🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 775
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 510
Валерия реве все едно я е пребил.
Тупна я силно по рамото, чак пък удари и ревове. Буря в чаша вода.
Бе, как някъв непознат ще я тупа по рамото, бе. Сериозно ли?

# 511
Гечо е толкова досаден. Няма такъв мрънкалник. Не знам дали той е ударил Валерия, но ако трябваше да търпя бученето и крякането му цял ден, аз щях да му захлупя една кофа на главата. Мега досадник.

# 512
  • Вестерос
Честно казано друго очаквах, имаше спойлер, че Гечо удря Вал, докато гледат дуел, малко по-различно е било, ама под удряне друго си мислех.

# 513
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Откога тупането по рамото е повод за такива ревове. Хайде малко по-сериозно и без лигавщини. Че Гечо е нервак така е, че не трябваше да я докосва ок. Но да се представя като едва ли не огромно престъпление и повод Валерия да се къса да реве, безумие.

# 514
За мен си я тупна сериозно по рамото. Звукът, който се чу беше достатъчен. Ако някой тупне моята дъщеря така няма да се чудя какво е искал да предаде, като съобщение.  Редно ли е - не. Да си заминава и да е мислил.

Кой твърди, че я е пребил?

# 515
Пещерният човек се прояви.
Гечо удари Валерия. И не беше просто тупане по рамото.

# 516
Гечо преби Валерия в национален ефир! УжасТ! Simple Smile Simple Smile

# 517
В държава в която е ежедневие мъжете да пребиват жените си и това се смята за толкова естествено и нормално логично действието на Гечо не се осъжда, а да се оплачеш от такова поведение се приема като драматизация и театър. Един от най-честите мотиви за убийство у нас е убийство от ревност при което мъж убива жена си и това е много честа новина по медиите.

# 518
За мен не е удар това, силно преувеличи Валерия, и всички квачки кудкудякат около нея.

# 519
Е, тя Валерия сама си каза, че не е било силно. Просто й е станало обидно, че някой си позволява да се държи така с нея.
Според мен също не беше кой знае какво, но пък Гечо не е прав да се държи така.

# 520
На Мажена и време да си ходи, но аз пък няма да се възхитя на Веселка за избора. Някак си неискрен ми беше аргумента й. Не харесвам Веселка, като мишка ми е, която се крие зад избора на отбора, но и е страшно удобен, защото е лесен. Тя не ревеше ли е в нейния сезон, когато си мислеше, че ще я изберат за дуелист. Иначе не отричам, че се труди и не се ската 3а за работа.

# 521
За едно тупане по рамото, ще изгонят Гечо. Не, че го харесвам, но това е смешно.
Валерия тотално ми падна в очите.

# 522
Е, Гечо не я преби, ама беше злобно и агресивно от негова страна. Аз бих се изнервила доста в подобна ситуация с него. Валерия каза, че плаче от яд, чак сълзи са ми в повече. Може да е в цикъл и за това да го приема така. Grinning
Но Гечо е злобар голям, наистина не се търпи.

# 523
Хм… предвид колко жени са окей някой непознат да ги удря по рамото без последствия, разбирам защо нивото на домашното насилие е такова. Ако някой колега ме прасне по рамото ще знам, че всичко си е съвсем наред.

# 524
  • Разпиляна във въображението
Плесна я силно по рамото и продължи да ги овиква и обижда. Акси реагира правилно на момента.

Общи условия

Активация на акаунт