🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 011
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 105
Еей, сала е зрънцето на раздора, изплю камъчето. Браво на Аксения, хубаво я сложи на място.

Маженка да си ходи, че не е хубаво така да се излага. То авторитет, авторитет, ама, като я гледаш във Фермата всичко се изпарява. Пък не са свършили гинеколозите в България.

# 106
Още и се стои на Мажена...И другите трябва да се съобразят.При Альона мина номера, дано Веси избере нея.

# 107
Получавам second hand embarrassment като гледам Мажена, тази жена не се ли усеща колко се унижава сама?

# 108
Тази Мажена, опасна е Grinning Стана ми кофти за пациентките й. Представяте ли си как жените се записват да ги следи, надявайки се да ги изражда, особено патологичните, а тя на летен лагер на язовира.
Ще гледам с интерес развитието в РАтаЙските покои. Камито, колкото и да й е трудно, няма да си признае, само и само, за да накове канчето на хепито.
Не мога да повярвам, че го казвам, но Калин даже ми е симпатичен на фона на доскорошните си дружки.

# 109
Мажена е супер нагла егоистка. Поне да не ходи да си проси спасение толкова грозно. Толкова млади, силни хора си заминаха, а тя се натиска и най - безсрамно ходи да се мазни и да се лигави, не й се тръгвало, като че на другите им се тръгва. Стана ми страшно противна, защото това е много долно и подло. Сега много ме е яд, че Альона й се върза на акъла. Трябваше да я опука още в началото и да изчезва.

Чакам с нетърпение Камелия да опетлае конците в обора. Продукцията защо не излъчват как е изпуснала контрола над животните, за което Веси разказваше ???

# 110
Показва се, че Камелия иска сама да се справя.Че е уверена в себе си и би излязла на арената веднага...Обачее драгия зрител вече е наясно с манипулациите на Камелия.От някои реплики на фермери се разбира, че доста неща са ни спестени.

# 111
  • София

Фермата - сезон 8 епизод 50 (31.10.2022)

# 112
  • Велико Търново
А всъщност, me_for_president , защо пък реши, че "поздравът" на Иван е само за форума? Нима само тук има негативни коментари?

# 113
  • Вестерос
Защото е Ивайло и явно има вътрешна информация Grinning

# 114
Да не повярва човек,че Радко най-накрая каза нещо смислено. Циганетата големи го играят , бият се в гърдите а като стане време за избор на ратай и дуелист се насират. Ей така до финала ще си се добутат между капките 💁♂😷

# 115
  • София
Влад ми хареса не само когато даде имунитет на Ваня, но и когато каза на Камелия, че според него е потърсила контакт с Аксения, защото е очаквала Елена да си тръгне. И че веднага е започнала да се намества в пространството, освободено от нея. Така, съвсем директно й го каза. Което беше супер. Всички други й треперят на тая Камелия, никой не смее нищо да й каже. Без Ванчето, де.

Евгени вече няколко пъти ме подсеща за онази приказка: “Дай на простака малко власт, и той непременно ще ти покаже, че я има.” Като не може да надприказва някого (в частност - Радо) се сеща веднага колко голяма работа е, когато е с униформата.

Мажена е направо жалка. Как не й е неудобно да стои там, като знае, че на другите им е неудобно да я извикат на дуел? За всичките сезони, които съм гледала, не помня да е имало участник, който така да проси оставането си в играта, както просеше тя от Веселка тази вечер. Много се излага.

# 116
Коцето беше по-жалък. Той се правеше на маймуна, за да остане, до където го гледах.

# 117
  • София
Да, и Коцето беше зле. Ама той не се молеше.

# 118
МаЗНена много четки още трябва да прави на Веселка ,та да и се размине 😂

# 119
  • София
Няма да й се размине. Старите си имат план и са се прицелили право в нея. Всички го знаят, и тя го знае, и затова е още по-жалка като се моли така.

Общи условия

Активация на акаунт