💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 106
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 880
  • SF
Наистина ми идва в повече това морализаторстване и насъскване срещу Георги. Прекаляват и продукция, и участници!
Много грозно поведение.
Трябвало било да бъде Георги на битката и затова сложили гумата. Ами като видяхте, че няма да е Георги, да бяхте сложили кубче за търкаляне. Реквизит ли нямат???

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 22:09 от Esmee

# 2 881
  • София
Лелееее, тоя фарс продължава! Не знам какви нерви има това момче (Георги). Ако има Господ всички тия нагляри трябва да си го получат!
Я, това не е ли клетва!? /на вниманието на Мери Ан/ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 882
  • София
Имам чувството, че не гледам ИВ, а моно спектакъл на Алекса.
Изгубено време.

# 2 883
Александра е толкова добричка, че чак ме хваща яд на моменти. Вместо да удари по масата и да каже "Млъквай бе, сръбски лаладжия." тя със всички се съгласява.
Продукцията е под морското равнище, дори не заслужават коментар.

# 2 884
Много , много тенденциозно очерняне на Гошето. Вики и Алекса направо като Далай Лама се изживяват - то съвети за живота, за любовта, то четене на лекции и морал.. А горката Фейгин е мега зле, кой каквото й подхвърли, тя захапва, кой каквото я пита - всичко си изпява. Сладка е, че е малка и невинна, ама вече ми писна от нея.

+100. Смачкаха момчето. Цяла серия ,даже и предната,посветиха на това , гади ми се. Защо всичко трябва да омажат. Май тея ,които не гледат ТВ най-добре правят. Жоре, излизай и им тегли една майна. Аз превключвам на Нотинг Хил да си оправя вкуса.
А, и добре,че децата ми не гледат, нищо хубаво нямаше да видят

# 2 885
  • София
Не знам какво всички обвиняват Георги, че не си е дал грошовете. Да съм честна, той изобщо не предполагаше, че тя ще е на съвет и затова си ги запази. А те го изкарват сякаш нарочно не е искал да ги даде. И Фейгин като чуе от някъде нещо - се съгласява.
Мислех си, че Фейгин се съгласява с всичко казано щото е малка и наивна, но май просто е тъпа.

# 2 886
Егати глупаците.. от предаването. Млад, пъргав, жилав играч, страхотен потенциал, комплексен като Гого и Фифо, даже по бързина изпреварва Фифо, по жилавост - Гого. Тоест има компоненти, на които е по- добър, а има и такива, на които те са по- добри. Тези тримата биха били невероятни спаринг партньори и биха направили нережисирано страхотни шоу, но всичко се разваля, познайте защо? Защото овациите трябва да са за  принца на плескавицата .

# 2 887
  • София
Алекса е във вихъра си този епизод, просто не може да се спре. Побесня, направо апоплектичен удар получи, че Георги не си даде грошовете. Слипът е свикнал нещата да му се подреждат и получават лесно в тази игра, като с магическа пръчица. А сега изведнъж - ядец! И е бесен, направо е бесен. Направо ще се пръсне от злоба и яд.

# 2 888
Човек да завиди на непукизма на Георги - яде си и хич не му пука за нищо и никой в тези моменти. Joy

Еее, 70 кг, доста си е и която и жена да бе, щеше да й е трудно да я преобръща.

# 2 889
Някак поне ме радва как оная мъжкараната офка и пъшка под гумата. Тя сигурно затова после пак продължи да пили щото и извадиха душичката на играта... Simple Smile

# 2 890
  • София
Жал ми е за Виктория с тази гума.

# 2 891
Човек да завиди на непукизма на Георги - яде си и хич не му пука за нищо и никой в тези моменти. Joy

Еее, 70 кг, доста си е и която и жена да бе, щеше да й е трудно да я преобръща.
С последния коментар отвори кутията на Пандора, а именно…. Сещам се за една… 😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 892
  • София
Още грошове в торбата на Фифо. Talk to my hand Grinning

Само Женята да не му ги харчи.

# 2 893
  • Другата България
Пак поуките на Тупарев......

# 2 894
Младички глупавички..Генчо си ги работи както иска..ама и да не е той ще ги работи Алекса ..спасение няма.

Стискам палци на Мани , дано се спаси това силно момиче . Фейгин никак не е за тези игри, като порасне ще я гледам пак , но сега за нейно добро да си ходи . Спомням си как ме дразнеше Фифо ,и как Гого ми се виждаше свръх човек..сега Гого ми е обикновено интересчийско мишле , Фифо такъв онакъв- но мъжкар

Общи условия

Активация на акаунт