🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 508
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 405
Какъв обрат щеше да е да пратят Камелия и дори тя да дръпне Лили /или Нина/ някак си Лили да я победи... Защото я видяхме, че хич не е толкова "силна"... Аххх... Мечти...
Знам обаче, че нямаше как да го рискуват това точно накрая.
Стана ми жал за Веси, дано успее да си почине и събере.

# 406
Аз се надявам Веси да дръпне Ваня а не Маджена.

# 407
Мостове-обединение-ала-бала… И кво стана - накрая победителя “ще подчини” победения…муахаха.
Двете ревли - Нина и Лили пак най-радостни.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:01 от Butterfly_🦋

# 408
Аааа, не. Сакън. Да отупа докторицата и да я изпрати у дома.
Разбирам я Аксения и ми дожаля за нея. Онези отрови като нищо пак ще се настървят срещу нея. Сал един Калин там показва някаква мисъл. Другите са токсични амеби.

# 409
Таз пък Камелия. Опропасти цялата седмица на отбора и седнала да обяснява как трябват действия, а не думи. Тя! Тя, която много ги разбира нещата, ама опре ли до действия или се измъква, или о@ква работата. Да вземе да си затвори устата малко и да спре да се излага.

Дано мазната да си ходи. Крайно време е.

# 410
Безнадеждните само едно единствено ги интересува - да се наплюскат и да се напият , да бяха влезли в биг брадър 🤷♀
Оная фасона Кама не стига, че се осрала в обора компетентна по всеки въпрос, накрая обвини Влад 🤦♀

# 411
Камелия колко е наглааа, ужас.Че и Иван приглася.Много му е бръкнал Влади...някъде.

# 412
Иван : Там конфликта е на личностна система. Joy
Брей какъв интелектуалец.
А  Камелия,  Хепито трябваше денонощно да  им мие чашите,  защото  " Ти си ратай и това ти е задължение," А сега смени плочата. Ей гад недна токсична.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:19 от cardhu

# 413
  • на село
И как точно само един ден Камелия забравила вратата на животните затворена и то деня, в който е оценката...
Най- големият ми дразнител е  тази госпожа.

А защо са им мухлясали сламите, те че са намокрени ясно, но явно стоят мокри и хвърлени на тъмно поне 10 дни, за да имат такава плесен.

# 414
  • София
Тая Камелия не може да я надприказва човек!!!
От 60 кладенеца вода ще донесе, за да докаже, че Влад е виновен за всичките й грешки.

Много се радвам за победата на Старите герои. Simple Smile

# 415
Браво на Старите герои. 🥳
Безнадеждните са тотал щета: Камелия пълен провал в обора и отборната, Влад уж се стараеше да следи нещата, а накрая само едни шезлонзи им бяха както трябва, Генчо и Иван се занимават с глупости, там някъде и Радо им приглася, а пък Ванчето не спря да обижда. Ужасен изказ има тази жена. Камелия и на мен не ми е любима, но няма нужда с такива квалификации да я нарежда. И за сайдера много мрънка, а забрави, когато изпи чуждата бира.😂😂😂 Мажена вече си е стегнала куфарите и като гледам всички са го приели. Освен Влад, друг не я надъхва.
Единствено Калин се държи по-адекватно, но и той в последните минути от епизода вика, че Старите нямали едно правилно стратегическо решение. 🤣🤣🤣 Те затова сигурно са напът да направят 5 точки.

# 416
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 53 (03.11.2022)

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:57 от Mari_Mar

# 417
Скоро тия отбори ще изгубят значение, дали сега или другата седмица, след това почва познатата битка мъже срещу жени, не знам какво толкова реваха от щастие онези двете. Grinning Жените отново бяха подведени да се саморедуцират уж за "благото на народа" и сега са и по-малко, и по-пресяти, кои си мислят двете, че ще дръпнат веднага след като някоя стане ратай, а това най-вероятно ще е още следващата седмица? Grinning За брой седмици награда няма, някои хора се вживяват твърде излишно, имайки предвид, че те състезанието няма да спечелят, все тая колко дълго ще треперят да не ги изритат...

# 418
Изключително ми е симпатична Веселка този сезон. Дано да успее да си почине и да си възстанови силите. Стискам и палци на дуела, срещу когото и да се изправи в събота.

Потресена съм от куку и пипе, които не само претарашиха храната на Ванчето, ами и имаха наглостта да се правят на духовити. То голяма гордост, да броиш хапките на хората.

Камелия няма и да я коментирам даже.

Добре, че бяха кадрите със забавата на старите да оправят лошия вкус. Каквито и търкания да имат, успяват да загърбят неприятните моменти.

# 419
Изключително ми е симпатична Веселка този сезон. Дано да успее да си почине и да си възстанови силите. Стискам и палци на дуела, срещу когото и да се изправи в събота.

Потресена съм от куку и пипе, които не само претарашиха храната на Ванчето, ами и имаха наглостта да се правят на духовити. То голяма гордост, да броиш хапките на хората.

Камелия няма и да я коментирам даже.

Добре, че бяха кадрите със забавата на старите да оправят лошия вкус. Каквито и търкания да имат, успяват да загърбят неприятните моменти.
Това последното утре ,като Гечката погне Валерия ,ще се опровергае 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт