🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 003
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 90
Айде победа на сините тази седмица. Веси има шанс за мач бол за сините. Grinning

# 91
Забавно започна епизода. Камелия очакваше да е фермер, 100% е бясна. Иван и Камелия пак искат да ходят на арената, ама нямат желание Grinning Но най-забавното беше, когато Андрей разкри Камелия и жалкия й опит за "мост" към Аксения Joy Аксения хубаво й отговори! Още повече ми се вдигна в очите. Не знам дали й лъскат имиджа от продукцията, но все пак Аксения не е тъпачка и много добре е опознала що за стока е Камелка. Много ми хареса!

# 92
  • Велико Търново
Ама това Камелия ли е?
Все едно гледам Лейди Гага. 😮
Аз пък Катя от Ритон виждам 😆
Хаххах, и аз така.

Ходът Влад да спаси Ванчето почти не беше предвиден, вероятно защото повечето очакваха, че Камелия ще е избрана за фермер. Сега отива да рине обора. Вероятно Новите няма да имат право на избор, значи ще откара до края на ратайството си.

От Старите - нищо неочаквано.

# 93
Веселка е напълняла.
Ся ще слушам мъдростите на Камелия, да видим колко ще ѝ се получи. Абсолютен "Милко и Морко" е на физиономия! Satisfied Трябвало е да почне от носа, а не от ццте...
Калин най-после получи прозрение свише!
Браво на Влад, че забравих.

# 94
Забавата продължава! Хепи с имунитет, Камелка ратай Joy Айде сега да видим, Камелийке, колко е лесно да си ратай! Тази седмица ще я гледам с най-голям интерес!

# 95
  • Вестерос
Ето, казах ли ви още преди месец, че Камата е набрала на Аксения още от първата игра 🤣

Генчо продължава да рине дъното...
Радо добре му отговаря.

Гледам Мажена ще се мазни на Веселка 😁🤣

# 96
Ками прозрение свише ли е получила или кравата е ритнала по силно зад ухото мома Камелия 🙄

# 97
Хехееееее, изпусна се Камелия, че още  избора на Аксения при влизането във Фермата я е вкиснал. Joy

# 98
Маженка взе да прави совалки пред Веселка Laughing
Генчо много смел... кога ли ще прочетем или чуем в новините, че някой много е натупал брадат катаджия в старозагорския край! Trollface

# 99
Аксения ми се вдигна още едно стъпало ,има голямо браво от мен  че отряза Камелия баш както си трябва и то пред всички.
Браво и на Влад,че спаси Ванчето,колкото и да е дразнеща ще дойде в повече трета седмица в обора.
Дано Веси не се смили над Мажена и да си я дръпне на арената,че тази жена вече наистина се излага.

# 100
Мажена ще се мъчи да обработва Веселка, както Альона предния път.😂
Ей, как не я извика още тогава рускинята.😅

# 101
Ох  получих second hand embarrassment от Мажена 😵‍💫

# 102
Дано Веселка не мисли да ражда повече Wink шегувам се но дано да няма скрупулите да избере Мажена. Иначе много ме зарадва изборът на Влад , също и неговия избор да даде имунитет на Ванчето,
 дрънканиците на Камелия и наистина размислите на място на Радо

# 103
Става ми  неудобно на мен от поведението на Мажена. На нея не. Срамота!

# 104
Рядко ми се случва да събудят някаква кой знае каква емоция в мен героите от което и да е реалити,но току що ме хвана срам заради Мажена,чак аз се почувствах неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт