🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 47 608
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 795
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Извини се Гечо, но продължи да намила след това, малко в стил "Извинявай, но ти си виновна". Валерия затова не го почувства като извинение. А в интерес на истината обидите, които хвърли по неин адрес, бяха много по-грозни от агресивното тупване по рамото, но тя се хвана за него. И като беше с гръб и не е била сигурна дали е удар или не, какво й пречеше да каже, че е неправомерно посягане. Това само по себе си също показва нередност и Андрей каза, че Гечо е щял да бъде наказан по някакъв начин.
За мен Валерия си се направи на чисто луда, просто искаше да го изгони. Само не разбрах защо след като повтаряше непрекъснато, че не е сигурна дали е удар, непрекъснато ползваше "удар" в отговорите си към Андрей. А ако пък е била сигурна, че е удар, нямаше нужда от крокодилските сълзи впоследствие, че се чувства виновна.

# 796
Шарен свят. Всеки по различен начин приема ситуацията. И аз последно ще пиша по този казус. Мнението ми е, че гневните изблици и крещене на Гечо по принцип през цялото предаване бяха по-сериозни от случилото се вчера. Ако жените се чувстваха реално толкова притеснени за собствената си безопасност и приемаха Гечо за потенциален побойник, трябваше да реагират отдавна. Жените наляха масло в огъня, ръководени от Аксения. Валерия рева в кръга на истината не, защото е била унизена, а именно защото осъзна, че под влияние на емоциите й се стигна до там да изгонят Гечо. Тя не веднъж повтори, че не иска той да си ходи, но явно не осъзна, че щом е сигнализирала продукцията ще се стигне до такъв развой. Камелия също пресоли тотално. Защото и нейните нападки към Аксения и Ваня, криенето на одеалото на Аксения и т.н, също аз мога да ги приема като вид насилие. Много харесвах Аксения, но вчера ми остави много неприятно чувство. Лежеше си на шезлонга и повтаряше как ще е по-спокойна като Гечо го няма. А по реакциите в кръга на истината ми се стори, че масово бяха тъжни от факта, че Гечо е изгонен. Което пък ме кара да мисля, че все има някаква причина за това, явно си има и доста добри качества.

Довечера съм за Веси, стана ми тъпо за нея вчера, приеха за даденост всичко, което прави тя там. И докато другите реваха, че имат принципи и не могат да викат Мажена, тя бе също принудена да потъпче своите, за да им угоди.

# 797
Вал е усетила удар, който я е стреснал, почувствала се е унизена, но на фона на цялата патаклама е започнала да се замисля - ама това удар ли е или плясване, или тупване, ама не беше толкова силно, но вътре в себе си е чувствала, че това е нередно и никой няма право така да й посяга.

Гечо се извини точно в стил- извинявай, ама не беше права и си го заслужи, и продължи да вика и крещи...Ако се беше извинил искрено, нямаше Вал така да ескалира нещата.

# 798
Ако бях на мястото на Гечо също нямаше да се извиня, защото той най - добре знае причината за реакцията си и че съвсем не е искал да "насилва" драма куин. Когато си убеден, че си прав, защо да се извиняваш ? Само за да успокояваш някаква девойка, която не знае на кой свят се намира ? Това би било изключително лицемерно ! Той й се извини, не защото е сгрешил, а заради целия цирк и ревове. Все пак Гечо е костелив орех, но е добър човек и му стана гадно и мъчно, че лиготията Валерия изпадна в истерия, което породи съжалението му към нея.

# 799
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тя не веднъж повтори, че не иска той да си ходи, но явно не осъзна, че щом е сигнализирала продукцията ще се стигне до такъв развой.
Ами изобщо не е така. Продукцията й предостави възможност тя да реши съдбата на Гечо /не коментирам в момента правилно ли е или не това/. Като не е искала той да си ходи, трябваше да каже, че е неправомерно посягане, не удар. Щяха да го накажат, но щеше да остане във фермата. Андрей й го обясни сто пъти и я пита сигурно 5 пъти.

# 800
И аз смятам, че продукцията нямаше да вземе под внимание туй нещо, ако не се бяха обърнали към нея. Но правейки това,  Гечо вече беше пътник, защото беше дадено събитие, и то какво. Просто Валерия явно не е наясно, като много от участниците, как функционира телевизията...А кой подтикна Валерия да сигнализира -   много съм убеден, че всичк дойде от Аксения и Лилиту. Но сигунро няма да го дадат...

