🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 731
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 840
Гечо няма никакво право да "тупка" когото и да било, без значение дали е силно или не.

Амбър яхна вълната на митутките, но в крайна сметка истината излезе наяве и тя вече си получава заслуженото.

Приятно гледане на всички!

# 841
За мен истината е, че Гечо е с кофти модел на възпитание в съчетание с неприятен характер, за съжаление насочен основно към жените. Но случката се преекспонира. И според мен реагира инстинктивно и необмислено, с обичайната за него грубост. В друга ситуация, тази реакция можеше да спаси живот, но в този беше излишна и не на място. Валерия също отреагира по свой си начин, засегната от удрянето и обидите, но ударът не беше умишлен... Дали е смела не можем да съдим от поведението и тук, защото си защитен от камери и хора, това да се опълчиш тук не кой знае каква смелост. Дали навън при сходна случка щеше да има същата смелост... Тя също така трябваше да знае, че нейните обвинения ще носят последствия, така че защо ревеш. Той също трябва да отговаря за действията си. Че има двоен аршин и продукцията е основния провокатор го виждаме всеки сезон. И накрая всяко чудо за три дни. Ще се забрави и това. Като цяло този сезон не открих герой, на който да симпатизирам повече от един епизод.
Бих се радвала предаването да има излъчване в реално време и така отзвука от зрителите да има по-голяма тежест, защото сега е подир дъжд качулка. Ще избледнеят емоциите до финала и какво...

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 20:17 от wiwala75

# 842
  • Вестерос
Аз щях нещо да коментирам и все забравям от снощи. След драмата и заминаването на Гечо, уж много разстроени всички, а преспокойно ги даваха да се гримират лежерно, да си изправят косите за дуела и т.н. Някак си малко несъпоставимо ми беше това.

# 843
На Мажена сигурно това ще й е единственото нацепено дърво за 9 седмици престой във Фермата.

# 844
  • Бургас
Уфффф .Тя Мажена даже ръкавиците си е сложила наобратно:)))))Трагедия!!

# 845
Нов бисер от Иван "шанса умира последен"... Пък аз си мислех, че Надеждата умира последна.

# 846
Веселка просто машинка
п.п. Много й отива новата прическа

# 847
  • Другата България
Тя пък как има наглостта да каже, че щом досега е във формата и не са я избирали, значи...нещо си.
Та тя се молеше като ....всеки път, плачевна беше. Каквато е и сега.

# 848
  • София
Мажена пък какво се гордее, че се е задържала 9 седмици, като дори не се е научила да цепи? Остана толкова време, просто защото е толкова слаба, че хората ги е срам да я извикат на дуел.
Мислех си, че ще вземе някоя точка тази вечер, но като гледам как цепи, започвам сериозно да се колебая. Сигурно толкова може и да кове, и да реже. Но пък... "шансът умира последен". Joy

# 849
Нов бисер от Иван "шанса умира последен"... Пък аз си мислех, че Надеждата умира последна.
Дааа, той не пропуска шанс да изръси някой бисер. Stuck Out Tongue Winking Eye
А на Веселка новата прическа много й отива. Давай Веси!

# 850
Веселка просто машинка
п.п. Много й отива новата прическа

Знам, че има хора, които не й симпатизират заради личните драми във Ф5, но реално и безпристрастно погледнато е номер 1 от жените. Би победила и повечето мъже в игрите и резултатът от 30кг в първата игра, го доказва.

# 851
Израстнала е Веси. Преди не я харесвах, но сега съм приятно изненадана. И съм за победител във Фермата 8 Веселка.

# 852
  • София
Твърдо за Веселка съм, Мажена въобще не е трябвало да влиза, освен да се излага, нищо друго не показа.

# 853
  • София
Първата игра за колко точки беше?

# 854
  • Другата България
За една.

Общи условия

Активация на акаунт