🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 450
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Колкото и да харесвам Вал, предпочитам да видя преувеличаване от нейна страна, отколкото реална агресия от Гечо. И в двата случая ще се разочаровам от иначе харесвани от мен играчи.

Много се радвам, че Мажена е пътник. Нейното отсъствие ще ми е точно толкова безразлично, колкото и присъствието и. За пръв път ще викам за Старите в дуела. Стискам палци да не вкарат "не се сърди човече" в игрите.

Следващите най- желани от мен да напуснат са Камелия и Аксения, без значение в какъв ред. Не понасям фасоните и на двете. Едната не ще на дуел, другата не ще сливане. Амазонки, разбираш ли!

Ако нямам никакво съмнение, че Камелия не е саботирала отборната игра, то изобщо не съм сигурна за обора. Да го оставиш за оценка във вида, в който го видяхме си е чисто отборно харакири.

Влад също носи вина. Като лидер, той трябваше да следи нещата, а не да се доверява на думи, особено на човек, на когато очевидно не вярва. В стремежа си да не влиза в спор с никого, той изглеждаше глупаво пред Бети и сина и. Мухъла сега го вижда! Толкова за фермерството му. Иначе се постара.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 17:46 от Juliya*

# 482
  • София
Не вярвам Гечо да е посегнал, но ако го е направил сигурно ще го изгонят. Според мен този път няма да е нещо дребно, защото и снощи Иван и Андрей анонсираха, че това което ще се случи ще бележи играта. Абе думите им бяха много сериозни, така че това не е някакво промо заблуда.
Въпросът е кой ще бъде очернен след този епизод. Гечо ли, или Валерия ако лъже, че е била ударена. И не вярвам, че камерите не са уловили момента. Там камери има почти навсякъде. Сигурно е заснето и сега ги питат да си признаят, а после ще покажат телевизора. Иначе не вярвам да има такива гръмки слова снощи в студиото на продуцентите. Един от двамата ще бъде уличен в лъжа, освен ако разбира се преди това не си признае. Та или Гечо ще бъде изгонен от Фермата 8 или Валерия ще се дискредитира пред масовия зрител. Средно положение не виждам. За жалост. Защото не искам и двете неща да са се случили...

# 483
Не вярвам Гечо да е посегнал, но ако го е направил сигурно ще го изгонят. Според мен този път няма да е нещо дребно, защото и снощи Иван и Андрей анонсираха, че това което ще се случи ще бележи играта. Абе думите им бяха много сериозни, така че това не е някакво промо заблуда.
Въпросът е кой ще бъде очернен след този епизод. Гечо ли, или Валерия ако лъже, че е била ударена. И не вярвам, че камерите не са уловили момента. Там камери има почти навсякъде. Сигурно е заснето и сега ги питат да си признаят, а после ще покажат телевизора. Иначе не вярвам да има такива гръмки слова снощи в студиото на продуцентите. Един от двамата ще бъде уличен в лъжа, освен ако разбира се преди това не си признае. Та или Гечо ще бъде изгонен от Фермата 8 или Валерия ще се дискредитира пред масовия зрител. Средно положение не виждам. За жалост. Защото не искам и двете неща да са се случили...

Според мен ще направят същото както в шести сезон и ситуацията с размахването на ножа от страна на Мария към Поли.
Ще ги разпитат двамата, след изказването на противоречиви мнения ще пуснат записа и Андрей ще остави фермерите и нас, зрителите, сами да преценим дали действието е действително проява на агресия или не. 😑

# 484
  • София
От мен в анкетата:

Мажена
-
Мажена
-
Категорично 'Да' Че какъв фермер е? Това е все едно шефа или отговорника в един отдел да иска да се хареса на всички, въпреки че навсякъде има гафове и после идва големия шеф на оглед и ги сцепва. Е, чия е вината? Той за какво е началник там?
-
Тук съм много затруднен. Гласувах с 'Не' като усещане, не знам. Абе по-скоро не. А и не смятам, че тя носи вината за провала. Бети според мен ги пожали новите с тези две кошници. Ако не бяха издънките на Камелия да бяха получили максимук 3 кошници и пак Старите щяха да спечелят. А и не е вината за мухъла в сеното на Камелия, а на всички до един. А ако е било за повече от седмица? Предния път Ники оценяаше, това не го ли е видял? Явно сега е станало през последната седмица, ама толкова много сено толкова бързо да хване мухъл. Не знам...
-
Ами да, минаха метър за пореден път. Нито една кошница айде е прекалено, ама 1 кошница заслужаваха реално при толкова много издънки и то уж в решителна за тях седмица. Това показва само едно: Неуважение към играта и към Фермера ; Неуважение и към отбора им като цяло ; Неуважение към към Фермата, към животните, абе към всичко. 2 кошници си е даже поощрение!

# 485
Дяволче, той е началник от типа “калинка”, не знае защо е там и няма представа какво трябва да прави. Безнадеждните - също. Те са дошли за купонЯ и за нови приятели, а не “да се скапват от работа”…Та резила е очакван.Ни се водят, ни се карат. Неспасяеми са. Евентуално след сливането, ще минат метър покрай работните, ама съм сигурна, че няма да е за дълго и ще печелят приза за най-безполезни всяка седмица.

# 486
  • при късмета
Каквото и да е станало, не може да не е заснето. А, ако Гечо е прекалил по някакъв начин, все си мисля, че няма само Аксения да се застъпи за Валерия. Не мисля, че няма да реагират Финци или Яни примерно. А да не говорим за Лили, тя ще дудне до другата седмица и няма да говори за нищо друго. Не биха реагирали, ако само си вика, както обикновенно.
Не знам какво ще става. Валерия по принцип много го уважава. В началото обясняваше на другите жени какъв е начина да се разберат с Гечо. Но може и да е прекалил, но не вярвам да е физически. По-скоро в държание и вербално.
Веселка мисля, че ще извика Мажена, иначе искам да изхвърли Камелия или Кукото, но трудно ще стане като първи дуелист.
Влад има някаква вина за несвършените задачи, но не и в обора. Каза, че е опитал да ходи на ратайския бряг, да помогне или да види до къде е докарала ежедневните задачи, тя отказвала да говори с него. Е какво повече да направи. А и Бети каза, че е сигнализирал, че на животните храната свършва, не е като съвсем да не се е поинтересувал от обора. За другите задачи и да проверява, толкова му разбира главата добре ли е, не е ли.
Камелия в битката не съботира, според мен, даже в ратайството не ми се видя така. Продължавам да мисля, че ако бяха спечелили, а нейните издънки вече си бяха на лице, то нищо не ѝ гарантира, че Влад нямаше да я прати на дуел. Има достатъчно аргументи, непрекъснато обяснява как е там за да побеждава на арената, силните трябвало да ходят. И дори да го беше обсъдил с другите, то само Иван щеше да е против, повечето щяха да си я пратят, като стой та гледай. А иначе, сено мухлясва за много кратко време, даже седмица не му трябва.
Бети трябваше да им даде само 1 кошница. Освен в обора, те имаха една единствена задача - шезлонгите, без забележки. Ами за мен са неизпълнени

# 487
  • София
Сами и Мила с рожбата им.
Да са живи и здрави, много здраве, щастие и любов на цялото семейство! Simple Smile

# 488
Според мен на Камелия ѝ е ясно абсолютно всичко, което трябва да се прави в обора, но предпочита да казва ДА ДА ВСИЧКО Е ОК АЗ СЕ ОПРАВЯМ БАЙ ХОДЕТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ... и нито си дава зор, нито търси помощ, за да ѝ е по-лесно. Така дои, храни животните и ляга - дали Алманах чете или си почива, не знаем, не са показвали. Ванчето каза, че за закуска имало суров кус-кус, така че и не отделя време да готви...

Скрит текст:
Сами и Мила с рожбата им.
Да са живи и здрави, много здраве, щастие и любов на цялото семейство! Simple Smile

Мажена ли изражда е важно да се каже! Grinning

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 18:44 от Анонимен

# 489
  • София
Да, сеното наистина бързо може да се скапе, а и нали имахме дъждовна седмица. Намокрило се е и те не са знаели после какво да правят. Балите на Старите е било наред явно, не го показаха, а акцентираха само на отишлото зян на Новите.

# 490
Аз направо го съжалих Влад тази седмица и не мисля, че носи вина. Първо- той не се е кандидатирал за фермер. По силата на регламента е такъв. Второ- чистосърдечно си призна, че не разбира от работата на ратая, но въпреки това постоянно питаше Камелия дали може да бъде полезен с нещо. Ставаше часове преди останалите и си личеше, че много се старае. Просто по никакъв начин не респектира безнадеждните и те си правеха каквото си искат. Много се усети и липсата на Елена в кулинарните задачи.
Веселка 100% ще избере Мажена. Твърде е изморена и не е момента за геройства сега.

# 491
Аз имам друго усещане за нещата... случи се при Аксения проблем със животните, сега и при Камелия.

СПОРЕД МЕН те си мислят, че понеже е шоу, правят колкото и каквото правят, и после някой от екипа ще дооправя, ако има нужда. За това и Аксения отиде да спи (така поне си мисля аз). Надали са очаквали на 100% всичко да пада върху тях, иначе не ми е понятно как майки раждали и гледали дете, треперили над него, ще си кажат КВОТ ТАКОА и ще си бият камшика - буквално. Та и Камелия - хич не ѝ е направило впечатление, че сеното е намокрено и че мухъл хваща. Очакват си хората да си върви както може и ако има нещо, продукцията да им каже.

Някой от новите беше по казал по друг повод - Аз не мислех че е така, като гледах по ТВ мислех че всичко е само за пред камерите, ама се оказа баш както го излъчват. (май за храната и по-скоро липсата на такава)

# 492
  • София
Яни шимпанзето 😀

Радо исполинската сила 😮

# 493
  • Разпиляна във въображението
Акси бе тотал щета в първото си ратайство, но се понаучи. Второто й беше песен и се справяше с всичко, но и отношението към нея бе различно. При Камелия едно, че не се справя, но и имаше добър климат - никой не ходеше да й вика, не я обиждаха, не й криха завивки - изобщо песен.

# 494
  • При семейството си
Камелия много се изложи в ратайството. Според мен наистина е по-скоро заради болно его, отколкото умишлен саботаж.
Но по дружката си Иван “хем се о@ка, хем не се забърса”. Иван от своя страна, съвсем умишлено и не заради грижа за животните, го. подтикна Влад към сблъсък с Камито. Дойде му в повече позитивизма на седмицата и трябваше отново да има словесен конфликт.
МВР -то си е типичен представител на редовия полицай, та в този смисъл изненади няма, даже, извън това, могат да се открият някои качества.
Партнърът му в крайм е много по-опасен и нелицеприятен, защото има претенции и наченки на интелект, който използва определено с доста подмолни, користни цели.
Най-симпатизирам на Яни. Предизвиква основно майчински чувства в мен.
Симпатизирам като цяло на Старите, нямам нито един фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт