💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 140 049
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мен много ме бива в пъзелите... Ама не като Касим Satisfied Да плувам не мога и координацията ми е смотана Joy За сметка на това съм упорита и устата. Мисля, ще се впиша JoyJoyJoy

# 181
Аз се кандидатирам за пъзелист и стратег.
Аз мога да съм Мани от миналата година.

# 182
Аз ставам за клакьорка. Ще викам отстрани, ще подскачам, ще ви ръкопляскам и ще ви се радвам. 🤣

# 183
Аз мога да се цаня за позицията на Георги. Ама само в частта ядене Joy

# 184
Аз се кандидатирам за пъзелист и стратег.
Аз мога да съм Мани от миналата година.
Станахме два.Значи конкуренция.

# 185
Мен ще ме нахейтите здраво на страниците тук, защото бих играл играта на тихия фронт с всички възможни средства. Или поне докато не ми намажат ските Simple Smile

# 186
Мен ще ме нахейтите здраво на страниците тук, защото бих играл играта на тихия фронт с всички възможни средства. Или поне докато не ми намажат ските Simple Smile
Ако предварително дадеш знак, че си ти, думичка няма да кажем. Например ако се казваш Димитър, в предаването се представяш като Митко B и ще знаем, че си ти Sunglasses

# 187
  • софия
Ти си умно момче. На синхрони ще ни казваш всичко, кат Дечо и веднагически ставаш пръв любимец.
  Глейте ся, аз за нищо не ставам, сал едни пъзели, ама не искам да се цепя от сезона. Значи току що се сдобихте с фотограф на терен. Ще си имате геройски снимки от всеки миг пребиваване в играта.

# 188
  • Пловдив

Ако ще събираме екип и за извън играта...да знаете че се пускам за шофьорка така че съм на ти с клюките и ще спамя активно във форума.

# 189

Аз не хейтя. Ама ще имам очаквания да си сериозен играч с нотки на сарказъм. 😂

# 190
Аз ще съм - "лекар на терен" Веднага подавам кислорода. Че като си спомня миналата година, Мани си контузи крака, ама я плеснаха в линейката на кислород.

# 191
С толкова кандидати, не отбор, ами направо сезон под надслов " БГ Мама" могат да направят. Grinning

# 192
Joy Тъй като гледам не останаха места, ама мога да го играя резерва за Продукцията Joy `щот ви познавам задочно, знам къде сте силни Joy Joy и как да ви разкарам Joy

# 193
Joy Тъй като гледам не останаха места, ама мога да го играя резерва за Продукцията Joy `щот ви познавам задочно, знам къде сте силни Joy Joy и как да ви разкарам Joy
Умно.

Сега минах набързо през ИГ да разгледам, има странни две снимки със странен текст към тях на профила на Гого.

# 194
Имам познати в продукцията и директно може да ме вкарат в жълтите без кастинг. Smiling Imp
Честно казано не бих си го причинил обаче. Не съм по публичните изяви.

Общи условия

Активация на акаунт