💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 178
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Иля,
Няма как да задам този въпрос, защото всички ще гласуват за него. Той изключва останалите два.
Искам да разбера какво мислят хората които гледат и харесват ИВ - какво търсят и какво се харесва. Същия въпрос съм го задавал и в Сървайвър темата.

Не виждам някоя жена да си пада по Алекса освен Елица, което няма смисъл да я коментираме.
Алекса наследи т.нар. от Гената, Наследствена коалиция и само заради това не заслужава да спечели формата. Защото не е поставен на равни условия с другите участници. Нищо останало не ме интересува. Ако жените на Филип или Гого бяха влезли във формата, те двамата също нямаше да са ми сред любимците, защото не обичам нечестната игра.
Не че Алекса без Елица щеше да е много по-харесван. Със сигурност нямаше да е както сега, но не и чак кой знае колко по-добре. И да, на много от нас ни писна да гледаме формат след формат печелен от чужденец. После защо има хейт. То не е от вчера това. Стана си традиция. Още от визитките като видях, че вкарват сърбин и то шампион по борба, че и мъжът на олимпийската ни гордост и вече ми светнаха 5 червени лампи и сирени.
Много хора могат да гледат за шоуто и забавата, ама аз не гледам само за това и искам поне в един сезон да няма подобни простотии. В нито един сезон дотук не е имало такова нещо както в този, в нито един.

# 1 426
По анкетата, залагам на Безстрашни, не смятам, че имат капацитета червените да спечелят тази битка.
Застрашени, мисля че може да стрелят по Генчо, след като Жоро упорито се завръща след номинации Grinning Освен ако споменатите не решат нещо да правят с грошовете си най- после.
При безстрашните залагам на Мани, докато има нея, вярвам ще скипват своите.
Финал между трима ми звучи добре, предпочитам силните на арената играчи. Стратезите, разчитайки само на социалната част в един момент все ми падат в очите. Иначе най- добре е комбинация от двете, но тук конкретно не виждам никой, който добре да балансира и двете страни.

# 1 427
  • София
Diavolo, разбрах, тоест въпросът е: Кое качество бихте избрали да надделява в играча, за да ви спечели за  ваш фаворит-стратегията или физическата сила?

# 1 428
  • софия
Дяволче, аз те разбирам. Ама Алекса какво е виновен.  Искал да участва в игрите. Продукцията е най-големият виновник за това. Но той го отнася в невиждани размери. До сега само в кекс със животни не са го обвинили и в кръвосмешение.  Има време де, още колко, 4 седмици ли остават. И още нещо с което не съм съгласна с теб има, но мисля да не го пиша, че пак ще настане война в темата. 😁 Ще го метна в края на сезона.

# 1 429
... на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му  🤣

Стига де! SmileyИма хора, които харесват хубавите дупета Stuck Out Tongue - особено както се е повталил последните епизоди. Satisfied

ох, въобще не мога да възприема насериозно слипчето, еле па като мъж. смешка някаква.

# 1 430
  • София
Diavolo, разбрах, тоест въпросът е: Кое качество бихте избрали да надделява в играча, за да стане той ваш фаворит-стратегията или физическата сила?

Да, добрия герой или злия стратег. Фейса или Хийла по кеч тертип (ако гледаме WWE). Grinning
Няма смисъл да изпадаме в нюанси, ама комбинация от двете, ама това, ама онова. Директно, прямо куме в очи.
Какво искат да гледат хората. Няма смисъл от много обяснения... Simple Smile

# 1 431
Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.

Кофти зодия като цяло!

# 1 432
Гого, мисля, че е време да ти обясня някои неща🤣.
Първо мислех да те сменя с Фифо и смарагдовите му очи, но той се оказа надувко и мисли само за себе си (стайлинга му е една идея по-добър от твоя, но пак е трагичен🤣).
След това хвърлих бърз поглед на Лефтеров, но ми е много бавен и муден🤣. Докато ми се обясни в любов ще вляза в старчески дом🤣.
Насочих се към Жорко, защото е симпатяга, но ме е страх, че някоя нощ ще се събудя и той ще е изял част от мен 🤣.
Поогледах се и във внушителната физика на Генчо, но острият му език ще ме поставя на място всеки път макар и да не разбирам всичко от харманлийския му акцент 🤣.
Затова накрая се спрях на Алекса 🤣. Той има пълния пакет от качества, за да ме плени тъй че ще трябва да се биеш с него за сърцето ми 🤣.
Пък ако искаш не се бий🤣. Примряла съм🤣. Не си единствения мъж на света с хубави гърди и бицепс 🤣.

# 1 433
  • София
Винаги за стратега, за това и до този сезон отказвах да гледам Игрите, защото бях останала с впечатлението, че са единствено силови битки.
Изгледах 1 -ви епизод от този сезон и веднага изгледах и предишните три.

Сега следя и разбира се, любимия Сървайвър и не очаквах, че някога ще се случи, но Игрите са ми в пъти по- вълнуващи.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:28 от Иля

# 1 434
Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.

Кофти зодия!

# 1 435
Скрит текст:
... на кантар са Рали и Мирела, защото още не са били в опасна близост с голямото му дупе 🤣. Но ви гарантирам, че ако някога са в едно племе само един спиритуален сеанс на маг Белградски фенер и са паднали в плен на чара му  🤣
Стига де! SmileyИма хора, които харесват хубавите дупета Stuck Out Tongue - особено както се е повталил последните епизоди. Satisfied
ох, въобще не мога да възприема насериозно слипчето, еле па като мъж. смешка някаква.
Коментарът беше закачка към Aaliyah13 . Satisfied

Между другото - някой ще може ли да припомни каква беше стратегията на Туджаров, че не си я спомням добре?
Неделчо ми беше слабост, въпреки че фаворит ми беше Морунов сезон 3. Неделчо, и неговите вечни стратегии, и най-вече любовта му към Мани. Satisfied Реакцията му при завръщането и с Андрей е култов момент в Игрите, за мен. Satisfied

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 15:09 от Tahiti

# 1 436
За мен пък най- бутания от Продукцията е Джаф , не Алекса.
  Алекса си влезе с битка ,не една а три. Получи грошове ,така е , но те и на Чакалчето предложиха. Единствения минус относно побутването от Продукцията е Елица. А относно брадвето, ние не знаем всъщност дали не биха го предложили и на Фифо или Мира, ако бяха спечелили. Може да е всякакъв , като характер ,но на терен се раздава до край. А аз лично точно това искам да гледам. Не някакви скатавки ,които си мислят ,че са попаднали в Сървайвър и тънко без много, много да се хабят , ще стигнат на финал, че дори и видиш ли ще спечелят. 🤪
    На мен също не ми харесва подчертавам " показания ни от монтажа" характер на Фифо , но за мен той и Гого са най- подготвените във физическата част на играта участници. Но и не мога да си кривя душата и Алекса ,и Жорето и Гената също са много добри играчи. Лефтеров ми издиша. Скучен ми е и на терен и в социалната игра. Докато при жените , моя фаворит  и лично за мен най- комплексната жена беше Мишето, а след нея може би Елица. Сега другите ги гледам от няма и на къде ,само за пълнеж, за цвят тъй да се каже.😁
     Относно така наречения " тормоз " бих повярвала ,ако лицензиран психолог е бил на място и го потвърди. Или ако  видя всички кадри заснети от Продукцията. За в момента той е базиран на слухове, монтаж и изпуснати нерви. А ако наистина е съществувал ,защо за Бога момичетата след предаването не са ги осъдили Вики и Алекса? Аз щях да направя така.🤨
     И последно тук чета постоянно, че Българско предаване не трябвало да се печели от чужд гражданин? Вие, сериозно ли? Първо предаването не е на държавата България , а е на продуценти Тъпареви и сие. Второ  ние гледаме Игри, не Олимпиада. Всеки независимо от каква националност , ако е добре подготвен може да спечели. Аз лично харесвах миналогодишния победител Андрей много.
  Сега съм за Гого ❤ , но не защото е българин, а защото и като човек, и като атлет е достойния победител. Всеки друг според мен е компромисен вариант.

# 1 437
  • София
Битки като снощната ни се гледат, осорвани до край, комбинация от сила, издържливост и мисъл, и за разкош фаворитът ни да спечели Simple Smile
Викито, моята анти-фаворитка за всички сезони, така се притесни от приноса си въм загубата, че и на роден език му проговори на любимия(определено го харесва във всяко отношение) си Алексо за смекчаване на вината си. Но за това конкретно не я виня, всеки да говори на къкъвто език си поиска. Аз дори на моменти се чудя каква част от казаното от Генчо се схваща от Алекса, защото въпреки че съм му фен на Гената, ми е трудно да му разкодирам диалекта.

# 1 438
След това хвърлих бърз поглед на Лефтеров, но ми е много бавен и муден🤣. Докато ми се обясни в любов ще вляза в старчески дом🤣.
Ба...бавен... Нямам такива впечетления, особено предвид последните две серии... Sweat Smile

# 1 439
Определено би ми било доста по-приятно за гледане честна игра на силни и издържливи комплексни участници. Аз заради това и гледам ИВ, заради самите игри. Така наречените стратегии, ми приличат много повече на интриги и лъжи. Ако имаше истински стратегии, не да се представяш за един, а да си покажеш лицето после като пълната противоположност, тогава би ми било интересно и стратегическата част.
За Алесио - точно това се отнася, както и за Женя, която си мисли, че е стратег, а всъщност не е нищо повече от изкусен манипулатор и лъжец. Какъвто е и дон Алесио. За качествата им на терен ми е 50 на 50 и за двамата. Не са толкова комплексни, за колкото се мислят. Веднъж бях споменала и за двете лица на Алекса - като резерва се представяше като благ, великодушен, наивен и честен човек. В момента, в който изгони Гайтанов, за да му е сигурно влизането, се видя дали е такъв, за какъвто се представи. После вече показа още повече от другото си лице - злоба, ама не просто спортна злоба; лъжец; интригант; манипулатор; вербален насилник, също като Виктория. Та, каквито и качества физически да има на арената (не са невиждани чак специално неговите), не мога да ги уважа подобаващо, заради всички тези негативни качества, чрез които става отблъскващ. Ами не е човек за победител, сори. Това не е хейт, а лично мнение, на база видяно до момента.

Общи условия

Активация на акаунт