💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 379
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 025
Скрит текст:

Аз да се включа в защита на Гого.😁 Най- добрия.😁 Гого е класи над другите. 😁
     Първо : Има специфични нечовешки умения, които досега друг състезател не е имал или показвал в играта.
     Второ : До вчера нямаше загубена битка "един срещу един"- 7 победи( 7 от 7 ). За сравнение Фифо имаше 4 победи ( 4 от 6 )
     Трето : Сам самичък победи цяло племе на изометрия.( играта с висенето на кръста). И накрая дори имаше сили за салта.😁
     Четвърто : За целия си престой в предаването не се е скарал с никого и е останал приятел с всички. Включително участници от минали сезони го уважават.
      Пето : Има невероятно чувство за хумор. И невероятно спокойствие. На никого не е повишил тон, никого не е нагрубил. Дори напротив , както виждаме хората го харесват ,дори го предпочитат за съюзник например.😁
      Шесто : Винаги мисли на терен и намира най- нестандартните решения за справяне със ситуацията.
      Седмо : Може да е дребен ,физически по- слаб и не чак толкова добър плувец , но на терен това почти не се вижда. Може да е конкуренция на всеки , независимо от тегло и височина.
       Осмо: Но не и на последно място Гого е изключително добър човек и това се вижда ,след излизането му от предаването. То не бяха приюти за кучета ,  засаждане на дръвчета , работа с деца....
      Да,  Гого не непобедим . Той е човешко същество , а не робот и следователно може да бъде победен, дори и много пъти. Но дори и когато губи , Гого не проявава злоба или каквито и да е други негативни качества. Дори напротив търси вината в себе си.( невероятна самокритичност )И винаги , ама винаги ( от показаното досега разбира се ) поздравява опонента си и при загуба и при победа. Не е избирателен за разлика от други играчи.
     Може и още да попиша , но мисля че гледната ми точка се разбра.😁😁😁

На същото мнение съм Joy 05. Просто човек за пример на подрастващите. И да отпадне-остава своята следа. Игрите свършват след 3 седмици, но това, което оставаш след себе си ще се помни. А Гого е чист човек! Човек с главно Ч. Както и някой да се опитат да го очернят и да търсят под вола-теле....Просто олекват. Факти и доказателства - бол. На Бялото не можеш да кажеш черно.

# 2 026
Скрит текст:
     Първо : Има специфични нечовешки умения, които досега друг състезател не е имал или показвал в играта.
     Второ : До вчера нямаше загубена битка "един срещу един"- 7 победи( 7 от 7 ). За сравнение Фифо имаше 4 победи ( 4 от 6 )
     Трето : Сам самичък победи цяло племе на изометрия.( играта с висенето на кръста). И накрая дори имаше сили за салта.😁
     Четвърто : За целия си престой в предаването не се е скарал с никого и е останал приятел с всички. Включително участници от минали сезони го уважават.
      Пето : Има невероятно чувство за хумор. И невероятно спокойствие. На никого не е повишил тон, никого не е нагрубил. Дори напротив , както виждаме хората го харесват ,дори го предпочитат за съюзник например.😁
      Шесто : Винаги мисли на терен и намира най- нестандартните решения за справяне със ситуацията.
      Седмо : Може да е дребен ,физически по- слаб и не чак толкова добър плувец , но на терен това почти не се вижда. Може да е конкуренция на всеки , независимо от тегло и височина.
       Осмо: Но не и на последно място Гого е изключително добър човек и това се вижда ,след излизането му от предаването. То не бяха приюти за кучета ,  засаждане на дръвчета , работа с деца....
      Да,  Гого не непобедим . Той е човешко същество , а не робот и следователно може да бъде победен, дори и много пъти. Но дори и когато губи , Гого не проявава злоба или каквито и да е други негативни качества. Дори напротив търси вината в себе си.( невероятна самокритичност )И винаги , ама винаги ( от показаното досега разбира се ) поздравява опонента си и при загуба и при победа. Не е избирателен за разлика от други играчи.
Ще си го принтирам на постер 🤣🤣🤣.
Но, да - той е феноменален 😍. И забрави да кажеш - красив 😎.

# 2 027
  • София
Според мен Мани не саботира, а просто вече всички я подозират, и при лошо представяне , саботаж им е първата мисъл. Разбира се, допълнително масло в огъня налива Джафа, не защото токова е възмутена от Мани, а защото е респектирана (играч, готов на саботаж, е много опасен за нея), и защото й е много изгодно да измести фокуса върху Мани, вместо върху разбитата женска коалиция, Мирела, коалицията й с Фифо, и другите възли, които е завързала в племето, плюс по този начин приласкава ядния Гого, докото залагам всъщност му крои шапката. И тя като Алекса с агресия и надмощие си строява войниците, въпреки че стилът на манипулациите й е в малко по-друга линия от неговата. Той прави класическото въртене на агресия с привидна защита, а Джафа толкова ги е намачкала всички, че дори не й се налага да се прави на много добра, при нея всичко е негативизъм. И двамата са отврат.

# 2 028
  • Другата България
Скрит текст:
Това разбира се, че не е вярно. Сравнението между Гого и Фифо. Нерелевантно е, защото Гого няма нито една индивидуална битка. Една капитанска - загубена, и една като съюзник - загубена.
Добре е, всъщност не е добре човек да е пристрастен, защото това изкривява реалната преценка за любимеца му. Добре е и когато имаме любимец, да сме склонни да видим и посочим и отрицателните му страни, или поне наистина фактите.

# 2 029
Хрумка - докато Мани минава някой от червените я разсмива и затова губи баланс и от там крясъците "саботаж" и досглобяване на други кадри... много си го измислих, ама все ми се струва, че е пързалка.

# 2 030
  • Другата България
Аз съм убедена, че е монтаж промото, и че жълтите побеждават.
Няма как да се сбъркат Тупаревските похвати.

# 2 031
  • София
Последните коментари нещо много "предчувствия" заваляха Grinning Да не ни готвите на бавен огън със спойлерчета Grinning

# 2 032
Аз просто мисля, че редиците се затягат. И място за импровизации почти не остана. Коалициите няма да се разпаднат и да пуснат кокала. Няма причина да го правят.

# 2 033
  • Другата България
Аз ли? Аз от самото начало коментирам промотата, и почти на 90% ги разгадавам. И не само аз като чета. Това относно промото. Както например при победата на Фифо над Алекса, и снощи при номинацията на Мани....най-“пресни“ са ми. Спойлери нямам, поне при мен всичко са хипотези, за съжаление някои са пристрастни и се улавям, че е така, ама... Като например това Мани да разбие “жълтата стена“. Толкова го искам, защото....го искам, а същевременно за момента ми се струва невъзможно. Защото ако Генчо е номиниран при загуба на червените, не виждам как ще стане, освен с пъзел или топчета например. Това ако Мани отпадне. Ако спечели, вече писах за ситуацията в жълтото племе и трудната за мен “битка“ на тихия фронт на същата Мани, ако реши да я поведе.

# 2 034
Аз не разчитам промотата особено, но ако паднат червените мисля,че Фейгин ще е номинирана . Все пак мъжете ще ги пазят , а и те бая забогатяха.,стига толкова Simple Smile. Ясно е че отсреща номинираната ще е Мани. Виктория и Алекса не биха оставили "предателката", нищо че Виктория се пише на благородна и уж оценя как се раздавала,туй са само мижай да те лажим. Само не ми е ясно защо няма да се поохарчат Жоро и Гено да я спасят ,ама като ги дават как си стискат грошовете до сега, смятам че ще продължат

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 18:23 от araselia

# 2 035
Генчо ще ходи да ги навива да гласуват за него, ама Зори ще прозре конспирация и ще се обърнат. И понеже ще е сигурен, че ще иде той, няма да развържат кесиите.

Евгения - много удобно за нея да сипе огън и жупел, ама в стратегиите е гола вода. Успя единствено да привлече Ралица и Михаела, и то защото са жени. А и те не бяха много трудни за увещаване. Всичко останало й е наготово отвън. Влиза наша леля с 4 броя лакеи. И големия стратег. Една игра няма, в която да изкара от начало до край. Протърка пейката на тъча. Колкото по-скоро изхвърчи, толкова ще е късно.

Виктория - освен да крещи, нищо друго. Дори и в грубата сила я няма. От кола се пусна първа, битката на Алеко я загуби тя. Защото не спря да го кара да диша, сякаш той не може сам, вместо да помни. И тук се провали. Заявката, че ще номинира на база игри замина с държането на Цецка за глас.

Когато влезеш на една нога с останалите и изградиш нещо в играта, тогава мога да призная.
Жалко за хубавия каст. Но, сезона не е добър, заради Алеко и бонусите и Джафа със свита.

Надявам се Мани да се върне и да се опита да изхвърли поне Мирела.
А Гената да се събуди и да действа по-мъжката. Да не си остане леля Гена.

# 2 036
В един подкаст Неделчо каза, че не е удачно да се хвъляш да ходиш постоянно на елиминационни битки, защото все я късмет, я някой компонент ще те издъни. В този смисъл, не разбирам Генчо защо би желал пак да биткаджийства, не мисля, че чак толкова си е повярвал. Или смята, че срещу Мани/те според мен подразбират кой ще е номиниран от жълтите /няма как да изгуби.Някои негови битки си бяха с голяма доза късмет на негова страна-->с Куков, а после  с Касим и отказалата се Звезделина.

# 2 037
  • Другата България
Това за Сашка снощи с Бен го коментирахме, че и Тупарев харесва да “поучава“ /уж/ аудиторията с манипулациите си и монтажа. Саботажа, после разкритието му от Ралица, линч на двете “предателки“, противопоставянето им една срещу друга и естествено, отпадането на едната от тях.  Mandalorian, и това не е спойлер, това е трезвен /трезв/ и реален поглед върху една продукция, която базира един успешен иначе по света ТВ формат на сюжети от едни други известни по света сериали. Не е трудно да се достигне до този извод, ако знаеш на какво са способни точно тези продуценти. Жокер не ти и трябва.
Спира ме да го повярвам само и единствено другото - че е време Генчо и Гошо да противодействат някак на доминацията на Алекса&Ко, имат пари, държат ги и...нищо. Гошо влюбен, ясно му е, че Фейгин е предателка за Вики и Алекса и е застрашена на съвет, Алекса е с два гласа....все се надявам нещо да се случи. Иначе до скоро мислех и Алекса за мъж на честта, но и при него, както и при Илиян явно това за “малките момиченца“ е само прах в очите, когато някой “приближен“ трябва да мине напред за пушечно месо. Заради това и писах другото снощи - от целия саботаж губещата ще е Сашка, ако наистина си тръгне утре.

# 2 038
Стига сте плюли по Виктория. Не дай си боже да отпадне и червено племе ще спре да диша Joy Joy Ще трябва Димо да вика "Дишай".

# 2 039
Генчо може да навива Зорница и Мира да гласуват за Фейгин. По този начин да ги накара да гласуват за него и той да вземе Алекса за съюзник, та белким отпадне или поне пленят. Такова нещо мислеха с Жоро снощи.

Общи условия

Активация на акаунт