🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 539
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Към момента се оказва, че в анкетата съм познала, да видим нататък.

Тез "Надежди" що не поканиха другите, а им се сърдят, че нямало да се съберат при тях. Вярно - така са се разбрали предишната вечер, ама пък то и усещане трябва.
Иначе опасенията на Валерия бяха свързани с алкохола. И според мен - не без основания. Защото е ясно какво е неговото въздействие, пък все още ги чака доста работа и наистина забавлението може да бъде отложено.

Уф, на Аксения не ѝ се е получил бахурът. А начин да се оправи, след като е сварен, вече няма.
Leona_, заедно сме писали.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:27 от DamaPika

# 331
Уф, на Аксения не ѝ се е получил бахурът. А начин да се оправи, след като е сварен, вече няма.
Ами направи го тя "голям, такъв какъвто го харесва", претъпка го и той се пръсна... Не ѝ ли е известен механизмът на това действие?! Trollface

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 07:39 от Анонимен

# 332
  • earth
Финци е отслабнал. Появил му се е врат.
Какъв грозен коментар. Човекът може да е имал хормонални проблеми.

# 333
Ми не съм му правила изследвания. Питай тези, дето разбират от такива.

# 334
  • Велико Търново
Азалия🌸, не беше препълнен, при варенето е станала белята. Много е бил силен огънят. Впрочем, като ги гледах - те май тънките черва пълнеха, а на мен все ми се струва, че бахур се прави с дебелите.

# 335
  • Вестерос
Гръмна им бахура, жалко, сега нямат материал да го оправят...

# 336
Аз пак питам , кой я провъзгласи Камелия фасона за най-силна от жените , защото и предния път това питах и веднага имаше ответна реакция 💁♂ за мен таз е прехвалена, колкото е и дразнеща и сама се провъзглася за нещо, което не е 🤷♀

# 337
Ако се стигне до Веселка първи дуелист, със сигурност ще дръпне Мажена и въобще няма да й пука от години, кой кого ще изражда и тн Joy. Много харесвам Валерия и съм за нея, тъй като тя не успя да спечели своя сезон заради сълзата, но ми харесва как Веселка действа без да й пука и въобще не се вживява. Сигурна съм обаче, че дори жените в новите "надежди" пазят Мажена, за да може след обединението да имат една лесна мишена.

# 338
Аз пак питам , кой я провъзгласи Камелия фасона за най-силна от жените

Може и да не е, но е забавно как този извод се направи от недозабиването на два пирона с малък чук, което е по-скоро до техника, отколкото до сила. Simple Smile Със сигурност обаче е най-коментираната, само жените може да кажат защо... Обаче тя и конкуренцията не е кой знае какво ниво. Валерия със сигурност не показа нещо впечатляващо в двубоя си, Веселка скоро май ще трябва да се търкаля за да се движи, бахур производителката показа точност (или късмет), но и противничката не беше класа, остава Хепито като неизвестна, според мен ще им стегне багажа на всичките. Grinning

# 339
Тез "Надежди" що не поканиха другите, а им се сърдят, че нямало да се съберат при тях. Вярно - така са се разбрали предишната вечер, ама пък то и усещане трябва.
Иначе опасенията на Валерия бяха свързани с алкохола. И според мен - не без основания. Защото е ясно какво е неговото въздействие, пък все още ги чака доста работа и наистина забавлението може да бъде отложено.

Валерия не е имала притеснение относно алкохола и оставащите задачи, когато е дала предложението да споделят кошницата независимо кой я спечели. Притесненията и рязко се появиха, когато нейният отбор взе наградата и тя промени приоритетите си. Не правиш предложение и не даваш обещания, когато не си готов да си държиш на думата. Похвалих я в предишния си пост за противоположното на това. Както и да го извъртаме Новите имаха право да се чувстват тъпо.

Камелия се провали тотално в коването и вече не е силен играч. Не, че мисля, че е кой знае, колко силна, поне не толкова, за колкото и се иска да я мислят, но да се правят генерални заключения от един сегмент на играта е глупаво,
Изглежда, че и Калин и Иван не се справят добре в рязането с трион, но са доста силни в сеченето. Радо е силен и в двете, за това мисля, че той трябваше да е на първи пост заедно с Ванчето. Камелия и Евгени/Иван трябваше да са на втори пост, а Калин на трети.
Браво на Вал за разпределението, въпреки първоначалното неодобрение на някои.
Само не разбрах, защо беше това леко истерично вълнение на Лили и Нина, все едно играта се решаваше за секунди. Яни можеше и кафе да пие преди да се заеме със сеченето.

Хубаво е , че Камелия се извини веднага на отбора и е хубаво, че те не направиха от мухата слон.
Много е глупаво да се мисли, че Камелия е загубила играта нарочно. Хората като нея не понасят добре загуби, дори и наужким.

# 340
Хубаво е , че Камелия се извини веднага на отбора и е хубаво, че те не направиха от мухата слон.
За всеки друг щяха да направят от мухата два слона...

# 341
  • Вестерос
Е хайде сега.. Веселка щяла да се търкаля, глупости са това...

Валерия каза, че е казала на Влад, че следващата вечер може да направят събирането, защото искат да си свършат задачите. Но Влад това не го каза на новите. Според мен ако беше споделил, че се отлага за друг ден, нямаше да стане такава драма чак.

# 342
За всеки друг щяха да направят от мухата два слона...

Сега ги плюем не само за това какво правят, но и за това какво щяха да направят!

# 343
А, не, все ми е тая какво са направили или щели да направят, просто си разсъждавам. Не може ли?

# 344
А, не, все ми е тая какво са направили или щели да направят, просто си разсъждавам. Не може ли?
Аз съм на същото мнение като теб. Камелия първа щеше да подхване виновника.

Общи условия

Активация на акаунт