🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 453
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Трябва да видим ситуацията.
Едно време изгониха Иван Милин за това, че посегна на Бети. Не че й отвъртя някакъв шамар, че да й свали главата. Не я удари силно. Но беше достатъчно красноречиво и беше проява на насилие.
Разликата от лекия шамар до шамара със сваляне на главата е точно един спор или скандал.
Жените ме удивявате понякога.

Кое точно те изумява?
И силен шамар, и не толкова силен може да бъдат и са проява на насилие.
От това предаване гонят и за посягане, което не е силен удар.
Това казвам.
И има още едно друго изречение в поста ми, което - не знам защо - не е включено в цитата. Simple Smile

# 466
  • Sunshine state
Не харесвам Гечо, знаете, но наистина се надявам Валерия да не е направила от мухата слон.

# 467
  • Вестерос
Уж било точно от мухата слон...

# 468
Ако е така, ще се изложи много Валерия.

# 469
  • Вестерос
За съжаление и ще дръпне назад от вота.

# 470
За съжаление и ще дръпне назад от вота.
Е да, но нали знаеш, каквото сам си направиш....

# 471
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снощи за първи път ми се прииска да спра да гледам, докато онези двамата циганьори наглееха и хитрееха по повод храната на Ванчето на синхрона. Пълна отврат! Права е Аксения да се притеснява от обединението, тези могат да отровят всяка атмосфера и компания.
Поне Камелия яко се омаза, да я видят хубаво всички. Joy Независимо дали беше саботаж или плод на високото й его, резултатът е един и същ - лъсна самочувствието без покритие. И с претенциите си и назидателния тон към другите за нещата, на които тя самата се провали с гръм и трясък, толкова много олекна, че вече не мога да я гледам, без да ми е смешно. Ванчето и тя изплиска легена. Не че не беше права, но обидите бяха излишни.
Напълно заслужена победа на старите, бяха се постарали много, както всеки път. Новите само на самочувствие го докарват, иначе са пълни нули. Дори да не беше гръмнал и техният бахур, пак нямаше да се класират. Приятно изненадана съм от сина на Бети. В началото си помислих, че само ще присъства и ще мълчи, един вид да го покажат и него "по телевизора", но момчето гледаше внимателно, забелязваше и правеше уместни забележки. По-добре е от Ники, който половината проблеми ги проспива.
Това, което не ми хареса и при двата отбора, беше как бяха оставили храната за дегустация непокрита на масата и мухите я бяха накацали. Аз на мястото на наставниците нямаше да я опитам, честно казано.
Веселка много се измори тази седмица и се надявам да не прави някакви волни изпълнение и да избере някоя различна от Мажена. Няма нужда да се рискува.

Промото за довечера не изглежда никак добре, явно и при тях ще се пропукат нещата.

# 472
Уж било точно от мухата слон...

Ще е доста разочароващо, наистина. Чак такъв рев, все едно я е метнал да я бие...Ще ми остане да подкрепям само победилите вече веднъж Фермата.

# 473
Продължавам да мисля, че саботаж от Камелия няма. След разочарованието, че не е Фермер, прие ратайството с цел да покаже колко е способна, за разлика от Ваня, Аксения... Просто толкова си може жената.
Все ще коментирам едно изказване от визитката ѝ, относно американския съпруг, който нямал акъл за друга работа затова постъпил в ВВС. Обижда бащата на детото си на интелект, но минала изпитите за ВВС с цел доказване на същия глупак?

Всички ми се виждат толкова жалки и смешни. Ваня, която се вкопчи в Калин и се старае да му вменява омразата си към Камелия и той самия, който пък се старае да държи някакво ниво на справдливост и толеранс към всички.
За двамата гламундери не ми се пише. Забавни са само в собствените си крадливи главици. Защото едно е да се пошегуваш и върнеш скритото, друго е да тарашиш, присвоиш, и "усвоиш" плячката.

За промото - Може би страстите при играта са се нажежили, нали ще са на отбори, пали се Гечо, вживява се, но чак с умисъл да удари Валерия не ми се вярва.

# 474
ИванКА : Когато се оакаш трябва да имаш чест и доблест да станеш и да се избършеш.
Пак ИванКА, половин час по-рано - ВАНЧЕ НИЩО НЕ СМЕ ТИ ВЗИМАЛИ.

# 475
ИванКА : Когато се оакаш трябва да имаш чест и доблест да станеш и да се избършеш.
Пак ИванКА, половин час по-рано - ВАНЧЕ НИЩО НЕ СМЕ ТИ ВЗИМАЛИ.

Иван и Радо са като втора група в детската, тя Ваня ще ги прежали тези сладки и там каквото са изяли, но това е поведение на 5-годишни лигльовци, Радо така ще си остане да живее с мама ако не се вземе в ръце....
Всички се подиграват с Ванчето, но тя единствено ги извеждаше в отборните битки напред- сега видяхме Медуза какво надроби....

# 476
  • София
Пуснах новата анкета!

Браво на Старите за заслужената победа. Даже много им даде Бети на Новите с тези две кошници. Може ли такова престъпно отношение спрямо животните с тази плесен? Тц тц. И не виждам да се трогнаха, че могат да отровят и убият животните. И това е така поне от седмица. Всичко до един носят вина и ги помилваха за пореден път.

Още вчера стана ясно какво ще се случи. Аз толкова сигурен не съм бил досега преди оценка на наставниците. Едните работят, другите спят, оставят важни неща за последния момент. Влад нищо не разбира и само се върти насам-натам. Поне не натяга обстановката като някои други, но резултатът бе нулев.

От ден първи това е една разпасана команда, а не отбор и даже това 3:5, което се очертава е огромен плюс за тях, защото те се провалиха напълно като фермери. И не видях истинско желание някой да се научи на нещо или да му пука освен за индивидуалната игра за 100 000 лв. То лошо няма за последното, но да не се бият в гърдите, че са отбор, защото не са.

# 477
Приятно изненадана съм от сина на Бети. В началото си помислих, че само ще присъства и ще мълчи, един вид да го покажат и него "по телевизора", но момчето гледаше внимателно, забелязваше и правеше уместни забележки. По-добре е от Ники, който половината проблеми ги проспива.
Това, което не ми хареса и при двата отбора, беше как бяха оставили храната за дегустация непокрита на масата и мухите я бяха накацали. Аз на мястото на наставниците нямаше да я опитам, честно казано.
И на ме ми направи приятно впечатление. Младежът се изказа много подготвен и критиките му бяха на място и основателни. Ники е склонен да неглижира грешките и е доста ларж, а Бети понякога е прекалено строга и педантична . Младежът беше най-балансиран. Може да го подготвят да поеме щафетата, което няма да е зле едно ново лице за формата. Добро първо впечатление произведе.
Това за мухите беше мега гнусно, а и доста опасно. Тия мухи какви зарази разнасят, пък и до този язовир...
Дано да няма втора серия на розовосладкогейт, този път и при наставниците.Innocent

# 478
# 479
Нищо не е разбрала Елена. Че се и гордеела, хората мислели хубаво за нея. Да намине насам да я отрезвим. Шушумига.
Беше ми приятно да видя и да чуя Жорката. Мисли по същия достоен начин като в неговия сезон. Добър и откровен човек е той.

Общи условия

Активация на акаунт