🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 528
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 360
Бахура май го натъпкаха много, ама не знам технологията, явно не е лесно.

Камелия първа щеше да скочи, ако друг беше оср@л пироните. Ама за нея може. Не иска помощ в ратайството, защото си вярва, че е единствена и неповторима.

В новите мъже сал един Калин ми остана да е надежда. Всичко друго е леш. Разбирам го за обувките, мъжът ми носи много голям номер и хубави обувки са намират трудно и обикновено са скъпи. Остави това, ама чужди обувки не се нахлузват току тъй. Да вземе да каже, че има гъбички, може бичето да се спре.

Абе тва чесане на макарите е много дразнещо, бе. Жените не се драпат така час по час, обаче мъжете не издържат.

# 361
Хаха, Веселка изби рибата. Горката как ковеше със счупения чук, а Андрей от своя страна се паникьоса, че няма трети резервен Joy, физиономията му беше комична Laughing
Камелия дрис Joy Laughing

# 362
Да, да, другия път да имат по една торба с резервни чукове Joy Малкото Весе се беше наежило, направо с голи ръце щеше да закове пироните.

Камелка е яко дрис, наистина Joy Айде да иззлобея и аз малко, доволна съм! Grinning

А Радо направо ме шокира! Сгъна го това дърво като вестник. Дупе да им е яко на мъжете, които ще се изправят срещу него.

# 363
  • Асеновград
Най ,,силната ,, сред жените лъсна , браво на Камелия ....машина.
Да гледа от Веска и да се учи , как се забиват пирони с голи ръце.
Аксения на всяка задача се дъни , оплеска бахура , поля с вино пердетата, абе вятърничева работа.
Мъжкарите авантаджии , как се разсърдиха, като не ги поканиха , на  ,,кьор софрата,, един куп глупости изказаха , все едно старите са им длъжни .
Браво на старите , взеха си заслужено точката.

# 364
  • Разпиляна във въображението
И Мажена се включи в "мамбата" на мъжете срещу Ваня.

# 365
Радвам се , че старите взеха точка.
  И ги разбирам за отлагането на купона. Имат работа, искат да я свършат, на една крачка са от 5те точки. Валерия ми харесва като фермер, но който и   да е ще се справи, защото има солиден гръб и подкрепа в лицето на останалите. И тук е разликат ас Новите, както и самия Евгени си каза преди няколко епизода. Старите гледат и се стараят да свършат работата добре, изпипват нещата, а младите да я свършат просто, да отметнат като направено. Не си дават много зор.
    Камелия , ако не е саботирала играта , е въздух под налягане .  Ако обаче загуби с цел, всички там да имат сто на ум,че е хитра и лукава . Дано я опука някоя от старите мацки и да я пращат в Търново.
   Нина и Лили - тия двете защо са в състезанието, не знам. Направо ревнаха от облекчение , че техните спечелиха,защото ако има първи дуелист от другия отбор едната е сигурна пътничка.
   Радо е животно, много сила има в него.
  Калин е прав, аз ако бях щях да откача много повече. Не съм стисната, но някой така да ми навлиза в пространството и да ми пипа вещите - откачам.
  За Вал и Петя Дубарова-  аз съм от по-старото поколение, завършила съм гимназия 1993г . За Петя Дубарова знаехме,четяхме, вълнувахме се , но по-скоро защото е от английска гимназия, /и аз съм завършила езикова/ , защото е било нещо нетипично за онова време и предвид поводът за самоубийството и последвалата реакция.Синът ми е 12 клас сега, едва сега изучават Петя , но поне при него  не се коментират подробностите от живота й. Добре ,че излезе филмът "Петя на моята Петя" , който ходиха да гледат, че да се провокират въпроси и да поговорим.
   За казармата- по мое време се ходеше в казарма, и ММ е ходил.Според него трябва да има някакъв вид военно обучение, но месец - два.Възпитавало момчетата. Според мен , имайки предвид синът на 18г , съм категорично ПРОТИВ казармата. Една година от живота на детето ми да мине в поделение, при положение, че не това е избраният от него път в живота - не! Ако го влече армията , да стане наемен военен.  По мое време висшистите служеха, и не е вярно, че няколко пъти по три месеца.  Подкрепям Гечо в мнението му! А онези двамата льольовци от новите,дето много искат казарма , да ги видя как ще издържат без бели хавлиени чорапки и ядене в определено количество. Ще им спукат шушонките от гърч.

# 366
Направих си труда наскоро да превъртя малко дуела на Камелия с онази учителка, че тогава хич не ми е направила впечатление, а исках да разбера защо така я нарочиха за толкова силна. Амиии...хич не е чак толкова силна, такива фалове имаше, не изглеждаше супер концентрирана и обрана. Не знам...все си мисля, че може би хвърля прах в очите на хората, за да ги е страх да я изберат. Иначе що си отдъхва всеки път като не я изберат за дуелист? И това със снощната битка не съм убедена колко беше реално и колко умишлено го направи, както каза Андрей. И последно - да, откакто е станала Елена е станала съвсем пък фалшива, всичко в нея крещи колко неистинска е. Smiley

# 367
Ангел значи е бил доста прав за пирoните. С такова чукче да закривиш толкова дебел пирон не е лесна работа Grinning

# 368
а новите колко пъти ги поканиха при тях? Имат доста работа, обяснимо е, че не искат да правят купон сега старите.
Червата на бахура бяха напълнени добре, а те се оставят доста рехави, защото дробът се разширява при варене, оризът (ако слагат) - също. И се дупчи. Предполагам са им написали в рецептата, това са основни неща.
+1 глас, че Камелия нарочно  се заигра с пироните, само и само да не иде тя на дуел. Дреме и за Мажена. Която пък вярно няма място там поне от втората седмица на началото на Фермата.

# 369
И според мен Камелия не си даде много зор и имаше частица саботаж. Хич не иска да ходи на арената, ама го играе силна, за да ги е страх да я изберат. Това е роля и за сега успешна. Набеди Ванчето, че я е страх, след като Хепи поне си каза истината и то още в началото, но въпреки това вися там 1 час за отбор, дето не му пука за нея и ако спечели ще я прати на арената въпреки желанието й. Само един Калин и Влад се търпят в онзи отбор, другите са тотал щета.

# 370
  • София
Радо блесна на 2 пъти в снощния епизод.
Единият - с демонстрацията на сила. Все едно Хълк излезе, разходи две гюлета, вързани за краката му, строши там една ритловица като солета и си излезе. "Треперете!" - един вид.
И следващият - с наглостта и безочието в разправията с Калин. Не стига, че му обул обувките, подпетил ги (т.е. - съсипал ги), ама кво от това - те нали били братя, кво толкова едни обувки, че и Калин вече бил за Радо друг човек. Гледам и не вярвам на ушите си!

# 371
Радо си е като малко дете, акъла му към 5 годишен е спрял да се развива.От време на време има проблясъци и говори смислени неща, но емоционално е незрял.

# 372
Сега да не ви прозвуча прекалено строго Smirk,  но логиката, че Камелия е саботирала играта напълно издиша.
Тя буквално не отлепи от пироните! Разбирам да изиграе забавяне, за да даде предимство на Старите, но тя изобщо не преодоля своята задача! Изложи се. Мислите ли, че някой с нейното его ще си го причини умишлено до такава степен?
Изказването на Андрей беше предубедено, както и някои от размислите на гласът зад кадър. Старите се скъсаха да губят отборните надпревари, но никой, никога не си зададе подобен въпрос, но виждаш ли Камелия е напълно способна на това. Ами, добре...

# 373
Камелия с поведението си показа, че е способна на всичко. Тя и Лили не иска да ходи на дуел, ама от нея никой не очаква да саботира отбора си. Защо ли? Thinking

Камелия и Иван се показаха като ужасни хора, когато оставиха Аксения без одеало в студа. После, ако ще и челни стойки да направят, надали някой би си променил мнението за тях към добро. Та, от тези двамата очаквам всичко. И не съм само аз.

# 374
Леле, Нина и Лили чак се разплакаха от кеф, че няма да са на дуел. 😀Изкараха още една седмица, голямо постижение. С мама Маженка са си един дол дренки. Когато и да си тръгнат, все ще е късно.

Общи условия

Активация на акаунт