🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 464
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 450
Подозирам, че е нищо. Действителността обикновено е точно обратната на това, което внушават анонсите.

# 451
Освен Валерия да го е уцелила с тези paint топчета по Гечо, но той така да се ядоса че да й посегне??

# 452
Дано Валерия не е е направила от нищо нещо. Защото, ако е,  довечера ще загуби Фермата 8 според мен.
Абсолютно! Но щом Андрей пита дали я е ударил Гечо, значи не е заснето от камерите, а и щом никой не я е защитил освен Аксения… Яни и Чавдар не биха си замълчали  според мен.

# 453
До синхрона на Камелия по време на избора на първи дуелист си мислих, че няма как Камелия да е пречупила себе си и да е саботирала отбора. След него.. вече съм доста сигурна, че поне вратата на обора е оставена нарочно. И силно подозирам, че е саботирала битката, за да могат Старите да вземат точката. Обаче Иван какъв е поддръжник. Няма значение кой какво е направил, Влад е виновен. А това беше единствената седмица, в която хем имаше позитивна енергия, хем ги хвана да работят. За жалост, не е случил на отбор. Ясно се вижда и по задачите. Калин и Влад са направили перфектни шезлонги, Ванчето се е постарала със сладкото и чийзкейка, всички останали са направили нещата както си знаят - през пръсти и колкото да мине номера. Ужасно много се дразня на хора, които не влагат желание в това, с което са се захванали.

# 454
  • при късмета
Довечера ще видим. Съгласна съм напълно с Bengun, ако е някакво преиграване Валерия ще загуби много, предимно зрителски вот. Хич не ми се вярва Гечо да е посегнал умишлено и с цел да опердаши някого. Нито жена, нито мъж. Ако трябваше да се случва, то Бакалова до сега са е ошамарена, честно казано на мен ми идваше доста често лично да я ошамаря. Много пъти си е изпускал нервите и до сега не е посягал, което за мен означава, че не му е обичайния начин на реагиране. Ама кой знае

# 455
Абе, хора, сигурно я е уцелил по трътката с топче боя и тя вие на умряло сега. "Ударил" предвид диалекта и на Валерия, най-вероятно не означава ошамарил или цапардосал, а ударил в целта с пушката. Приятелски огън, така да се каже. 😆 А продукцията анонсира хорър!

# 456
  • София
Трябва да видим ситуацията.
Едно време изгониха Иван Милин за това, че посегна на Бети. Не че й отвъртя някакъв шамар, че да й свали главата. Не я удари силно. Но беше достатъчно красноречиво и беше проява на насилие.
Така че - във Фермата вече има прецедент на изгонен мъж за удряне на жена.

Пиша тук в скрит текст, а не в темата за спойлерите, защото не е спойлер, ама все пак.... някои са чувствителни към погледите в бъдещето.... Simple Smile А аз само си правя заключения от думите на Иван и Адрей в края на вчерашния епизод.

Скрит текст:
Аз си мисля, че финалните речи на Иван и Андрей в снощния епизод подсказват кога ще бъде спечелено отборното състезание, т.е. - вземането на 5те победи от единия отбор. Вече започнаха да ни запознават с това какво предстои при обединението на двата отбора - ако Старите герои вземат предстоящия дуел, което за мен означава, че обединението ще се случи съвсем скоро. Вероятно - другата седмица. Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 12:05 от Vivi

# 457
Гечката има няколко отрицателни черти и продукцията си се е хванала за тях и си му развива образа в тази насока. От Гечо и много други неща може да се видят. Защо не ни дават нищо интересно от градината...как се развива и т.н.

# 458
Ако Валерия се е направила на интересна, ще й сложа голям Х.
Видно от промото, след въпросния "удар", играта продължава, другите се държат нормално, няма ужасени реакции, нито играта е прекратена, ще видим...Гечо е малко напрягащ на моменти, но аз го харесвам. Преди отборната битка, много ме издразни Аксения с вайканиците, че не искала да играе с Гечо, че той едва ли не ще провали отбора, защото щял да я командва и да не й позволи да покаже колко е велика.

# 459
Aксения е продукт, плод на продукцията, за да има изявен антипод на Камелия. Не бих се изнадал да си  обработват образа за гласуването. Много изкуствена изглежда, не вярвам в "трансформацията" й. Много добре разбрам Гечо. Човекът е на такова ЕГН и е бил в такива условия, че сегашните девойки изглежда, че ги бива само да са хубавички и стават за окраса само. Той ги сравнява с жените от неговоти си време, че  и такив на годиниет на майка му. База за сравнение няма за такъв тип работа в такива условия. Та в този смисъл разбирам го напълно. Изказът му е малоко напрягащ, но в немалко ситуации е имал право.

Продукцията много дразно с това как селективно гради образите на участниците. Особено ярко изпъква при старите - като ги знаем в предишните сезони. При новите можем само да гадаем в това отношение.

едит: Абе, тоя Мирон що не пуска животът зад фермата и в ютюб?

# 460
Трябва да видим ситуацията.
Едно време изгониха Иван Милин за това, че посегна на Бети. Не че й отвъртя някакъв шамар, че да й свали главата. Не я удари силно. Но беше достатъчно красноречиво и беше проява на насилие.
Разликата от лекия шамар до шамара със сваляне на главата е точно един спор или скандал.
Жените ме удивявате понякога.

# 461
  • при късмета
Милин си заслужи изгонването. Изобщо няма значение колко силно е ударил. Само посягането с цел да удариш някого, непредизвикано, без никакъв повод или само защото не можеш да използваш думи, вместо юмруци или шамари, си е физическа агресия, та ако ще само да я е докоснал. Единственото оправдание да вдигнеш ръка, за мен е, някой друг да е вдигнал пръв.

# 462
Не гледах видеото, но хич не вярвам на промото. Винаги, ама винаги така става. Дават нещо сглобено, зрителят се "наостря" и няма търпение, а накрая - нищо общо с внушеното.

# 463
До синхрона на Камелия по време на избора на първи дуелист ...

Аз май съм единствената, която не знае що е "синхрон" в случая, моля за пояснение?

# 464
  • при късмета
До синхрона на Камелия по време на избора на първи дуелист ...

Аз май съм единствената, която не знае що е "синхрон" в случая, моля за пояснение?
Там където са сами пред камерата. "Изповедалнята" по бигбрадърски

Общи условия

Активация на акаунт