🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 9 (30.10 - 06.11) 🐄

• 46 729
  • 1 033
  •   1
Отговори
# 855
Да се чуди човек защо толкова седмици Мажена стоя вътре. Яд ме е че Альона и игра по свирката и не я дръпна на арената по-рано. 🤬🤦‍♀️

# 856
  • на село
Мажена не и мърдат 5 мин само на ритловицата.

# 857
Чак ме е страх да не и стане нещо на тази жена.
Веселка ще бие и прилична част от мъжете.

# 858
Joy Според Иван /водещият/ е мнооо хубаво, дето Мажена псува на полски и на български.

# 859
ся цяла вечер ще има аху, иху браво мажена, постара се, аз няма да мога така. малко изтъркано и доста фалшиво

# 860
  • София
На тази третата игра май удобно са махнали люлките, защото мама ти Маженка няма никакъв шанс там. За малко да дадат някоя битка за шиене на възглавници. Смешни бяха как я окуражаваха - тя надрала малко отгоре ритловицата, водещите изпаднаха в екстаз: "Уау, браво, още съвсем малко, вижда му се краят!" Joy

# 861
  • София
Не е трагична Мажена, като за нейната възраст и спортна форма е ок, но това си е лично нейно предизвикателство. Да се беше записала при Гуспата в платените му предизвикателства.

Добре, че няма люлки, че остава и крак да си счупи.

# 862
Предвиждам 0 точки за Мажена, освен ако не е сложила 4 на алманаха.
Като я гледах как обръща бъчвите сериозно се притесних да не получи някой удар.

# 863
Ох, Радо крайно отегчен. На моменти дори не гледа какво се случва на арената. Laughing
Ама верно е, като едно голямо дете, което трудо може нещо да задържи вниманието му. Видимо му е много досадно. Около него групичката ври и кипи, той грам не се трогва . Innocent

# 864
  • София
Мен и на Алманаха ме съмнява да успее, видя се и като беше Фермер, Веси поне е била в българско училище, чела е и за миналото си участие. Ще видим, де, може пък Мажена да е назубрила гъбите.

# 865
Абе…. не знам, ако беше срещу Лили можеше и да има шанс.

# 866
Мажена живна, добре се справя с триона. Ти да видиш!

# 867
  • Другата България
Абе…. не знам, ако беше срещу Лили можеше и да има шанс.
Или срещу Нина.

Тя изобщо не се цели, просто мята хаотично.

# 868
  • София
Радо е много смешен. 🤣 Другите станали, крещят, той седи и се чуди какво да прави, че му е скучно.

# 869
Щяла да бие някоя от другите от старите. Да го видя няма да повярвам на Мадженка 😆

Общи условия

Активация на акаунт