💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 378
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 005
Алекса и Виктория се справят повече от чудесно, колкото и да не ги харесвам.  Играта е ужасно тежка, аз се изпотих докато ги гледам и отворих една кутия с бисквити, за да почета Жорката.

# 1 006
Виктория с това крещене може да заглуши мислите на всеки Open Mouth

# 1 007
  • София
Ха,интересно,когато давам палче на положителен коментар за Алекса,ми слагат 1 палче.Когато давам палче за  положителен коментар за Фифо ми ги качва на 3 палчета.!!!???

Просто няколко потребителя слагат палчета едновременно.

# 1 008
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ох направо ми е тегаво да гледам и вчерашната и днешната битка. На 37 градуса да ги караш да минават едно двайсетина пъти това трасе е гавра. Виктория много изнервя и тя с нейното браво момче.

# 1 009
Ха,интересно,когато давам палче на положителен коментар за Алекса,ми слагат 1 палче.Когато давам палче за  положителен коментар за Фифо ми ги качва на 3 палчета.!!!???

Изобщо не е интересно. Виж анкетата колко хора подкрепят Филип. Когато ти харесаш нещо за Фифо е нормално още няколко човека едновременно да го харесат. Давайте жълти.

# 1 010
"Браво момче" сякаш говори на кучето си,което е извела в парка 🤣🤣

# 1 011

Просто няколко потребителя слагат палчета едновременно.

Фифо е по харесван !

# 1 012
  • Другата България
Не, че Филип е слаб.
Просто сърбина е много силен.
Това е ясно, но не променя другото.
За поведението му и отношението към останалите.
Друг е въпроса, че Фифо е постоянен, а Алекса пренавит.

# 1 013
Мечтана битка за Виктория: да стои на кула и да крещи до вечерта. Trollface
Абе и аз така си мислех до играта с въжетата. Ама и там не я биваше.

# 1 014
Не го харесвам Алексио, но е играч с главно И.
Много добре се представя в тази изключително тежка игра.

# 1 015
Гусар=пират 🙂

# 1 016
# 1 017
Явно има играчи като Алекса, Вики, Велислава, Цецо и др. , които се нахъсват от виковете. Мен ме побъркват и разсейват, но щом за тях работи оки.

# 1 018
Малеее представям си ,ако Гого беше на мястото на Фифо, като го знаем каква е машинка и колко е бърз, каква КрасоТъ щеше да е...Е мечти ,мечти...😃😃😃

# 1 019
  • София
Доста добре се представят и четиримата, не е ясно кой ще спечели, ако не гадаем по физиономии от промото де...

Общи условия

Активация на акаунт