🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 553
  • 1 033
  •   2
Отговори
# 240
Бихте ли споделили, какво се случи с обещаното изявление от страна на продукцията, за казуса с Гуспата и победата на Калин? Уж следя темата, а не намирам инфо.

# 241
  • Вестерос
Няма такова.

# 242
Доколкото знам Иван беше писал, че ще гостуват в канала на Гуспата и там ще направят изявление. Дяволо беше пуснал линк към предаването, но не съм го гледала.

# 243
Ако напишеш на първа страница на вестника Х нещо и има гаф, извиненията се правят на същата страница на същия вестник. Това е. Нищо не са казали, заметоха си гафа.

# 244
  • Sunshine state
Валерия се изложи доста, ама на Чавдар приказките за какво да се бъхтели, то нямало смисъл и не знам си кво, бяха с повече. Иначе съм съгласна с Веселка и Алсения да не им се помага на новите. Да им кажат мерки, ок, ама чак показване кое как се прави, извинявай. Нина и Лили започват сериозно да ме дразнят.
Влад ми харесва (още не съм забравила случката с извъртането му), но Генчо и Иван не могат дори да допуснат, че може да има такива хора.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:34 от Pupitka

# 245
  • Велико Търново
Във въпросния подкаст на Гуспата Иван каза, че е имало грешка на продукцията. Призна я, но не каза категорично, че ако го е нямало този пропуск, победата на Гуспата е била 100%-ва. Всичко било в сферата на догадките. Гуспата пък каза, че гафът по никакъв начин не е повлиял на отношенията помежду им, остават си приятели.
Ей в такъв дух бяха нещата. Да се радват, че се е случило точно в дуел на Гуспата, демек Grinning

Днес и аз за първи път се зарадвах на победа на Надеждите. Чак му изръкоплясках на Влад. Да, ядосах се на Валерия, но реално за него не беше чист късмет, вложи и мисъл. Даже мааалко да беше размислил и върху думите на Валерия за това къде минава Тунджа, още тогава щеше да вземе първата точка.

# 246
Че се сетих за другия тъпоъгълник Иван. Нарежда Ваня, че и тя да мълчи да не го прекъсвала и като няма вече аргументи, щяла да си умре с котките. Тоя дето нямал приятели в живота!

Еееееееее, оказа се че имал - много приятели, хомосексуални. Пропускаш важни моменти от диалозите в предаването. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз този лаф за котките все още не мога да го разбера, макар и от много години да се подмята. Какво лошо има да умреш с домашният си любимец? Той, Иван, ако направи деца някога, да не мисли че с тях ще умре? Като го виждаме и какъв е, ще се изнесат от семейното жилище при първа възможност и няма да се върнат назад - дори и на погребението му няма да отидат.

# 247
  • Sunshine state
По повод дискусията - Камелия е права, колкото и да не я харесвам. Всичко опира до това човек да може да си издържа семейството и да живее спокойно без да се тревожи как да си плати сметките всеки месец. Никой от хубаво не е избягал. Сития на гладния не вярва, само това ще кажа по повод тия призиви да се прибират хората и тн.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:56 от Pupitka

# 248
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 51 (01.11.2022)

# 249
Звездата на епизода Рошко. Голям сладур е, научил се е да плува. Като не се смилиха над него да го откарат със сала на другия бряг при Божко е взел нещата в свои ръце, в неговия случай крачета и е преплувал до заветния бряг. Мноого е здрав, набит и масивен. Мокър още повече си личеше колко по-голям е от Божко. Голям бонбон е. Оня малчо Божко също, но е по-плашлив и понеже си има мама, не е толкова социализиран, като Рошко.

Стана ми гадно, като даваха разфасоването на месото на два пъти пуснаха кофти пресечки (cutways) - личицето на Рошко с препратка, че е просто месо. Не знам за вас, но на мен ми стана тъпо.
Знам, че ги отглеждат за храна. Но нещо, по-точно някой, който си има име ми е трудно да го приема за блюдо.
Не съм вегетарианец, но ми стана гадно. Scream
Не бяха уместни пресечки, според мен. Imp

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:15 от sineva 1

# 250
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Още не съм ви чела и сигурно сте го изкоментирали вече, но искам да кажа, че много, ама много, наистина с глас се смях на тримата глупаци как смятаха солта за месото - 8 по 24.... кило и половина сол на 8 килограма месо. Joy Жалко, че не последваха рецептата по генчовите сметки!
И страшно се ядосах на представянето на Валерия на куиза. Ясно, че не е много умна, но чак толкова глупава не очаквах да е, честно! Как е възможно пък толкова да не мислиш, че един чужденец да ти вземе точките?! Голяма излагация! Лошото е, че започвам да предчувствам победа на безнадеждните тази седмица и това изобщо не ми харесва. Успокоявам се с това, че поне ще ни лишат от присъствието на Нина, като я дръпне Камелия на дуел.

# 251
Според мен Валерия не е глупава. Беше много стресирана от възможната излагация да падне от чужденец и изглеждаше като блокирала тотално...Каза, че дори я е било страх предварително да стане фермер заради тази игра...Влад в същото време беше отишъл по-скоро  да пада и на късмет и беше някакъв супер релакс, което му помогна. Не знам, може и да не съм права, но Валерия някак дори и да няма някакви знания, не я свързвам с глупав човек. Характерът и е толкова готин, има всички данни да е поредната кифла, а е толкова далече от това, и с характер. Харесвам я...
Не спирам да се чудя защо кастът на новите е толкова лош....Един Влад и Калин...дето изглеждат мислещи и свестни хора. Имам чувството, че психолози ли, който ги избира, са се провалили. Малко тъпо с името нови надежди една група от повърхностни и доста безскрупулни хора..., а е възможно и свестните да не можаха като цяло да се утвърдят и да надигнат глас...Елена, Аксения в началото, Калин, Влад, Мирела от другата страна Генчо, Иван, Камелия, Радо, Мажена...от изначално 50/50:) "лошите" са победили.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 05:00 от quinoumene

# 252
Много съмнителни тия мини-мостчета. Финци пък за Евгени  - такива деца да имате, реализирани и разумни. Въйййй, верно ли? Реализиран?  Че и разумен?
ММ каза,че му е дошло в повече виното на Финци.Каза пийнахме по чашка,а като дадоха с какво си правят наздраве,той беше напълнил буркан.Финци ми е много досаден.Точно той да говори за семейни ценности

# 253
Тази Нина голяма лисица.Почва да ме дразни  почти колкото Камелия.Идея си нямам как това подмолно същество е останала близка след предаването с хора като Валерия,Веселка че даже и Аксения.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:56 от *Аня*

# 254
  • при късмета
Чудех се вчера защо Валерия е някак срамежлива и притеснена от интереса към нея, тя беше от участниците с най-дълга опашка за автографи, а тя е била просто засрамена от предстоящия епизод. Още си я харесвам, ама голяма излагация на куиза. Важна им беше тази точка, дано поне за разнообразие вземат отборната битка и една-две кошници повече.
Назад имаше коментари за напълняването на Веселка. Тя още преди 3-4 седмици каза, че е качила, защото навън не яде толкова хляб, а вътре ще, не ще, на почти всяко ядене. Сама отчете факта, че се е закръглила и това е причината.
Има някакъв напредък в отношението на новите, дано не е само за пред камерите. Нямам им доверие.

Общи условия

Активация на акаунт