🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 474
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 435
Само с това изречение не мога да се съглася: "Интелигентни мъже да се оставят да бъдат марионетки на някой женски Макиавели."
И по-специално- с думата "интелигентни". Защото нито на миналогодишните мъже, дето се въртяха около Мартина, нито на Иван сега, приляга такова определение.
Laughing Laughing Laughing Говорих по принцип, не само във Фермата, а и в живота. Просто имам пред очите си нагледен пример, по-точно имах такъв. Та исках да кажа, че и интелектът не е застраховка, че не може да те оплете в мрежите си някоя хитруша, която да ти дърпа конците и да ти гледа сеира, докато й вършиш мръсната работа. И в беля да те вкара с мерак.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:54 от sineva 1

# 436
  • Варна
Моят речник никак не е беден, що се отнася до Камелия, но ще се въздържа, защото ще изям банана.
Как пък не се намери един да я затапи тая смотла.

# 437
  • при късмета
Ох, всички нови декларираха едни ценности, едни възвишени "принципи", а до един разминават думите и действията си. В един или друг етап. Мислех, че мъжете няма на къде да падат, а Камелия ще си остане със злобата, ама не би. А тъмно зеления и катаждията, само потвърждават тенденцията.
Камелия обаче не мисля, че съботира. Ако загубят нарочно, като нищо ще я пратят първи дуелист, без да се съобразят, че не иска и няма сметка да го прави, защото е казала, че не иска. И само тъмно зеления няма да успее да я защити с един глас. Просто е невежа за животните, а на играта наистина се изложи, даже сама си разбра грешката, ама после. С малките чукове не е същото като с големия и там сбърка
При старите отдавна смятам, че няма значение кой е фермер. За сега играят отборно. Стискам палци на Веселка. Не, че не искам Мажена да си ходи, предпочитам Камелия да излезе, но и съм напълно съгласна, че трябва да вземат отборната битка, а Веселка е уморена и ще е първи дуелист. Иначе според мен има силите и възможностите да отстрани Камелия, ама това е само по принцип.
Промото не ми хареса

# 438
Леле, а Акси на какво я направиха, когато бе ратай.
Представяте ли си Аксения да беше провалила така играта, и така да се беше изложила в обора, Камелия какво щеше да я прави.
Моят речник никак не е беден, що се отнася до Камелия, но ще се въздържа, защото ще изям банана.
Как пък не се намери един да я затапи тая смотла.
Пазят я, нали им е най-силната жена. Joy

Обаче какво мяукащо и жално гласче вади, като се оправдава, иначе е много смела.

# 439
  • Варна
Бе силна, хвалипръцка е , а нищо не става от нея. Зорлем ще умори животинките.

# 440
Довечера - екшън по биг брадърски маниер. От играчка - става плачка.

https://fermata.btv.bg/videos/utre-vecher-vav-fermata-24.html

# 441
Камелия... Толкова да го харесвам това име и да го носи точно тази... Отровна Айви! Ужасно същество, просто отватителна, повече не мога да кажа. А гласеца... като на хобит го извади, от петичките ѝ излиза. С другия, дето плюе зеленилка, звучи едно категорично, уверено, а това е гласчето на мъничкото онеправдано същественце, което злите хора тъпчат незаслужено. Чудовище! Да иде свещ да запали мъжа ѝ, че се е отървал от нея.

# 442
  • София
И Ачката да пали свещ - че отпадна толкова рано  и не успя да се оплете у нея. Simple Smile

# 443
  • при късмета
На Ачката имам усещането, че това му е коронния номер, да лапва по неподходящите жени. Ама всеки с акъла си

# 444
И на мен промото не ми харесва. Надявам се да не става дума за някаква излишна драма.

А от снощния епизод, откровено казано, измори ме да проследявам тезата на Камелия. Толкова объркана и глупава се представи тази седмица - нищо общо с до сега! Вече не мога да и схвана спатиите, логиките, кога лъже, кога не. Но пък безгранична наглост - излезе и заяви, че Влад е изцяло виновен и точка. Smile Дълбае под дъното.

# 445
  • Асеновград
Не смятам че Камелия е саботирала ратайството , тази просто толкова си може. Огромно самочувствие без никакво, ама никакво покритие. Като за капак на всичко ,и злобна женица.
Довечера да видим какви са тези сълзи пак , Гечо май е преминал границата? Ако е така, да го гонят , в интерес на истината точно той няма да ми липсва.

# 446
  • София
Щом я е ударил, ще го изгонят, но да видим какво е станало, аз от промото не разбрах с топче боя ли я удря или директно с ръка по главата/каската. Честно казано, се надявам да я е ударил, не искам да се разочаровам от Вал. Обичам да имам фаворит за спечелване.

# 447
Камелия прави шоуто този сезон.
Чак се замислих дали не е Къртица тя?!?!?

# 448
Не си спомням толкова отблъскващ образ във фермата досега като Камелия. Хлъзгавост, манипулативност, злоба и огромно самочувствие в едно. Когато сбъркаш, единственият ти правилен ход е да имаш смелостта да го признаеш, а не да търсиш вината във всички други.  Влад на всичкото отгоре с цялата си доброта, се връща да поговорят и среща някаква висша форма на презрение от един истински лидер и човек, който се откроява от масовката. Къде е Влад, къде е тя... Уау...Камелия живее в някакъв неин си свят, но народната любов, като излезе, ще я отрезви...

# 449
Дано Валерия не е е направила от нищо нещо. Защото, ако е,  довечера ще загуби Фермата 8 според мен.

Общи условия

Активация на акаунт