🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 780
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 525
Мажена пък колко се засегна че я смятат за слаб играч...Да се огледа малко къде се намира.

# 526
За едно тупане по рамото, ще изгонят Гечо. Не, че го харесвам, но това е смешно.
Валерия тотално ми падна в очите.
То май затова сме на този хал - всичко е преувеличено, според повечето от нас. Почва се с тупване тук, щипане там, юмруци, ритници...

# 527
Гечо не го понасям. Но Валерия вече не ми е фаворит.

# 528
  • Вестерос
Плесна я силно по рамото и продължи да ги овиква и обижда. Акси реагира правилно на момента.
Така е, ама чак да го махнат заради това, няма идея, малко ми е леко преувеличено точно в тази ситуация... не е като да не защитавам хора  при домашно насилие. Вярно е, че е агресивен Гечо и крещи повече, отколкото говори нормално.

# 529
Валерия ако отиде на финал , от днес няма да спечели вота на хората.

# 530
Начи, хлапетата си мислят, че правилата са за това, за да НЕ се спазват! (пример са всички безнадеждни, не им пука за никакви правила, ама и добрите момиченца не се придържат много към правилата)
А пък дъртите стават свадливи и сприхави, и не си мерят приказките, а понякога и действията.
Но това НЕ Е удар!

# 531
  • Вестерос
Факт, загуби доста от вота.

# 532
Факт, загуби доста от вота.
Абсолютно! Ако пък и изгонят Гечо заради това, още повече…..

# 533
Гечко ми е страшно неприятен. Агресивен е пред камери, а пък без тях...

# 534
Е, хайде бе, тук пък го обърнахте, че който не го намира за причина за изгонване, то е потенциална мълчалива жертва на домашно насилие. Да, груб е и абсолютен женомразец, но това не е удар, който е вследствие на насилие над жена.
Много ме е яд за Валерия, че ми е любимка. А днес загуби много шансове. Язък

# 535
Аз не виждам защо вие самите преувеличавате, докато обвинявате Валерия в същото. "Направо я преби!!" - и тя къде твърдеше, че Гечо я е пребил? Самата Валерия каза, че не е било толкова силно и в нито един момент не твърдеше нищо за пребиване, но явно е било по-сериозно от вашата доста преувеличена идея за това какво представлява потупване, и то се видя от дадения момент, освен ако вас не ви хлопат така, всеки път когато някой иска да ви потупване, за да ви пита колко е часа Thinking

# 536
Само Мис Америка липсваше да се изкаже…..

# 537
  • Вестерос
Кама да налее масло в огъня и тя се обади

# 538
Със сигурност всичко е заснето, защо я въртят на шиш? Сеир да има, вместо да си влязат в ролята.

# 539
А за коментара на Чавдар какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт