🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 578
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 165
Не смятам, че е залъгване. Отборът на старите печели точка, а дуелистът дуел срещу по-слаб опонент и сигурност, че няма да играе накрая в последната седмица срещу друг силен в края, ако и двамата нямат дуел. Смятам, че 5-4 ще завърши, защото идеята е, че сюжетът се върти около това противопоставяне. Всеичко останало е около него.
Ако е така, мъжете от Новите защо не се натискат за ратаи и дуели, колко му е да победят Старите, дето са с 20 години по-възрастни. Нина и Лили трябваше да се натискат за ратай и дуел с Мажена, Камелия за дуел с Лили поне. Ама не го правят и се чудят как да го избегнат.

Явно не го мисля това новите Grinning Страхът от дуеите е по-голям от предимството, което си печелят. Най-умния момент е да се ходи на дуел рано - подбираш съперника и печелиш. Ако паднеш - не ставаш, и си отиваш по-рано вкъщи.

# 166
Евгени в началото на церемонията по избор на ратай: "Калин не помисли стратегически преди две седмици!". Евгени при избора си на ратай: "Радо, много ме дразниш, затова избирам теб!" Sweat SmileHands Ok Hand
Новите сглупиха още от началото. Техните мъже са доста по-силни (поне така изглеждат) и трябваше да натискат за мъжки дуели. Така щяха и да спънат строителството на старите. При Старите е обратното - жените им са видимо по-силни и е логично да изберат тази линия на поведение.
Нина много загуби от второто си влизане във Фермата. Миналия път остави впечатление за добра и мила душа, но сега показва и други, неприятни, черти. Влад, пък, ми става все по-симпатичен. Едно, че се опълчи на групата около Камелия, но и смятам, че беше искрен в желанието си да защити Ванчето. Трета поредна седмица ратай щеше да е нечовешко просто.

To e така, ама проблемът е, че всички си се пазиха през цялото време, а никой не ще да ходи на дуел за да върши работата, което е съвсем естествено. Та в този смисъл глупостите на Генчо, Иван и Камелия някак си са без покритие Алманах + някаква игра с повече мислене за много точки и си чао - дори и Веси срещи Мажена. Калин с много точен синхрон в това отношение. Нищо чудно и поради тези подбуди да не прати Ваня на дуел.

Защо си мислиш така. Може цялото упражнение да е монтажна работа.

Предполагам, че питаш за Влад. Не за пръв път си казва мнението, често срещу най-гръмогласните в отбора - Иван и Евгени. Пък и не се е озлобил толкова срещу Ваня. А и самия той не спори със злоба, не напада с обиди, опитва се да запази добрия тон. Естествено, гледаме редактирано предаване и виждаме, каквото ни покажат, но е трудно да вкарат думи в устата на някого.

То е ясно, че излизането на арената е риск, но като излезеш по-рано, имаш избор от опоненти. Иначе се озоваваш в патова ситуация като Даяна. Цяла Ферма изкара и баш преди финала излезе. А имаше шанс да го избегне, ако беше излязла по-рано на дуел.

# 167
Иван и Гената са с такова велико самочувствие, ще ги е страх да не паднат по случайност от дядя си Финци или Гечо. Щото Старите може да са на години, но имат опит, знания и повече от една мозъчна гънка. Ето от това ги в страх, да не се изложат.

# 168
Иван и Гената са с такова велико самочувствие, ще ги е страх да не паднат по случайност от дядя си Финци или Гечо. Щото Старите може да са на години, но имат опит, знания и повече от една мозъчна гънка. Ето от това ги в страх, да не се изложат.
И докато се снишават и мишкуват, ще викат на Ванчето "страхливец". Joy
Ваня сме я виждали на дуел, сега искаме тях да погледаме на няколко дуела.

# 169
  • София
Гечо Шаолин 😂

Двете красавици на Фермата 8 😊

# 170

И на Радо викат "мишка". Момчето си яде кротко, онзи му вика "ти си мишка". Що за възпитание? Той Радо си има своите дефиците, обаче пак ще кажа, че не е злоблив. На фона на Иван и Генчу направо ми е симпатичен, дори след всичките му изцепки и глупости.

# 171
И аз започвам да симпатизирам на Радо, най-малкото защото не си позволява да пада на нивото първо на Ваня с обидите, после на титана на мисълта Евгени.

Много ми хареса какво каза по време на гласуването за ратай, пролича си, че Иван го разбра и му стана неловко.

Андрей ми напълни душата с разкриването на Камелия пред останалите и с въпроса към Чавдар. А реакцията на Аксения беше черешката на тортата. Камиту сега ни лук яло, ни мирисало, то ревнувало горкото.

# 172
Евгени в началото на церемонията по избор на ратай: "Калин не помисли стратегически преди две седмици!". Евгени при избора си на ратай: "Радо, много ме дразниш, затова избирам теб!" Sweat SmileHands Ok Hand
Новите сглупиха още от началото. Техните мъже са доста по-силни (поне така изглеждат) и трябваше да натискат за мъжки дуели. Така щяха и да спънат строителството на старите. При Старите е обратното - жените им са видимо по-силни и е логично да изберат тази линия на поведение.
Нина много загуби от второто си влизане във Фермата. Миналия път остави впечатление за добра и мила душа, но сега показва и други, неприятни, черти. Влад, пък, ми става все по-симпатичен. Едно, че се опълчи на групата около Камелия, но и смятам, че беше искрен в желанието си да защити Ванчето. Трета поредна седмица ратай щеше да е нечовешко просто.

To e така, ама проблемът е, че всички си се пазиха през цялото време, а никой не ще да ходи на дуел за да върши работата, което е съвсем естествено. Та в този смисъл глупостите на Генчо, Иван и Камелия някак си са без покритие Алманах + някаква игра с повече мислене за много точки и си чао - дори и Веси срещи Мажена. Калин с много точен синхрон в това отношение. Нищо чудно и поради тези подбуди да не прати Ваня на дуел.

Защо си мислиш така. Може цялото упражнение да е монтажна работа.

Предполагам, че питаш за Влад. Не за пръв път си казва мнението, често срещу най-гръмогласните в отбора - Иван и Евгени. Пък и не се е озлобил толкова срещу Ваня. А и самия той не спори със злоба, не напада с обиди, опитва се да запази добрия тон. Естествено, гледаме редактирано предаване и виждаме, каквото ни покажат, но е трудно да вкарат думи в устата на някого.

То е ясно, че излизането на арената е риск, но като излезеш по-рано, имаш избор от опоненти. Иначе се озоваваш в патова ситуация като Даяна. Цяла Ферма изкара и баш преди финала излезе. А имаше шанс да го избегне, ако беше излязла по-рано на дуел.

Може и да греша, не съм сигурна на 100%, но доколкото помня - Даяна не е била на дуел от тези последните дуели (поради това, че не е била на дуел до този момент), а беше изпратена на ратайство и после първи дуелист в редовен дуел (последен редовен май и наистина отпадна преди финала) и всичко това й го причини Данчо Фокусника...Даяна се закопа с други неща според мен, в началото на сезона й аз вярвах, че тя има огромен шанс да е победител - хем известна, хем показваше интелект, хем не беше някаква конфликтна като характер (на тестовете с исторически въпроси за имунитет от ратайство - все се измъкваше, както и на битките за имунитет от дуел - да не я избират, тогава имаше други правила, не като сега).Но....нейната стратегия явно беше да се присламчи към мъж, първо Данчо, заради което се задържа доста време и не се набиваше на очи, но после след турските любовни сериали с годеницата му (с което настрои много зрители и особено зрителки срещу себе си) и за капак - залитването й по Петър Пилота, с което пък накара Данчо да избеснее от ревност и така доскорошният й приятел индиректно я обрече да си ходи вкъщи - той я прати ратай и първи дуелист, а пък Петър направи друго, с което я обрече и тя заради голямото й его той да я харесва и подкрепя (щото бил най-готиното и желано момче там, лапешки истории...) направи грешката да избере за втори дуелист Надя, а не Хепи Ванче/Мара Ножа...Защото като бяха ратаи с Петър, Даяна много държеше на подкрепата на Петър  и той да застане на нейна страна (нали се разделяха на 2 групички според това кого подкрепят) и тогава Пешо й каза: "Ние сега с тебе може да сме станали по-близки, но преди тебе аз съм бил близък и с други хора, и не мога да ги предам, преди тебе я имаше Ваня..." -ала-бала, нещо такова беше...И Даяна избра Надя, само за да може Петър да е в нейната подкрепяща групичка...А после се видя, че Мара изобщо не е толкова силна, а Надя я спаси реденето на точки и цепенето на ритловици....Ако примерно Даяна редеше точките и на феноменалната игра "Алпинистки пъзел" можеше да сложи 5 точки - друго щеше да е...Още я помня тази игра и страшната й памет на Даяна, ама шанс...Кой знае - ако беше избрала Ваня и я беше била, и не бяха тия любовни истории и други бъркотии, можеше пък Даяна да е победителят в този сезон...

# 173
White_Freesia, много добре описа ситуацията. Даяна така или иначе трябваше да излезе на арената, а нямаше богат избор от противници. Редовно се случва нещо такова и всеки път участниците са в лека паника, като го чуят, сякаш не са гледали и един епизод от предаването.

И да, Радо реагира и отговоря много адекватно този епизод.

# 174
Радо не е решил, не е сгънал Гената на две. Дано да устои на Генчовите тъпотии и подмятания. Радо ми става един от любимите играчи.

# 175
  • Вестерос

И на Радо викат "мишка". Момчето си яде кротко, онзи му вика "ти си мишка". Що за възпитание? Той Радо си има своите дефиците, обаче пак ще кажа, че не е злоблив. На фона на Иван и Генчу направо ми е симпатичен, дори след всичките му изцепки и глупости.
Абсолютно! Много грозно беше, той си яде, Евгени му нарежда глупости. Бил дамски пич... какво значи Grinning Тъпотия пълна.

# 176
Йелена как я разбира Камелия?! Smile Тя колко иска да дои крава и кози, да мие чинии, да готви и да се бие! Толкова много иска да е ратай и дуелист, че е в групата на Шубето - Гено, Иван и Мажена и закичват Радо.
Камелия явно си е представяла участието като да е най-популярното момиче в училището и топ мажоретката на отбора, първата ѝ подгласничка още от сала - Аксения да ѝ пърха с мигли и обгрижва, да пресява момичетата решили да се домогнат до най-прекрасната. И какво стана - още на сала Аксения я набута да е двойка с едно селско моме, а после на Камелия ѝ се наложи да се примири с "приятелството" на семплата и скучна Елена. Как да не ревнува, че мястото което трябваше да е нейно, Аксения си го извоюва по не лек начин.

Мажена колко самодоволна беше като Фермерка срещу Веселка, сега какво мазнене падна. Охохохо какъв симпатичен обрат. Smiley

Чакам с нетърпение някой да избере Гиенчу и да го прати на софрата вкъщи.

# 177
Бил дамски пич... какво значи Grinning Тъпотия пълна.
Това е толкова гнусен израз, който Генчу знае сигурно от деда си, за когото гордо споменава, че го е научил на всичко, че направо ми се накъдрят ушите като го чуя от неговата уста! Чудя се сега съгражданите му, неговите, че и на другите бисерчета, какво си мислят за тях като им гледат резила и още ли се дуят като по телевизора, че са голямата работа... Ако попадне на някой с лют нрав, дори и униформен и му каже "дамски пич", така ще си събира зъбките и космите от брадата даже, та ще се чуди от къде му е дошло!
Иначе е много суетен, ама не знам кой го подстригва сега, да я махне тая паница от главата му  следващия път, че като му видя дебилната прическа и умирам от смях. Joy
Ръководителят на музикална формация Казанлъшко настроение https://presstv.bg/regional/полицай-ръководи-успешно-фолклорна-ф/

# 178
След като отпадна Гуспата няма кой вече да обира врата на Евгени, Недамския пич, Повелителя на белия хавлиен чорап, Носителя на Версачиту, Свирача на гайда, Управителя на стоп-палка и Банкетен лъв.

# 179
Генчо е изключително тъпо парче. Колкото и да не си имал очаквания към него, той пак успява да те изненада. По-добре да не раздава класификации кой е мишка, че да не му се види Фермата тясна. Това не му е навън с униформата и палката.
Радо вчера беше много в час - на Иван му каза всичко “баш как си требе”. И на катаджийчето също. Действително не е злобен човек, има си някакви си негови дефицити, глада му замайва главата, ама спортист два метра си е вечно гладен и навън, и е нормално.

Камелия как се самоиздъни. Просто нямаше как да се закопае по-добре. Сега пробва при Нина. Тя, Нина, не е от най-прозорливите, но се надявам да не поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт