🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 790
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 540
Със сигурност всичко е заснето, защо я въртят на шиш? Сеир да има, вместо да си влязат в ролята.
много неприятно. Валерия излезе виновна. Ами ако пещерният човек имаше в ръцете си дърво?
И Чавдар...

# 541
“Той я удари в гръб със засилка”….я пак??

# 542
  • Вестерос
Какво каза Чавдар, че съм пропуснала?

Гечо така отпада, дам...

# 543
Камелия е кучка и проклетница! При всякакви ситуации. И тя като евентуална жертва на домашно насилие, е станала насилница сама по себе си!
Аз като дете съм била жертва на домашно насилие и ви казвам, че вариантите са два - ставаш насилник и ти, и то не е задължително да си физически такъв, може и вербален да си. А другия вариант е толкова да си повлиян от това, че и муха не можеш да удариш.
Валерия преигра. Гечо и той. Да си ходят и двамата!
А Камелия се подсмихва доволно.

# 544
  • Варна
Оф, за мен Валерия прекали.

# 545
А за коментара на Чавдар какво ще кажете?
Предвидим коментар.Нищо ново

# 546
  • на село
Жалко Валерия, харесвах я, в предния и сезон беше нищо, сега тръгна добре, после показа, че не е голям умствен капацитет, ами да си ходи и тя и да я закриват тази ферма, че ми писна.
И аз така плескам мъжа ми да се обърне и да ме чуе, още не ме е изгонил.

Определено Валерия загуби част от зрителския вот.

И тази Камелия, ако не се произнесе- не може.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 21:57 от НелиСА

# 547
Валерия прекалила, сериозно ли? Ако ви харесва някакъв изнервен простак да ви удря по рамото, да ви крещи и да ви обижда, хубаво. Но оставете други жени да си ценят личното пространство и да не позволяват да ги унижават по този начин.
А Чавдар с неговото "ние от по-възрастното поколение", е голям смешник.

# 548
Абсолютно подкрепям Вал. И аз съм била жертва на насилие, като дете. Да те тупне по рамото, докато се бъзикате и шегувате е едно, да те тупне, докато ти крещи и ти вика идиот си е жест на насилие. Той е избухлив и не се контролира. След това му минава и съжалява. До следващия път.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:22 от Iseis

# 549
“Той я удари в гръб със засилка”….я пак??
Да ,Камелия е изключителна интригантка,че и си съчинява.Явно американският и съпруг бързо е разкрил каква гад е и я е разшетал.
За мен това не беше никакъв казус,просто глупост изсмукана от малкия пръст на левия крак на сценариста

# 550
И ето как Валерия от фаворит вече отива много надолу.Че Гечо не е стока не е ,но Валерия изигра всичко това като сапунка от сериал  ,и не е редно защото в реалния живот найстина има много жени който са малтретирани физически,и това което тя се опита да покаже  и направи не говори добре за реалния проблем който съществува в днешно време.И той е Истинското насилие над жени .

# 551
  • Вестерос
Аксения почна обаче много да плямпа, явно се успокои, че е някакъв фактор при старите

# 552
Значи ако Валерия искаше да спре да не го изгонят, да беше избрала между посочените й варианти, а не хем да иска да каже, че е удар, хем да не го гонят за това, един вид продължи да желае да му даде урок. Ми да не реве сега, беше елементарно да каже, че ако това са вариантите тя избира, че е неуместна постъпка и да се приключва, после можеше да му пили да размисля. Така го виждам, че всъщност искаше да го изгони и не поиска да го спаси. Не може и светица и отмъстител...
От друга страна досадното потретване от страна на Андрей, че само Валерия преценява какво е в действителност. Ми не, да си поемат отговорност и да преценяват те, то иначе всеки може да изхвърли някой, щото се почувствал ударен или е набелязал някой за отстраняване. Добре, че в крайна сметка те решиха, защото щеше да е лош прецедент.

# 553
"Мани ги тея жените" - пещерният човек каза на излизане. 🤐

# 554
Значи разбрах принципите на Фермата - миналата година имаше вербална агресия 2-3 месеца към жена, сега обаче имаше *удар* и хайде - елиминация. Къде беше продукцията миналата година ??

Общи условия

Активация на акаунт