🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 526
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 375
Гледах скандала между Радо и Калин.
Недоумявам как Радо носи обувките на Калин, че даже се сърди както му се кара Калата.
Ама ние и в детстката градина не сме си вземали назем даже пантофите.
Имам усещане, че Радо е спрял с развитието си на някакъв етап, и само от време на време няма грешка.
Но тия просветления са рядко.
Не мисля, че Камелия симулира, саботира.
Не ѝ се получи. Видя се, че всичко е само голямо самучуствие. Или не беше нейната игра.

# 376
  • Другата България
Леле, Нина и Лили чак се разплакаха от кеф, че няма да са на дуел. 😀Изкараха още една седмица, голямо постижение. С мама Маженка са си един дол дренки. Когато и да си тръгнат, все ще е късно.
Е, аз откога го говоря това!
Същата работа, не, че Камелия е по-различна, същата е, но при нея репертоара е друг.

# 377
но виждаш ли Камелия е напълно способна на това. Ами, добре...

А не е ли? Камелия половин предаване до сега го кара едно агресивно, наперено, тонът и ако щете беше съвсем друг. Сега едно тънко гласче е пуснала, че чак е смешно. Дори Иван като и направи коментарът къде е сгрешила, тя като някакво детенце се оправдаваше. Съжалявам, ама е смешна. И да, в случая може и да не е било умишлена загубата й, но пък що се отнася до нея, напълно включвам възможността и да го е планирала само и само да не се стигне да е дуелист. Simple Smile

# 378
  • Разпиляна във въображението
Откъде Нина и Лили са сигурни, че няма да ходят на дуел? Ако вземат еднакви кошници не е ли водещо представянето на фермерския дуел, който бе спечелен от Новите?

# 379
Вчера, когато Лили се разрева при победата им, направо паднах. Тази жена е толкова емоционално нестабилна, че спешно трябва да се лекува. Всичко приема толкова сериозно, сигурно е ужасно натоватващо да си нея или около нея.

# 380
Скрит текст:
Камелия с поведението си показа, че е способна на всичко. Тя и Лили не иска да ходи на дуел, ама от нея никой не очаква да саботира отбора си. Защо ли? Thinking

Камелия и Иван се показаха като ужасни хора, когато оставиха Аксения без одеало в студа. После, ако ще и челни стойки да направят, надали някой би си променил мнението за тях към добро. Та, от тези двамата очаквам всичко. И не съм само аз.
но виждаш ли Камелия е напълно способна на това. Ами, добре...

А не е ли? Камелия половин предаване до сега го кара едно агресивно, наперено, тонът и ако щете беше съвсем друг. Сега едно тънко гласче е пуснала, че чак е смешно. Дори Иван като и направи коментарът къде е сгрешила, тя като някакво детенце се оправдаваше. Съжалявам, ама е смешна. И да, в случая може и да не е било умишлена загубата й, но пък що се отнася до нея, напълно включвам възможността и да го е планирала само и само да не се стигне да е дуелист. Simple Smile

Това, че един човек демонстрира способност да убие, не го прави автоматично убиец.
Моите очаквания към Камелия относно дъната, до които може да стигне, за да продължи играта също са много високи, но не и определящи. Ако съдя хората не според това което виждам, а според това което очаквам от тях е предубедено. Имам предвид конкретната ситуация с отборната игра. Тя можеше да саботира, така че никой да не разбере. Нейното си беше зрелищна излагация, въпреки че не смятам задачата за лесна.

# 381
  • Другата България
Открийте 10-те разлики.
Яни и Валерия.

# 382
  • София
Аз също не мисля, че Камелия е саботирала отбора.
Преди битката тя каза, че най-после с Аксения ще се изправят една срещу друга. Заради тази нейната фиксация в Аксения се беше пренавила и й беше важно непременно да победи. Затова млатеше по пироните с все сила и ги изкриви.

# 383
Не мисля, че Камелия е саботирала, тя гори да се докаже в подобни изяви. Дори си правеше сметката как ще излязат с Аксения на един и същи пост. После си каза, че липсата на техника я закопа, тези големи пирони с малко чукче я ги улучиш - я не, нужна е точност и сила за да ги забиеш поне до средата, за да не се огънат. И колко да се бои от дуел? - Има две треперушки които все ще ги победи. Ужасни бяха подвикванията и упреците на Евгени, докато тя се мъчеше. Андрей как хитро подкани Радо на ритловицата, така впоследствие да си заснемат промото, а те Новаците и първи пост не минаха. Simple Smile
Генчо тъкмо да го похваля какъв е танцьор, как му трепва сърцето и краката рипват и той залюлее легена, та го изплиска. Ваня им скри неща които са видими, те с Иван-Криещиятодеалото си позволяват да ровят в личните вещи в шкафчето на Ваня, то бива да си прост и нагъл...с подкрепата на Храбрата Шивачка.

