🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 689
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата! Аз пък си мисля, че новите "надежди" ще продължат да действат по техния си безмозъчен начин и накрая отново ще се окажат губещи. Ако поне малко мислят, при 4-3 задължително ратай трябва да е силен мъж (или Мис Америка) и да изпратят своя ратай за първи дуелист, но като ги знам какви са..... Joy

# 31
  • Sunshine state
Аксения и Влад съм отговорила на всички въпроси. Тя ми е най-симпатична от всички, нямам други фаворити, колкото и да ми харесват старите ксто отбор. Това е положението.

# 32
Странна работа. ама мен напоследък Радо не ме дразни. Да, пали бързо, но не е злобен като да течем Иван, Генчо, Камелия и Калин дори, Първосигнален е по-скоро, но не ме дразни толкова.

Той е най-глупавият от всичките. Не му стига интелект да е злобен. То и за туй се иска мозък.

# 33
Гласувах Вал да победи на финала.

# 34
Иван с поздрав за форума Joy

Благодаря за поздрава, но защо е нужно? Да не смята и той да рекламира шампоан против косопад и прах за пране, и да набира фен база?

Повечето влизат в тези предавания не да спечелят 100 бона (те знаят, че нямат капанцитета за това), а защото ги мързи да работят - надяват се с малко ефирно време после цял живот да се издържат от рекламки и лафчета из интернета. Ким К. е една, колкото и голи задници други да се показват по телевизията.

# 35
Oт всичко видяно от екрана на ТВ смятам, че четкат Аксения за вота. От старите симпатизирам на Яни и Финци - от мъжете, а  от жените - на Нина, защото ми е симпатична, но нищо повече. От новите  - Калин и Влади.

# 36
Благодаря за темата 🌺
Разкош както винаги

Аксения не ме дразнеше до скоро, сега пак нещо куца в образа...

# 37
Камелия празнува Хелоуин

# 38
Камелия нищо не празнува. Това са евтинджос филтри от някоя платформа. Докато ачкам с виснали мъжки цицки (по снимката на Иван), и аз ще започна да си слагам такива. Да празнувам... сивият живот.

# 39
  • Sunshine state
На нея костюм не й трябва. 😂

# 40
  • София
Ама това Камелия ли е?
Все едно гледам Лейди Гага. 😮

# 41
  • Sunshine state
Камелия с някакви смешни филтри.

# 42
Колкото и да се прави на интересна, образа който показа ( благодаря и на продукцията, че не я пожали), няма как да се промени много.
Сигурно й се иска да не е влизала.
Не е хубавица та да се рекламира за мъж, не е и симпатяга/купонджийка та някой да я вземе за това, какво дири вътре?
Остава да е звяр на арената, но пък шубето й от дуел е видно...
Само да не почнат и нея да я лустросват както Аксения , че ще е комично.

# 43
Ама това Камелия ли е?
Все едно гледам Лейди Гага. 😮
Аз пък Катя от Ритон виждам 😆

# 44
Благодаря за темата!

Разбира се, че Камелия ще празнува празника на вещиците Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт