🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 530
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Валерия е решила да работят на макс и не иска нейният отбор да пие, за да спечелят. Не е да е стисната и да не иска да сподели алкохола с другите.

# 346
А те па все едно са им отказали кръводаряване...

# 347
И защо все старите са домакини?  Бизнадеждните един път не посрещнаха другата група на свой терен.

# 348
Вал каза,че се отлага събирането, а не че се отменя изобщо. Новите като толкова държат да градят мост що не извикаха старите при тях ами се сърдят...

# 349
  • Вестерос
Е пиенето сега е при старите Grinning

# 350
А, не, все ми е тая какво са направили или щели да направят, просто си разсъждавам. Не може ли?

Разбира се, че можеш, казала ли съм обратното?

# 351
  • Велико Търново
Валерия не е имала притеснение относно алкохола и оставащите задачи, когато е дала предложението да споделят кошницата независимо кой я спечели. Притесненията и рязко се появиха, когато нейният отбор взе наградата и тя промени приоритетите си. Не правиш предложение и не даваш обещания, когато не си готов да си държиш на думата. Похвалих я в предишния си пост за противоположното на това. Както и да го извъртаме Новите имаха право да се чувстват тъпо.
Да, не е добре да се дава обещание, ако няма сигурност, че ще бъде спазено, но пък като се замисли човек, и самото му даване е след някакво количество поет алкохол и повдигнато настроение. Grinning  А що се отнася до промяната на приоритетите - ами тя си е напълно в реда на нещата, имайки предвид случилото се през деня.
Само че на мен мисълта в предното ми мнение беше по-скоро до това, за което вече и не само аз пиша - че Новите се сърдят, само че никой от тях не каза - бе дайте ние да ги поканим при нас. Отделно, че това за отлагането май наистина не достигна до тях. Или не са го излъчили, или Влад лекичко и "услужливо" им го спести.

# 352
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 52 (02.11.2022)

# 353
Милите, отказаха им пиене и пушене на аванта и голям проблем стана 🤷♀ толкова дребнави и повърхностни “мъже” не съм виждала никъде 🤦♀

# 354
  • София
Аз пък съм възмутена от т.нар. “мамби” на Иван и Евгени. Да изядат храната на Ваня не е като тя да им скрие това-онова. Защото всичко, което им скри тя, после им го върна. А те са си изяли това, което им се е полагало, и се натъпкаха като невидели с храната на Ваня. Нейна работа си е кога ще си я изяде и дали ще си я пази за друг път.
Садистичното самодоволство на Иван в синхрона  плаши.

# 355
Камито с мерак саботираше май?!  На бодлива тел направи пироните сакън да не иде на дуел. Иначе много и се иска, но няма желание.
А Радо как цепеше, като животно?!
Верно е много як тоя. Също, като лафа "Як, като бик"....искаше ми се да напиша и почти толкова тъп, но в неговия случай за съжаление е "и почти толкова умен." Innocent

# 356
  • София
Аз разбирам Старите да бяха седнали на маса и да изгонят Новите, а те просто решиха да няма тази вечер банкет. Гледат си победата хората и затова имат много по-голям шанс някой от тях да грабне накрая парите, отколкото тези, които са съсредоточени само в хахо-хихи.

Радо мисля, че би победил всеки на арената поне във физическите игри.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 00:16 от Niya-

# 357
А, не, все ми е тая какво са направили или щели да направят, просто си разсъждавам. Не може ли?

Разбира се, че можеш, казала ли съм обратното?
Не си, ама някаква строгост съзрях в коментара ти и се почувствах все едно сама съм изяла буркана с мед, който е за всички...

# 358
Камито с мерак саботираше май?!  На бодлива тел направи пироните сакън да не иде на дуел. Иначе много и се иска, но няма желание.
А Радо как цепеше, като животно?!
Верно е много як тоя. Също, като лафа "Як, като бик"....искаше ми се да напиша и почти толкова тъп, но в неговия случай за съжаление е "и почти толкова умен." Innocent

И аз така мисля. Видя ми се  хипер фалшива в извинението. Тя обичайно е като латерна, когато нещо не е на кеф.

# 359
  • Sunshine state
Камелия тия дни е като посрана, с извинение. Доста фалшива ми се чини. 😂
Аз бахур не съм правила, ама може би го пренатъпкаха и не го продупчиха някъде и за това стана така. Дсно утре закърпят положението и се измъкнат от тая ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт