?” Ами:
1. Пусни видеозаписа.
2. Дефинирай “удар.”
3. Питай кои сред пригласящите са видяли с очите си случката.
4. И най-важното, не прехвърляй отговорността за решението върху участниците!

От видеотото се вижда, че Гечо я тупва с върховете на пръстите си, дори не с длан. Целта му е да и привлече вниманието, не да я нарани. Това не е насилие.

# 691
  • Sunshine state
И преди тази случка съжалявах жена му, сега още повече. Ако така избухва и у тях.. 🥶 И както обичат да казват мъжете от безнадеждните - ако това чудо ми беше в къщата, щяхте да ме гледате по криминалните хроники. 👀🤣

# 692
  • earth
Аз съжалявам жените на всички други мъже.

# 693
  • Sunshine state
Да се оправят, аз съм много бойна и не се давам лесно.🤣

# 694
  • София
😐🤐😬

# 695
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Верно ли смяташ, че липсата на цигари оправдава агресия?

Aз видях едно бутане по рамото,за да спре да си играе с пушката. Агресия е силно казано.

# 696
  • София
Този човек не е спирал да агресира. Съжалявам, но е много прост и това поведение не бива да се толерира.
Отново казвам, че е проблем на продукцията, че изобщо са го допуснали за втори път.

# 697
Той и в неговия сезон беше по същия начин, сега обаче е на стероиди, защото според мен Фермата му вдигна още повече себеоценката и егото, че е "народен човек". Тази така използвана фраза от Иван и Андрей, която вече все повече ми звучи като синоним на недодялан селяндур. Иначе на гифчето постнато от Дяволчето много ясно се вижда, че хич не е невинно потупване, но и цялото действие не съществува във вакуум. Ако Яни беше направил същото в случайна ситуация, Валерия можеше да му каже, че я е хлопнал по-силно от нормалното, той щеше да се извини и това можеше да се излъчи като 2-3 минути пълнеж да запълни времето. Само, че не беше добре отнасящия се към всички Яни, а "потупването" дойде от агресивен, невъзпитан и непрекъснато обиждащ Гечо, който по време на ситуацията отново правеше същото. Неговите обиди, дори не са ддз, нещо което може да ти влезе през едното ухо и да излезе от другото, щото е незначително. Напротив, обидите му винаги целят да изкарат човека насреща като най-жалкото, малоумно и нищожно същество.

И това между другото е упадъкът на човешките, та дори и семейни ценности. Това е горчивият хап, който много хора не искат да поемат, защото много хора имат познати такива типове като Гечо, демек много приятен и готин като сте на маса заедно, ама нали, жена му и близките му да се оправят във всички останали ситуации.

# 698
Поредния голям фал на така наречената "продукция".

Първо,да се прехвърля отговорността на Валерия да реши дали е удар или не, е меко казано непонятна и показава огромни пропуски в мисловния процес на смешниците,наречени продукция

Две,имат хиляда камери,да покажат от различни ъгли.Те имат един кадър и му  увеличават скороста с цел да се манипулира зрителя, че са били някакви страховите удари.От 1000 камери имат само един кадър от който не се вижда идеално.Пореден огромен фал ,който се опитват да замажат

Три,ако приемем ,че наказанието на Гечо сега е справедливо,и съдим със същия аршин,то миналия сезон онези двамата,мияча на чаши в Лондон и другия,трябваше директно да ги обезглавят още докато са в Фермата.

Аз направо съм в шок.Цяло минало предаване оставиха онея дебили да мъчат и тормозят Ванчето,сега за едно леко бутване на лакътя,с цел да свали оръжието и да не нарани някого ,директен бан.

Има нещо много сбъркано в тези хора.Време е да ги свалят и повече да не им виждаме тъпите физиономии

# 699
Валерия ми направи лошо впечатление, че е драма куин още покрай истериите със светкавици и гръмотевици. Викам си, нищо, сигурно е с фобии, явно не може да се владее, изпуска си нервите ( което странно защо, не го очаквам от спортист ).
Сега с Гечо, пак драма, пак не знае какво да каже, удар ли е ...ама сега не е фобия.
Предполагам, че я гласят за победител и Андрей й даде възможност няколко пъти да  реши съдбата на Гечо , и щеше да спечели симпатии
( според мен ) , но не се възползва. Мисловните дейности не са й сила.

Не ми хареса колко е лигава и нерешителна, като е удар , да го каже ясно,  да се защити и да го изгони. Вместо това тя циври, виновна се чувствала, двамата били виновни, тя била с гръб, вероятно не било нарочно 🙂
Подритна си зрителския вот , силна физически,  слаба психика.

# 700
  • earth
Валерия трябваше да попита Андрей (в отговор на неговия въпрос) какво според техните правила е удар. След като е вписано в правилата, би трябвало да е дефинирано.

# 701
Валерия трябваше да попита Андрей (в отговор на неговия въпрос) какво според техните правила е удар. След като е вписано в правилата, би трябвало да е дефинирано.
Вярно ! Продукцията усети ,,златната мина,, и се възползва най безскрупулно.Самия факт,че за около осем часа се изписаха повече от 150 коментара е показателен.Оставиха един участник  сам да решава и да се чувства гузен след това.Има си правилник,регламент,имат си незнам си колко камери,всичко се вижда.Преглеждате записите,събирате се и решавате според правилника! Ама не ! Сеир да става ! Миналата година гледаха безучастно ония двама примати и потриваха доволно ръце! Вербалната агресия е не по малко долна,! И всъщност ПРОДУКЦИЯТА направи от мухата слон.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 08:20 от pgineva

# 702
Валерия определено е емоционално незряла. Не харесвам хора, които само реват и се изкарват жертви. Съжалявам, но това виждам в нея! Наистина приех рева й от гръмотевиците като фобия. После с големия рев и всички глупости покрай Мажена почна да изплисква леко легена, но снощи прекали. И въобще не оправдавам вербалната и физическата агресия. НО в моите очи Валерия направи от мухата слон. Хем подава сигнал към продукцията, хем реве после. Какво е очаквала? Класната да се скара на Гечо и да плеснем всички дръжно с ръце и край. Много ясно, че ще го изгонят. Както и да е. Сега ще има 12000 коментара в темата, кой е прав, кой не е. Хич не ми се чете. Пак стигнахме до предела от миналата година, в който вече ми е неприятно да гледам, да чета и да коментирам. Давам си почивка. И&А пак счупиха рейтингите с поредния сеир, но предаването всяка година започва да се помни само с някакви грози неща и простотии. Жалко.

Моите фаворити към момента са Яни и Веселка. Работливи, смирени хора, без излишни драми.

# 703
И аз съм на мнението, че преекспонирането дойде от продукцията, а не от Валерия. Прехвърлят много грозно отговорността към участниците и не само за този случай. Жалко, че няма да има почивка за формата. Жалко и, че темата се превърна в това, което беше миналата година, защото беше приятна. Интересно как миналата година всички бяха на страната на Ваня, а сега обратното. При положение, че нея с пръст не са я пипнали. И ето, че са сложили някаква граница, която да каже до къде може - физически контакт. Как са го дефинирали в договора и защо оставят това на участниците - нямам идея.  Все едно, всеки има право на мнение и разбиране за граници и неприемливо поведение. Има хора, на които да им кажеш идиот си е “голяма работа”.

Не ми хареса, че съвсем забравиха Веселка. Толкова са спокойни за победата, хубаво, ама момичето има нужда от повдигане на духа преди дуела.

# 704
Абе, хора, какво насилие, какво изнасилване, какви жертви?! Удар със засилка в гърба, и със звук даже! Това беше тупване по рамото.
Валерия тази седмица за мен тотално се провали отвсякъде, Аксения и тя, а бях започнала да я харесвам. Валерия си изгони Гечо без да й мигне окото.

Останаха ми и на мен Веси и Яни, надявам се да продължат до финала.

Общи условия

Активация на акаунт