💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 256
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 360
Сигурно вече сте го казали,но в моите очи цялата (изкуствено създадена и яко пресолена) ситуация и обвинения към Георги от страна на Алехандро и Виктория избухнаха,защото не успяха да го накарат да си похарчи грошовете и решиха да го изкарат гадняр поне.

Че той си има трески за дялане и не е рицар на бял кон е ясно,ама не е тяхна работа да го коментират и правят на въпрос. Изкефи ми като им каза,че не иска да се намесват личните му отношения с Фейгин.
Те самите още не знаят двойка ли са, какво са,видяхме че даже не са се и целували преди съвета и за капак някой им дава непоискани "съвети".
Като гледам снимки/сторита от ИГ това не им се е отразило негативно,каквото е имало са го изговорили и са заедно,което ме радва.

Едно не мога да си обясня - Гената защо беше така пасивен, не казвам да защитава Георги,а просто да се намеси и да заяви,че никой няма право да държи сметка на другия за грошове/ходове/отношения и край.
Много го харесвам,ама мислех че ще е дава повече отпор на Алесио и няма да ме слуша тъпотиите.

# 3 361
  • Другата България
Донееееее, специален поздрав за теб.
Съчетанието на Сашка във волната програма на турнира в Казахстан, на който стана 4та.
Беше втора след кратката програма, едно падане във волната я извади от тройката.
Няма да ти казвам защо е поздрав за теб, държа да си го пуснеш и ще разбереш.
https://www.youtube.com/watch?v=stbn3ndg3hA&ab_channel=cloudy
Всъщност който иска, да го види, страхотно изпълнение на Фейгин. Въпреки падането.

# 3 362
Задава се нещо... Тези 5-мата умуват нещо и това нещо ще е бомба. 😍💗 Браво Чакалче!

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 17:53 от emiliq.nikolova88

# 3 363
  • София
Стана ясна, че Филип не е женомразец, а най-вероятно страни от жените, за да пази чувствата на приятелката си и да не я дразни с излишни съмнения. Браво, още повече ми се издигна в очите!

Добро, но доста романтично разсъждение, ала си мисля, че той просто знае женските ни игрички и номерца. Добре разбра къде попада (в племе доминирано от жени) и доста бързо оцени ситуацията, за което му свалям шапка. Фифо има доста добри комуникативни и социални умения, което не се среща в останалите мъже от този сезон на предаването. Той спаси и момчетата на жълтите - поне тези, които го слушаха. Валери опита да се направи на хитър, но се хлъзна по женската пързалка и вече е забравен. Не случайно Джаферович не харесваше Филип, защото ѝ разби плановете още със самото си пристигане.

# 3 364
  • Другата България
Поредна страхотна снимка на Мирослава.
Много красива жена. Разгледах снимките от партито снощи, чак ми се прииска да съм била там.
Звездата на вечерта - познайте. Алекса. Имало е някакъв състав, певица, музиканти, диджей, обаче, Алекса с микрофона и “Кукавицааа“....../в преносен смисъл, но други сръбски песни си е попял доволно/.

# 3 365
Как мислите на Ралица и Димо от вътре ли им идва или го правят за пари?

Ралица яко си е повервАла, че е фактор във формата. Назидателният тон и даването на наклон как да се тълкуват постъпките на определени играчи ми идват в повече. Та тя е само една водеща, за каква се мисли.

Димо е друга бира. Харесват ми лежерните му коментари, дори и да не са много адекватни. Доколкото съм гледала интервюта двамата с Ралица не са много близки. Общуват си покрай децата. От показаното в  рекламите за ИВ и интервюта той е изпробвал всички игри.
Защото изразих мнение( доста меко относно снощи) и тя ме е блокирала Grinning.

# 3 366
Изгледах пак промото, и видях че май ще ударят с дървото Мирела в лицето .. 😬 Дано е добре.

Някой някакви предположения (от тези, които ги разпознават) кое племе ще победи? Аз предполагам че Непобедимите .. сякаш Безстрашните много се задържаха в резиденцията.

# 3 367
  • София
...
... Разгледах снимките от партито снощи, чак ми се прииска да съм била там.
...
Били са в Брага. Певицата е Яна Чакалска, супер купони стават.

# 3 368
  • Другата България
Изгледах пак промото, и видях че май ще ударят с дървото Мирела в лицето .. 😬 Дано е добре.

Някой някакви предположения (от тези, които ги разпознават) кое племе ще победи? Аз предполагам че Непобедимите .. сякаш Безстрашните много се задържаха в резиденцията.
Аз снощи не го дочаках.
Много ме беше яд, а и два часа ми дойдоха в повече.
...
...
Това в София ли е?

# 3 369
...да заяви,че никой няма право да държи сметка на другия за грошове/ходове/отношения и край.

Всеки има право да им държи сметка. Тея "край", "точка", "казах" са детски истории. А и Георги сам каза, че тези, които го критикуват имат право. Тъкмо защото са от противникови лагери няма причина да премълчават очевидните грешки на противника. Отношения по телевизията пред няколко милиона зрители могат да са всичко друго, но не и лични.

# 3 370
  • София

Аз снощи не го дочаках.
Много ме беше яд, а и два часа ми дойдоха в повече.
...
...
Това в София ли е?

Да, в София е - близо до НДК

# 3 371
Съчетанието на Сашка във волната програма на турнира в Казахстан, на който стана 4та.
Беше втора след кратката програма, едно падане във волната я извади от тройката.
Всъщност който иска, да го види, страхотно изпълнение на Фейгин. Въпреки падането.
Ееееееееееееее, благодаря!
Браво на Фейгин, хем талантлива, хем знае на каква музика да се състезава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 372
  • Другата България
Браво на Фейгин, хем талантлива, хем знае на каква музика да се състезава Stuck Out Tongue Winking Eye
Знаех си, че ще оцениш.
Вye the way, телефонът ми още звъни с тази мелодия. Joy

Значи партито е било в София, странно тогава защо не е е било в Едиси Кой, и защо я няма Джаферович?

# 3 373
Мисля, че продукцията вече с нищо не може да ме изненада. Логичният победител за мен е Фифо, логичен и от страна на самата продукция като е същия типаж както и предните двама победители.

Отделно мисля, че Алекса и сие се опитват да сломят духом Жорката. Може и да са прави, не отричам, но има едно голямо но. Не им дреме особено нито за Фейгин, нито за Георги, в това със сигурна, просто искат да ръчкат там където е най-лесно.

# 3 374
Знаех си, че ще оцениш.
Вye the way, телефонът ми още звъни с тази мелодия. Joy

Значи партито е било в София, странно тогава защо не е е било в Едиси Кой, и защо я няма Джаферович?
А по какъв случай е било това парти ?
Май не всички са там.

Общи условия

Активация на акаунт