🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 682
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 45
Прекрасна тема! Благодаря от сърце! ❤️
Колко ще е хубаво да видим Влад като фермер.
Камелия... По - добре лакомство. Пакостите са ѝ в характера.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 07:21 от *Биле омайно

# 46
На Камелия ни лакомство, ни пакост. Един задвратник й трябва на нея.

# 47
На Камелия ни лакомство, ни пакост. Един задвратник й трябва на нея.
Един?

# 48
В анкетата от мен - Валерия, Яни и Валерия, на нито един.

# 49
Благодаря за  хубавата тема!
По въпроса с анкетата:
-Яни
-Яни и Финци
-Нито един !!!

# 50
Чудя се на трети въпрос кому са нужни толкова варианти за отговор Joy

# 51
  • Вестерос
Аз гласувах Валерия, Яни и Валерия, Влад

# 52
Благодарности за темата, чудна, чудна! Beers

В анкетата от чуто и видяно: Аксения - прави им до тук смешния сезон.
От Старите ми е симпатичен Яни, от Новите глас за Влад.

Съжалявам и този дуел ми беше скучен, а Валерия като оставя настрана изтощението от ратайство все по глупави оправдания и изказвания прави.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 11:38 от Cafelate

# 53
  • София
Започнах да си мисля дали напрежението от Лили към Аксения след предаването не е, защото Аксения я е избрала за дуел вече след обединението и съответно да я бие. Ако сега спазят плана и изберат Веселка ратай, тя да отстрани Мажена. После може да има някакви имунитети и да няма право да дръпне Камелия.

# 54
Сравнение с миналата година сега дуелите са с класа нагоре.  Тази година има ли чисто нови игри ?

# 55
  • Вестерос
Тази година са нямали игра с ронене на царевица, нито с доене.

# 56
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Надявам се да оставят Ванчето да си почине малко. Може и да влезе в релси на психо ниво, защото сериозно започна да изтрещява.

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
Валерия и аз очаквах нещо повече, ами не беше. Направо си би на късмет заради грешно наредени точки от Елена.
Тия сега кой ще им прави млечните и ще нарежда масата ?
Елена си е баш злобничка, просто се прикриваше на тоя етап още. Ще си избере точно  Камелия за фермер, но този път вече ме съмнява да сложат Мрънкалче за ратай🤔
И мен не ме дразнеше Камелия, ама с това ходене при Аксения, направо ми падна под дъното.

# 58
  • при късмета
Както винаги, браво за темата, момчета!
Не гледах дуела много внимателно. Радвам се, че Валерия спечели.
Нина или Лили, ако искат да са с дуел на следващата фаза, сега трябва да ратайстват и да дръпнат Мажена. Няма как да стане да са и двете, но някоя от тях. Иначе, напред ще им е много трудно. Но те така или иначе няма да са загуба, като се слеят, но Мажена вече трябва да си ходи.
Мисля, че Камелия ще е фермер при новите и ще прати мъж ратай. Ще разчита да вземат седмицата, да пратят техния ратай и да вземат точката. Но мисля, че на старите плана ще проработи, да пратят жена ратай и да дръпне Мажена, защото голямото им предимство в задачите - Елена, вече я няма. И може и с малко, но на историческия куиз са една идея по-подготвени.
на Кукото надали вече ще разчитат да е първи дуелист. Единствено ако Иван е фермер ще я прати, заради неговата логика "като отиде, ако иска да остане, ще трябва да си вземе дуела". Другите ще мислят някаква отборна стратегия и в допълнение Камелия ще започне мъжете да юрка, първо Радо или Калин, нищо, че вече са били на дуел

# 59
  • Варна
Според мен старите ще пратя Веселка ратай и съответно на дуел. Надявам, се че тя като не е спортистка няма да има скрупулите на Валерия и ще дръпне Мажена.
А новите, освен ако съвсем не са изтрещели, ще пратят Радо или Калин ратай и ще се опитат да победят, за да могат да го пратят на дуел.
Поне според мен това са най-печелившите варианти пред двата отбора.

Общи условия

Активация на акаунт