🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 734
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 675
Валерия трябва да е наясно, че ще изгонят Гечо, след като се оплаква от физическо насилие. Не знам какво друго е очаквала. Аз лично не очквах, че е толкова емоционална. Рев при избора на дуелист, сега пак рев, страх от гръмотевици до степен да не се владее.

# 676
Българинът го рекнал "Битият бит, е.аният е.ан"  С тази крилата фраза е казано всичко, което българинът мисли за подобни ситуации и случки.
В нашите географски ширини толкоз.
Потресени, шокирани това е Бг в цялата и прелест и раСкош.

# 677
  • София
Валерия е емоционална, имах дълго общуване със спортисти и те така разтоварват. Не го намирам за ненормално.
Адреналинът влияе много, а при стрес, физически и емоционален е неконтролируем без медикаменти.

# 678
  • Sunshine state
Гадно ми стана за Веселка. В край на сметка за всички имаше вечеря, трябваше и за нея да наоравят. Тъпо стана.

# 679
  • София
Пак мисля, че го предобриха от продукцията. Сами казаха, че е въпрос ба минути. Мисля, че я подкрепят Весето и пак просто търсят драма.
Аксиния е силен играч, но не ми е симпатична.

# 680
  • София
Пуснах новата анкета!

Започнах да ви чета и не мога да повярвам колко много симпатизанти има Гечо... И то когато става въпрос за абсолютния фаворит тук Валерия, която спечели всички възможни анкети...
Но няма значение, уважавам всяко едно мнение, дори и да не съм съгласен с него.

# 681
Видях ситуацията.

Ще го кажа така - неприятен момент. Контакт има, има нарушаване на правилата от страна на Гечо. И една силно преекспонирана реакция на Вал. Ако на мястото на Вал беше мъж даже нямаше да бъде отразена изобщо случката.

Продукцията яко прекомпенсира през този сезон заради случките от последните два - и с Чавдар, и сега с насаждането на отговорността на Валерия. Крайно време е да затворят кепенците и цирка да почине една-две години, имат нужда от пауза.

И в резултат:
Генчо загуби участието си, но Валерия загуби шансовете да победи през този сезон.

Аз лично вече подкрепям за победител само "Ох на дядя".

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 02:36 от Bengun

# 682
  • София
Има, от екрана. Ако ми влезе в къщата само в чувал ще излезе. Слава богу подобен не би дори се доближил.
Подборът куца яко и после, българите сме прости. Еми не сме. Това само ни показват. Чак ме е срам, че Влад е най-симпатичен.
Вал, няма как да нарани бякой. Пейнт бол е разрешен за ДЕЦА над 12, а понякога бад 9 години.

# 683
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ее,това беше прекалено.
Гечо е нервен без цигари и от там повече агресия у него,но в никакъв случай не бих го определила като насилие.Тупна й рамото с ръка. Уау..каква драма,дами и господа?!ЧЯ

Валерия не искам да печели вече. Направи цирка и се изложи.

# 684
  • София
Верно ли смяташ, че липсата на цигари оправдава агресия?
Аз съм върл пушач, но не си позволявам да агресирам ако нямам.
Еми то да оправдаем и кокаиново и хероиново зависими, които убиват.
Човекът е нестабилен и няма място там. Проблемът е, че продукцията го е допуснала, въпреки предишните му прояви.

# 685
Много тегаво...един от тия моменти, дето всичко е точно на границата...човек гледа и се чуди какво беше... Наистина ли беше удар, трябваше ли да бъде изгонен Гечо... Сякаш и от продукцията не знаеха и за да са чисти ..хоп нека Валерия да реши какво е..На Валерия и дойде толкова изневиделица, че тя още сигурно не знае какво точно беше, но фактът, че Гечо даже не и се извини, съвсем приключи нещата. Истината е ,че не беше съвсем безобидно, ама пък сякаш и изгонването само за това беше прекалено. Ако обаче го погледнем за " цялостно творчество", може би Гечо си го заслужи. Щом толкова жени не се чувстват добре...вината не може да е във всички тях, а Гечо да е чист като сълза...

# 686
  • Sunshine state
На мен много грозно впечатление ми направи, че виждайки как реагира не й се извини, и коментара при напускането си да се махали тия жени. Наистина прекали, такива селски вечеринки вървят само у тях, сори.

# 687
Ако Гечо се беше извинил веднага, сега нямаше да е изгонен.
В никакъв случай не го оправдавам него, за мен си наруши писаните правила на играта.

На двата най-важни въпроса в анкетата - пети и шести отговорих с НЕ.
За Вал постъпката на Гечо не е неумишлена със сигурност. И това няма общо с преекспонирането и от нейна страна.
И Продукцията има правилник и правото да отсъжда на последна инстанция за случилото се между играчите в играта. Няма как това право да се даде на участник, страна в конфликта.

# 688
  • София
Много хубави мнения на EsmeW. и sineva 1. Точно подбрани думи, хубав, изчистен стил, удоволствие е да се четат интелигентни и аргументирани мнения. И не виждам някой да им опонира, защото няма с какво.
Нямам какво повече да добавя, а и вече си написах мнението.

Искам само да вметна няколко неща.

* Това не е истинско оръжие с бойни патрони!
* Валерия каза, че пръста и е бил далеч от спусъка, просто е държала пистолета във въздуха...
* Защо Гечо не перна през рамото Яни, който е размахвал по същия начин пистолета?

Гечо не само удари умишлено Валерия, но и я нарежда с минути, не се спря. После на масата спомена за 'рязане на ръце' на такива хора, а когато си тръгваше на изхода на Фермата чухме какво му е истинското мнение за жените... ''Манете ги'' Това че е казал, 'Извинявай' след свършен факт не значи, че е искрено. Да го бе казал преди да се стигне до този 'съд'. Много ми е интересно ако си бе позволил подобна проява в белгийската Ферма (ако има такава, хаха), какъв ли щеше да е отзвука за него...

Ако Гечо се бе извинил там на масата пред къщата на Старите, преди 'Кръгът на истината'. то нямаше да се стигне до изгонването му, в това съм убеден на 90% Сега пак върнах записа. Ами да, Вал си каза, че е щяла да му прости, но той не само не се е извинил, но е продължил да и дудне и тя тогава подава вече оплакването до продукцията.

И си държа на думите, че от продукцията трябваше да спестят този публчен срам за Вал. Направо се съсипа психологически това дете, не знам как ще се събере, но вярвам, че ще успее.

И Гечо не за първи път си изпусна нервите. Колко пъти агресира срещу почти всички жени, особено с Альона и Лили. И не само с тях. Той никога няма да се промени. Но поне не бе посягал на някого. До този момент.

Фермата ще я има поне още 3 години, защото 'Междинна станция' са подписали нов договор с bTV за поне още 3 години, т.е. за 2023/2024/2025 г. Рейтингите може да не са като сезони 5 и 6 или първите години, но явно са на печалба от рекламите, а и bTV няма какво друго да предложат вместо Фермата за есента. Така че тези дето се надяват Фермата да излезе в почивка, няма да ги огрее.

И за финал, изобщо не смятам, че Валерия е изгубила шансът си да спечели формата, всъщност го увеличи, но няма да ви казвам защо, а дано се сетите сами... 🙄😋

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 02:59 от Diavolo

# 689
Ако на финала отиде Валерия, и ако мога да гласувам - заминаването на Гечо ще е последното нещо, което да ми определи вота.
Гечо си тръгна, защото продукцията така реши. И защото той сам се вкара в тая ситуация.
Убийте ме, но аз не мога да се съглася, че човек с подобен избухлив характер е най-прекрасния съпруг на света. Може да прозвучи прекалено, но аз съжалявам жена му и близките му, които сигурно слушат подобни триади всеки ден когато е станал с гъза на горе.
Вербалната агресия може да има много по-трайни последици за потърпевшите. В случая с Валерия беше точно така, грубо потупване, не удар наистина, и после една кофа вербална помия. 
Защо това не се случи с Финци или с Яни например. И аз съм от старото поколение, но старо поколение не означава, че си бием жените, нашите, чуждите няма значение. Старото поколение не значи, че сме някакви неандерталци. Като си тъпанар, няма значение на колко си. Ако боклуците в моето поколение са било 10-15 процента, толкова са и в новото, толкова ще бъдат и в бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт