💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 985
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 315
Георги няма да  е разбрал правилата. Трябвало е да бие камбаната, не да я рита.

# 316
Тая седмица на капитанската няма да има директна елиминация. Току виж Алекса отпадне. Все повече ме дразни.
Да, няма да има елиминиран капитан тази седмица.
Вероятно ще има един отпаднал капитан от игрите, но ще е през 11 или още по-вероятно през 12 седмица.

# 317
,, Всичките сме нинджи- Мирела” .😂😂😂
Мирелка, нинджа е Гого, другите сте минали покрай нинджи.

# 318
  • София
Мирела на Мишето /задочно/:  Кажи си го направо!
Е, колко по-направо да ти го каже, бе Мирелке, та да го разбереш!? Rolling Eyes

# 319
Ох милите сладурковци точно Sad
На Джеферович не й достига капчицата чар, която прави разликата...

# 320
Фифо момче сега е момента да забиеш нож в гърба на Джаферович.Sweat Smile
Ще стискам палци,  дано се усети.

# 321
  • Другата България
Гошо е “мрътАв“ още преди старта, никой ли не го видя това момче, та той се подпираше на Алекса на “жезъла“ –/на пръта, да уточня, че да не стане грешка/, още преди да започнат игрите! С кой акъл го пускат да играе!

Дали моето кристално кълбо, което ми показа, че Фифо ще отпадне от Алекса, не ми е посочило и датата 01.11. като такава това да се случи?

# 322
На капитанската , искам Фифо да смачка Алексио …ооо

# 323
  • Варна
С какъв акъл ще угояваш сърбина, който си е напълнил гърнето с грошове догоре…. Тия от това племе са абсолютно неадекватни.
много ги е страх да не изхвърчат от играта

# 324
Аз пък си мислех, че капитани ще са Виктория и Гого и Виктория отпада на Капитанска. Grinning

# 325
Дано утре играта е многокомпонентна при тези Капитани.
Дано не е статична изометрия.

Аз пък си мислех, че капитани ще са Виктория и Гого и Виктория отпада на Капитанска. Grinning
Как Гого? Няма никакъв шанс някой да го направи капитан него в това племе към момента.

# 326
  • Брюксел / София
Жълтите направиха грешка с поста на Лефтеров. Но ще видим де!

# 327
  • Другата България
Сега, ако Фифо стигне евентуален жълт съвет /защото аз наистина съм леко притеснена за капитанската/, с двата си гласа, Ралица и сабите, Гого и Мани, четиримата заедно  направо могат да “обезглавят“ Джаферович. Обаче, тубата ми с нафта вече стана пословична, но бих я удвоила, че “дървото“ няма да го направи, просто....няма.
Още повече с това пристигане на Мани в България....освен ако не е елиминирана от Евгения. Blush

# 328

Еее, мечти, мечти.

# 329
Мирелкеее, Мирелке, ти ли точно казваш на Михаела, да бъдела поне веднъж директна 😀 Сладурана е, не е някоя слабачка физически, ама наистина много ми издиша последните два епизода с тези глупости, които бълва. Поне мълчи и си хубавей.
Г&Г да се вземат малко в ръце и да направят опит поне да я бутнат другата коалиция, защото примирението ще изяде главите.
За капитаните познах.😀
Айде на мелето, дано няма сериозни контузии.

Общи условия

Активация на акаунт