Влад нещо им е спестил с отлагането на Купона, но Генчу се зарече, че вече неканен няма да им ходи! Smiley

Финци помага в пълненето на бахура, стегнато беше и те май не го навързаха на малки парчета-наденици, ако не са го наболи и огъня е силен - пръснал се е. Това тяхното ми се струва, че се води кървавица.
Скрит текст:
Аз си правя бахур с готови свински комплекти в които има два вида черва, но не меля месото, а го кълцам ситно, слагам и ориз, пълня свободно с лъжица, набждам оформените наденички и ги пускам във вече вряща вода, варя на умерен огън час и половина.

# 384
Камелия първо мразеше Аксения, после искала да е най-добра приятелка с нея. Иска да се дуелира с Аксения, но дали иска реално само тя си знае. Да, голяма излагация беше, но пък си намали шансовете за ходене на дуел. Ако не й личеше, че е супер пресметлива и безочлива, щях да я помисля за шизофреничка с това поведение. Но при нея всичко с някаква цел, нейна си цел, да върви напред. Егото й може да преживее някаква малка излагация на този мини дуел. По-добре това, отколото да вземе да падне по случайност от Лилчето, например. Камелия ми е плашеща с поведението си, не я харесвам и да, ужасно предубедена съм към нея.

П.с. но, ако не е саботирала, я видяхме колко е "силна".

# 385
КамитУ, " пътъклъмъ ", хитрата сврака с двата крака ...
Ако е саботирала , е доста долна.
Ако не е , е доста слаба.
Резила продължава🙂
Какво гласче извади наистина , паднах, и само с няколко думи, и мига на парцали🙂 Евтино представление, но си постигна целта. Но пък зрителския вот за нея е само мираж.

# 386
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

Чак сега изгледах епизода и тъй като късно пуснах анкетата ще я оставя отворена по време на целия нов епизод и изобщо, докато не пусна следващата. А и в анкетата няма въпроси за дуели, точки и пр. неща, които трябва да се спрат с новия епизод.

Много хубав епизод. Видяхме доста неща от ежедневието им. Танците бяха много яки. Имаше от всичко.
Само битката не можа да стане като хората заради излагацията на Камелия. Тя и Веселка изкриви единия пирон, но осъзна грешката си и се оправи, докато умното Ками продължи да млати с пълна сила и злоба, ама то тук чалъма не е грубата сила. И акъл трябва малко.
Продукцията: спрете да купувате от най-евтините пособия и няма да се чупят (визирам чукчета, брадви и триони)! 🙂

Отвратих се как Иван и Генчо изядоха храната на Хепито. Това е много долно. Мажена и беше неудобно ама какво да направи, тя няма никакъв авторитет и само се излага като все още стои във формата. Нито забележка да им направи, нито нищо. Като някаква вещ е там и май само Влад иска да я пази...

Радо таман да го похваля за исполинската си сила и как направи на солета ритловицата и после с обувките изплиска легена. Не може да обуваш чужди обувки, най-малкото заради гъбичките. Това е недопустимо. А и ако наистина ги е подпетил, то нямам думи вече. Даже реакцията на Калин си беше обрана, той Радо повече вика от него. И той бил обиден видиш ли. Пф.

За бахура ви четох вас какво сте писали. Май не е само в Акси вината, ама тя трябваше да стои и да пази на огъня манджата, а не да я оставя. За броени минути да изтървеш месо отива по дяволите, а тя какво каза, 5 минути я е нямало или? Ама знаем ги ние тези 5 минути, как обикновено се умножават по две. Но пък после имаше разсъждения, че не са разбрали защо се е получило така. Може би в самата направа, там дето не били пробити. Абе не знам, аз не разбирам грам от това, четох тук.

Относно софрата. Да, Вал не каза, че няма да ги кани, а само за тази вечер. Каза утре, т.е. иска да минат оценките. А Новите го изкараха световен проблем. Влад не сподели всичко докрай, върти се и той към всеки и всичко, както му е най-угодно. Но и Вал да не дава обещания напред-назад. За това не е много хубаво да се говори и обещава, защото след това има разочаровани хора...

# 387
Валерия можеше да каже за отлагането не само пред Влад.Сега новите се чувстват излъгани.Ами ако новите бяха спечелили и поканят старите? Валерия щеше ли да забрани събирането?

# 388
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много е тъжно, че с всеки изминал епизод безнадеждните се показват във все по-лоша светлина. Генчо и Иван снощи заораха дъното. Има ли по-долно нещо от това да откраднеш храната на някого или да му вземеш завивката?
Радо вече го съжалявам - първо заради това, че в такова огромно и силно тяло живее петгодишно момченце, непригодно да се приспособява и затрудняващо се да бъде част от общност. И второ, защото продукцията си прави предаването на гърба на човек с липси и проблеми, което е изключително грозно.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 18:27 от Reinа

# 389
Сиганинът и Меерету тарашат шкафчета и "берат" квото има... мдааааааааааааам... Това преджобване е спонсорирано от Two Hearts Bulgaria Wants You Two Hearts . Още повече ако се върнеш със спестени парички - да има за бай Мангал и бай Полицай!

Общи условия

Активация на акаунт