🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 477
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 420
  • Sunshine state
Камелия е пълен провал и само знае да храчи по другите. Иван ходи и обвинява Влад, а всъшност неговата зла приятелка си е сама виновна. Нагла до безкрай - нямало да спи днес. Ами като не си си свършила работата няма да спиш, да!  
Честно ви казвам не ми е особено жал и за Ванчето, и тя е едно лайно.. И смятам, че само на алкохол налита и се чуди какво да сръбне. Абе то освен Влад май няма ни един свяствн в тоя отбор. И колко удобно мъжете бият по Влад с "не било мъжко това", "не било мъжко онова". Айде пък те големите мъже.
Радо добре е разбрал Камелия колко я е страх да не излезе на арената.
За Веселка съм на дуела.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 00:44 от Pupitka

# 421
me for president,  Ако знаеш нещо конкретно,  пиши в темата за спойлери, интересно какво се случило
Гечо го нарочиха за женомразец, но помня как съчувстваше на Валерия, когато тя изгуби контрол над емоциите си. Питаше я какво да направи, как да помогне, беше мил и искрен.

# 422
Камелия как ми вдигна кръвното, еее няма толкова нагло човече ! Не знам Влад как я изтърпя ! Права е Ванчето, когато обясняваше, че за първи път се чувства толкова зле покрай друг човек, Камелия буквално отравя въздуха край себе си от злоба.

Веселка, толкова ми е мило това момиче. Почти нищо не свързва моя с нейния живот, семейство или професионален път. Чувствам се много по - облагодетелствана от нея във всяко отношение и въпреки това аз й се възхищавам. Трудният живот и лишенията не са я озлобили, нито са я превърнали в огорчена и нещастна личност. Тя е умна, съвестна, отговорна, трудолюбива, добра, почтена. Просто не е имала добър начален старт в живота, иначе можеше да се изучи, да си изгради по- лек и спокоен живот, да срещне по - подходящи партньори. Единствено не ми харесва, че по една или друга причина, се е забъркала с неподходящи мъже и толкова млада е народила толкова деца. Въпреки всичко, се е справила добре от победата в нейния сезон до момента и вярвам в нея, че ще се справя добре и за в бъдеще. Особено ако си намери млад и работен мъж като нея, с който заедно да градят живота си. Голяма слабост ми е това момиче. И въпреки усмивката й, винаги виждам в очите й следите, които изпитанията в живота й са оставили.

# 423
  • Вестерос
За нейния етнос това с децата е нормално.

Ивайло, можеше да не се таковаш на метеното в темата 🙄

...

# 424
  • Sunshine state
Вече сериозно взимам да се съмнявам и в това, че Камелия е издържала изпитите за ВВС в САЩ като я гледам. Сигурно и за това лъже да си придаде важност. И само да не ми се надува с това американско гражданство, че и аз съм с такова. Голям праз. Върви и нарежда все едно другите да й подчинени.

# 425
  • earth
Особено ако си намери млад и работен мъж като нея, с който заедно да градят живота си.
С няколко деца и хормонални проблеми изборът е ограничен.

# 426
Камелия има много високо самочувствие и не е само до гражданството. Тя си мисли, че във всичко е по-добра от другите. Затова и не търси помощ и не пада по гръб, което и изяжда главата. Голямо важно, че е ‘мериканка.  Тъй де, американците далеч не са the sharpest tool in the shed, както сами обичат да казват.

Веселка ми харесва, упорита е, със силен хъс, но чак умна…
Стискам и палци на дуела.

Ваня вчера можеше да спести малко от епитетите, че падна баш на същото ниво. Тя не е много по-различна от Камелия, но се има за “хепито”, душата на компанията, всички я харесват. Като отвори уста, не може да я затвори. Това дразни околните и я прави да изглежда несериозна. Злобата и е по-малко, ама не липсва. Тя поне явно е по-добра на арената от мис ‘Мерика.

# 427
Камелия е ужасно нагло и безочливо същество. Снощи чак аз се напрегнах, не знам Влад как запази самообладание. Цяла седмица обяснява как всичко си знаела и можела, и накрая фермерът защо не й казал. За играта не знам дали саботира, но за обора не може да не си е дала сметка, че ще им направят забележка за мухлясалото сено. И точно тогава забравила вратата затворена. На два пъти провали отбора, и вместо да се засрами, фермерът трябвало да поеме отговорност. Направо се изяде от яд, че е ратай, както си се виждаше фермер. Влад не ставал за фермер, сякаш някой го е питал дали иска и той е изявил желание.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 08:09 от Нина*

# 428
За мен е вън от съмнение, че Камелия саботира съвсем умишлено, както отборната игра така и ратайството. Направи го не толкова, за да не стане първи дуелист, а да саботира Влад.
Поводът беше, че вече има нов обект на омраза в негово лице, защото й отнете така желаното фермерство. Влад го чакат тежки дни във Фермата, ще го наритва когато и както може. Верния й паж ваклия Иванушка ще дава по едно приятелско рамо и по някой жлъчен коментар по адрес на Моркова и сигурен глас при номинациите.
Тая женка набележи ли си някой е като питбул. Акси й влезе в полезрението, само дето предпочете Симона пред нея в битката за оцеляване. Сега Морков й е черен и ще му покаже цялата си "любов", а тя не е за подценяване и никак не  е малка. Камелия освен нова жертва си намери и вярно куче, което да насъсква и да го държи на къса верига. Ще го пуска да хапе и лае, срещу който й е угодно, когато й е угодно и колкото й душа сака.

п. п.Винаги съм се чудила защо някои мъже, често интелигентни се оставят на някоя хитрана да ги ползва, като маши. Миналата година имаше два шарана, които Мартина обработваше и насочваше кой да мачкат и ги пускаше по пързалката, а тя гледаше самодоволно отстрани действията на протежетата си. Почти във всеки сезон има такъв сюжет. И тук не говорим за някакво сексуално привличане или харесване, а за желание някой да им дава наклон в живота.
Това е някакъв Едипов комплекс мисля. Интелигентни мъже да се оставят да бъдат марионетки на някой женски Макиавели. И да го правят със завиден мерак,  ищах и размах. Както се казва никога не е късно да станеш за резил и винаги ще има "верен приятел", който да те подкокороса.
Необятна и необяснима е мъжката душа. Smiling Imp

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:51 от sineva 1

# 429
  • София
Само с това изречение не мога да се съглася: "Интелигентни мъже да се оставят да бъдат марионетки на някой женски Макиавели."
И по-специално- с думата "интелигентни". Защото нито на миналогодишните мъже, дето се въртяха около Мартина, нито на Иван сега, приляга такова определение.

Иван нали уж бил влязъл в предаването да си търси приятели за цял живот. Може и да е нарочил Камелия за такава и сега се е залепил за нея - да не би да си излезе, без да си е постигнал целта.

# 430
Много интересен снощен епизод! Камелия лъсна в цялата си прелест - и на битката и в обора. Отровен човек е тя, манипулативен и лош. Тя какъв ли пример дава на дъщеря си? Акси с нейните зърна пасти да яде.
   Иван и Евгени дори не заслужават да си пилеем времето за тях, каквото и да кажем , все ще е малко. Чудя се, тоя катаджия дава ли си сметка колко се излага, излага и тати , и жената. Ако тоя ме спре за проверка, никак ,ама никак няма да ми е респектиращ.  Дават ли си сметка,че даже да се добутат до финал, хората ще трябва да гласуват за тях?!
    Радо  ме изумява с поведение и разсъждение, но още повече ме изумява Калин, който го пазеше, и който го търпи.

Радвам се ,че старите взеха точка, за Весито съм на дуела. В нейния сезон ме дразнеше доста- мърлява,все ревяща за нещо, все онеправдана. Сега ми изглежда пораснала , пак си мръноти от време на време,но кой не го прави. Обаче бачка това момиче , не я мързи и не се скатава.И не е глупава , напротив.Има повече акъл от хепита -мепита и ония двете еуглени .Иван и ГенчУ. И е чиста душа , добър човек ,според мен. И смятам, че ще се справи сама в живота си, и без мъж. Не й е нужен на всяка цена.
   Радо  ме изумява с поведение и разсъждение, но още повече ме изумява Калин, който го пазеше, и който го търпи.

# 431
За мен е вън от съмнение, че Камелия саботира съвсем умишлено, както отборната игра така и ратайството. Направи го не толкова, за да не стане първи дуелист, а да саботира Влад.
Само че всички виждат, че Камелия е виновна, а не Влад, това само тя го повтаря и потретя, сякаш другите не я усетиха, че саботира. Фермерът не й бил казвал нищо, а като й каза да изрине отбора - добре, аз няма да спя. Иначе беше много смела, когато Ваня беше в обора и й казваше какво е длъжна. Сега заслужава да е втора седмица ратай, за поправка на допуснатите грешки, тъкмо нали е най-силната жена, да се яви и на дуел.
При Старите няма значение кой е фермер, защото всеки си върши съвестно задачите. И успехът е благодарение на всички, а не конкретно на фермера.

# 432
Беден ми е речника за Камелия. Самочуствие без покритие, подплътено с неизмерима наглост!
Колкото и епитети да се кажат за нея, малко са.
Ония грозния да не е влюбен в нея, че вечно я защитава?

# 433
  • Разпиляна във въображението
Леле, а Акси на какво я направиха, когато бе ратай.

# 434
  • earth
Камелия прави шоуто този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт