🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 596
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 825
Вероятно отдавна са подписани договорите за следващ сезон,но пък вие тук се надъхвайте колко им е нисък рейтинга и как това е последният сезон Joy

# 826
Дано довечера на дуела да има по 3-4 резервни чукове, брадви, триони.
Веселка да внимава, че ако счупи още нещо Андрей ще влезе и ще им обере храната.
Прогноза 8:2 за Веселка.

# 827
Преди да ви изчета, да кажа.

Това си беше удар - не е било нито протягане, нито побутване с цел търсене на вниманието за да направи забележка. Та той направи 2-3-4 крачки, за да стигне до нея. Какво протягане?

И логиката му издиша - щяло да ГРЪМНЕ. Значи като се целят един друг няма проблем, ако по НЯКАКВА случайност гръмнело, какво ще се случи? Ще вземе да нарани някого, а като се стрелят един-друг няма да го заболи ли? Акъл море...

Това е основният проблем - обществото НЕ отритва насилниците, още повече ако са мъже. Прегръдки, плач, съжаления... голям цирк, всичките. Не е било добре, ама нали е Гечо - било е ок. 'ми, не - не е добре и не е ок. Без значение Гечо или някой друг.

То и по тази логика убийците-тийнове с колите за по 200 бона са на свобода - защото са свидни и мили на някого.

А той най-нагло седи и мърмори - да си събирал багажа и да си тръгва, дреме му на него - чист излиза. Че до финал така или иначе няма да стигне е ясно, Радо ще го сгъне за 10 минути, щяха да пълнят епизода на дуела му с песни от Лили и ревове от Нина. Показа се по телевизията малко, като Маженката, и толкоз.
Ми когато се стрелят са с подходящо облекло и каско.В случая още не бяха с каски

# 828
Ми когато се стрелят са с подходящо облекло и каско.В случая още не бяха с каски
Жените бяха вече с каски.

# 829
  • София
И част от мъжете - също.

# 830
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/43389/fermata-2022/fermat … xDKXNPkRSr-QWF4jM

20.50 мин . Леко потупване през рамото и нищо повече.Най-добре е да се гледа без звук.Първия кадър,а не следващите манипулирани  с увеличена скорост с цел да покажат уж много тежък удар. Това потуване НЕ Е НАСИЛИЕ,а казва,Хей,внимавай,насочваш "оръжието" към Чавдар,а 10 пъти преди това ти казаха да не го правиш.

Валерия вдига "оръжието" и го насочва нагоре,като траекторията минава и през Чавдар.И това е видял Гечо и първосигнално е реагирал с цел да го предпази .Няма умисъл за насилие ,няма нищо

# 831
  • София
Е, колко да е леко? То чак се чува как я удря, въпреки че Гечо кряка през цялото време.

# 832
Валерия сгреши единствено в това, че не беше по-овладяна и категорична в категоризирането я или не я е ударил Гечо. Без сълзи и сополи. Знаеше, че ще го изгонят. Трябваше да е по-твърда и с по-малко емоции.
Постъпката на Гечо беше капката, която преля чашата. Не мисля, че ако беше инцидентно, за първи път и без съпровод от обиди, реакцията щеше да е такава. Правилно го изгониха.

Нямам търпение да видя Мажи на дуел. Дано ни изненада, все пак жената си казва, че поддържа форма (кръгът Е форма), така че защо да не вземе някоя битка?
И после се сещам за Мажи номер 2 - Облачето. Това момиче как се промушва между капките, че и се сърди при евентуална възможност да я дръпнат на дуел. Не виждам с какво е толкова ценна, но и нейният ред бързо ще дойде след обединението, предполагам. Дали има и други песни в репертоара си освен тегави, сватбаро-кръчмарски шансони?

# 833
Цял сезон се чудя защо Гечо е с такъв едит, а то какво било. Ами, Гечо си е Гечо, но този път сериозно настъпи мотиката. Силата на удара няма никакво значение, не може всеки да раздава справедливост както му хрумне. Ама той бил такъв, ама бил избухлив, ама бил нервен. Аксения беше много права - не може всички да стъпват на пръсти покрай Гечо, че да не го разсърдят.
Жалкото е, че Гечо така и няма да преосмисли поведението си. За него то е нормално и няма дори за се запита дали пък в него не е грешката. Чавдар, например, е осъзнал, че в днешно време никой не си бие детето, ако бръкне в контакта. И не смее да изрече на глас, че ще му счупи ръчичките.

На Валерия все така и върви с продуцентите. Преди години пак Анрей я убеждаваше колко много обича Сълзата и трябва да му даде шанс. Тогава я пречупи, сега не можа.

Много кофти се получи с вечерята на Веселка. Вярно, че не им беше до ядене и пиене, ама поне две приказки да и бяха казали за нахъсване.
Довечера съм твърдо за нея, но и съм притеснена. Уморена е, разочарована е, а и Мажена си подреди много добре точките и мисля, че има някакъв шанс. Гласът зад кадър намекна за сензация - дано да е било само за поддържане на интереса.

# 834
Вчера Андрей го каза много добре - имало е човек, който да св грижи за сигурността им, докато се готвят за играта.  Не е било нужно Гечо да "пази" някого. И това потупване в кавички се чу доста добре, беше ненужно, особено в съпровод с виковете после.

# 835
Жените бяха вече с каски.
Около тях беше пълно с хора без каскоиАре спрете да се правите на много интересни.Това момиче е толкова лабилно ,историята беше пълна измислица

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 22:29 от MG18

# 836
Започвам да си мисля, че Валерия е държала атомна бомба и Гечо Спасителя е избавил света от унищожение.
Сега може да се дерем кой колко е преиграл, кой как е докоснал и кой колко е бил докоснат, истината е че след две седмици Гечо ще е споменаван точно 0.5 процента. Колкото всички дето си тръгнаха. Като влизаш във такъв формат трябва да очакваш да ти изкарат кирливите ризи. И като нямаш мозък ще се осереш на национално ниво. Всичко най-добро му желая на Гечо, но не искам да срещам и да общувам с хора като него. Просто щото и аз съм много рядко понякога и няма да има "Какво правиш бе Гечо?" ами направо с лопатата, и то не с дървената част.

# 837
Е, колко да е леко? То чак се чува как я удря, въпреки че Гечо кряка през цялото време.

Пълни глупости! Чуват се “аудиоефектите”, които са наложили като фон.
Ако беше удар, щяха да го въртят до припадък, както направиха с Милин в сезон 5.
Тук го показаха срамежливо 2-3 пъти, съпроводено с холивудски ефекти, за да изглежда такова, каквото не е!
Тупване по рамото на човек, който е с гръб към теб, има каска и тапи в ушите. Това беше цялата драма.
Просто Валерия е една елементарна лигла, която се повлия много негативно от отврата Аксения.
И естествено раздухано до немай къде от #MeToo простотията на хора, които нямат никаква идея що е то насилие.
Като оная откачена лъжкиня Амбър Хърд, дето съсипа кариерата на Джони Деп заради абсолютно фалшиви обвинения.

Всичко това го казвам като човек, който никога не е симпатизирал на Гечо по какъвто и да е начин!

# 838
Добре де, питам директно смятащите, че Валерия преигра за “няма нищо” - какво ще направите ако ваш колега ви перне през ръцете, докато пишете по клавиатурата и ви нарече идиот, защото сте объркали нещо? Ама честно. И после ви срещне в коридора и каже, че е трябвало да ви счупи ръцете направо. С нервен тон.

Хайде, приятно гледане на дуела.

# 839
Добре де, питам директно смятащите, че Валерия преигра за “няма нищо” - какво ще направите ако ваш колега ви перне през ръцете, докато пишете по клавиатурата и ви нарече идиот, защото сте объркали нещо? Ама честно. И после ви срещне в коридора и каже, че е трябвало да ви счупи ръцете направо. С нервен тон.

Хайде, приятно гледане на дуела.
Ще се оплача на HR, както тя направи, в случая с продукцията.
Няма да рева и да го извъртам на домашно насилие.

Общи условия

Активация на акаунт