🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 722
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 75
Аз до колкото разбрах Мажена е завеждаща отделение, та не е само звездна акушерка. Вярно,че едно време са раждали по полето ,ама в днешно време вярвам всяка една от нас търси кадърен лекар,лично аз без да съм звезда си ме беше страх да не се обърка нещо затова се следях и раждах при най-добрия в нашият град . Предполагам че щом е толкова търсена явно не е като да си лежи само на едната слава, а наистина е добър лекар.

# 76
Никой не спори дали Мажена е добър лекар. Вероятно е. Но не е добър и интересен играч. Защо се търси равенство между двете? Да си седи в болницата, където тежи на мястото си и е търсена. Във Фермата показа, че е пълна дупка.

# 77
От толкова хвалебствия ми се прииска и аз да ходя да раждам при Мажена.Нищо че съм мъж 😂😂

# 78
Никой не спори дали Мажена е добър лекар. Вероятно е. Но не е добър и интересен играч. Защо се търси равенство между двете? Да си седи в болницата, където тежи на мястото си и е търсена. Във Фермата показа, че е пълна дупка.
Аз я чакам от първата седмица да излиза на всички ни е ясно,че не е за този формат. Просто реагирах защото  не ми се вижда окей това омаловажаване и снизходително отношение към професията й

# 79
Никой не виждам да омаловажава професията ѝ. Виж тя като човек и лекар каква е, е друг въпрос.

# 80
Е то майтапа тръгна от глуповатото оправдание на Валерия, не че някой много се е засилил да ражда при Мажена.

# 81
Ако не ме лъже паметта, беше уточнено някъде, че Мажена е в отделението за патологична бременност, т.е. тежки случаи, така че повечето й пациентки, не са просто притеснени, а са  рискови такива, което обяснява защо е с толкова вип статут. Явно доста вип хора са  й супер задължени. Спомням си, че още след визитката й като влизаше, в коментари във ФБ се появиха жени, които я обвиниха, че е ужасен лекар и заради нея са загубили бебетата си. Бях много впечатлена тогава, но реших да не вярвам сляпо. Независимо от професионалния й живот на Мажена, и аз съм на мнение, че е време да си ходи.

# 82
И аз раждах при един от най-добрите във Варна и е нормално да искаш най-доброто за себе си. Въобще не омаловажавам професията й като казвам, че е акушерката на звездите. Обаче те така я представиха, изродила била децата на Криско, Мария Илиева и т.н. И наистина целия базик тръгна от нелепия рев на Валерчето и довода й, че ще ражда при Мажена и за това не я вика на дуел.  Ама няма лошо, но си беше смешно. И за протокола, още си харесвам най-много Валерия от всички.

# 83
  • София
Ммм

# 84
Време е за сън...Обаче Аксения ми е по-симпатична без грим.Тук е като някоя кака от махалата...

# 85
Шъ пусна тото! Мда, не е и умна Еленка... Камито, не я разбира, сигурна съм.

# 86
О, ужас, по-кринджав рецитал от този на Елена не бях гледала.

Камелия очакваше тя да е фермер. Пак ще е кисела.

# 87
  • Вестерос
Почнаха оправданията от страх 🤣🤣

# 88
И аз не се бях сетила за Мажена фермер.😅 Ха-ха, пропусната възможност от Елена. Ама то какво да мисли за отбора и играта, като е елиминирана вече.😂 Не се е сетила и, че на куиза Вал ще има голямо предимство пред него при положение, че е чужденец. От тази гледна точка Камелия щеше да има по-голям шанс. Но, аз си се радвам, че е Влад, а не Камито. Браво, и че даде имунитета на Ванче. Време и е да излезе от обора.

# 89
  • Вестерос
Кама ратай мухахаха

Общи условия

Активация на акаунт