# 801
Да де, повтори сто пъти, че не иска да си ходи, но и не отрече, че я е ударил. Като накрая пак не избра нито една от опциите, които даде Андрей. Тогава той заключи, че след като в разговора 300 пъти се каза "удар", значи такова е било.

# 802
Защо ли си мисля, че има шанс Мажена да вземе битките за 4 и 5 и новите да обърнат като по чудо за 4:5?

# 803
  • София
Абсурд, Весито ще я разгроми брутално, всичко останало ще е мега ШОК. И просто няма да го повярвам.

Акси с щерка си.
Метнала се е на майка си от малка. 😀😋😉

# 804
Знаеш колко много филми и сериали гледам, та от там така.
Ето това е нещото, което обяснява често наивните ти обяснения и представи за хората, и взаимоотношенията между тях. Много филми гледаш, така да се каже! 😀

# 805
  • Вестерос
От цялата ситуация печели най-много Яни. А най-малко Продукцията.
Даже може да му честитим победата вече, ако е финалист.

Аксения е нелепа на горната снимка

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 13:12 от Tiffany А

# 806
Правилния ход на Валерия беше да напусне заедно с Гечо. За мен тя няма как да спечели предаването по вот.
Точно това беше и моето мнение още снощи!

Валерия преигра. Гечо и той. Да си ходят и двамата!

# 807
За Гечо и боравенето с оръжие.
Опасно е да се вдигне оръжието и да се насочи към някого. Но не е грешка или престъпление да се вдигне оръжие в посока, в която няма никой. Или има някой шаран, ама под водата. Ако има опасни ситуации във фермата, то това са за мерките им за безопасност по обектите или на битките. Така че Гечо дето бил ходил в казармата и това му бил инстнкт са някакви али бали. И аз съм бил в казармата, и знам че празна пушка и на сто и на двеста години няма да гръме.
Да ти кажа зависи и кога е карана казармата. На по-старото поколение са били налагани още по-строги стандарти. Играчка - не играчка; празна - не празна; пушка, прашка или смешно пластмасово пейтбол пистолетче - в не бойна ситуация се насочва само надолу и точка. Ама в онази посока нямало хора или нагоре било безопасно, пък после колко жертви има от рикошети и балистични криви.

Пак казвам това е инстинкт. Със сигурност не е бил изграден точно по този начин у всеки, който някога е ходил казарма, но познавам много хора - особено по-възрастни - които биха реагирали точно като Гечо и в това няма грам умисъл или лично отношение към конкретния човек, който се е "провинил". Инстиктът им е изграден и ще реагират, ако видят нещо такова веднага, а чак после ще мислят или ще се извиняват, ако се е получило излишно грубо.
Никакъв инстинкт не е, а Гечова простотия. Ако беше инстинкт, щеше да отиде кротко, да хване дулото на пистолета и да го наведе надолу. С Гечовия "инстинкт" сгафилият боец може да се стресне и да простреля някого. За протокола смятам, че леко се преекспонира случката и пак за протокола съм ОК такива хора без много задръжки да са извън предаването.

# 808
Да ви кажа, като гледам как се реве за щяло и нещяло, може би вече им идва в повече всичко и ескалират някакви емоции. Единствено така бих могла да ги оправдая.
Това с измислици и и глупости.ММ промърмори,повечето ги правят на парцали по дискотеки и чалгатеки,ама тук го раздават много раними😀
А змията Камелия е ужасно женище,ужасно!

# 809
Целият абсурд е в това, че великите правила и морални норми на Продукцията абсолютно бяха в небитието когато миналата година, сигурно повече от месец, всяка вечер гледахме двама озверели идиота с каква жестокост, и злост тормозеха абсолютно преднамерено, целенасочено, и методично една млада жена. Те с пръст не я пипнаха, но смляха душата ѝ на кайма! И никой от продукцията дори коментар не направи за това... А сега спонтанна реакция, придружаваща остра забележка, беше моментално превърната в престъпни намерения и ужасяващо посегателство, което накара "жертвата" да истерясва кято умопомрачена! Няма справедливост на този свят и всичко е един фарс. Животът е сцена и всички сме актьори, е казал великият Шекспир и това е истината за отношенията между хората в този живот. Истината не е нещо, което те уважават. Те уважават само личните си интереси. Някои го научаваме трудно, но все пак го научаваме.
Приятно ви гледане, артисти и нормални хора.

Общи условия

Активация на акаунт