🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 524
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 390
Изцедиха я тая Веселка, бе. Ма и тя се бута да се доказва. Само да не се контузи в тези изблици на супергеройство, че едва ли подвизите й ще се помнят дълго в обединения отбор.

Dr. Cocktail.. ами като се замислиш това си е олицетворение на бг реалността. Само един политик им липсваше на Генчу &Иванчу, за да сформират триъгълника на беззаконието (особено подкупните катаджии).

# 391
Камелия нещо е в ретрограден Меркурий тия дни.
Остана сама, ратайче е, оака се на отборната, сега има вероятност и на дуел да ходи... Абе наигра се тя...
Изобщо не разбирам защо се дърпа от дуел тя сега. Вместо сама да се предложи, да си мине реда сега с някоя от слабите, тя си мишкува и не я знам какво чака. Вероятно не иска да ходи на дуел, за да не се види колко ѝ е капацитетът.
Валерия правилно реши да отложи джумбарето.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 20:44 от Лайкa

# 392
Dr. Cocktail.. ами като се замислиш това си е олицетворение на бг реалността. Само един политик им липсваше на Генчу &Иванчу, за да сформират триъгълника на беззаконието (особено подкупните катаджии).

Да, да. Напълно съм съгласен. На тях им отива да ровят и да берат. Те ще са лице на следващата кампания на Иван и Андрей Bulgaria Wants You!

Драмата че няма цигари и алкохол е голяма. Те и в реалният живот така - я тук да поканят, за да почерпят, я там... и избутват месеца.
И се сърдят, сърдят... мръщят се. Явно Камелия не им готви и гладни ще заспят. Хиихихихихи.

# 393
  • Sunshine state
Вчера аз ли изпуснах нещо - докато всички бяха с носии, Ваня беше с едно коланче за хвърляне на гюбеци само и не беше с носия.

# 394
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Отдавам дължимото на танците на Генчо МВР- то, беше класи над другите. Особено на ръченицата беше без конкуренция.
Радо като чиста физическа сила няма кой да му се опъне в битките. Уви, другото не куца, ами едвам се движи.
Лъсна "силната" Камелия, пукнат балон за силата и, като Живка от миналия сезон.

# 395
Живка откара поне да края, само на внушения за силата й. Както и Надка и Мара от по-предния сезон.

# 396
Живка откара поне да края, само на внушения за силата й. Както и Надка и Мара от по-предния сезон.
Ей, още не можеш я преглътна Живка Stuck Out Tongue Winking Eye  Но тя си победи!

# 397
  • Sunshine state
Да не говорим, че ми беше много по-симпатична от Камелия.

# 398
Щот не беше такава усойница. Камелия е отровна.

# 399
Ей, още не можеш я преглътна Живка Stuck Out Tongue Winking Eye  Но тя си победи!
Така е, още ме е яд. Joy

# 400
Браво! Заслужена победа.

# 401
Бети толкова ядосана не съм я виждала.

# 402
Мислех, че Камелия няма как да ми стане по-противна, ала ето... Може... Дъно!
Евала на старите герои, заслужена победа!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 21:50 от Mamma_knows_best

# 403
Юхууууу, айде Стари герои. Браво.
Ако можеше да не показват Иван и Евгени, щеше да е супер. Или поне да се вясват ей тъй, за секунди. Много противен тоя Иван бе хораааа.

# 404
  • на село
Време е Мажена да си ходи, много се надявам,
не че имам и против Камелия да е пътник, но тя е по- несигурна точка, така че нека заложат на сигурната победа.

Общи условия

Активация на акаунт