💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 959
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 375
Е гати наглия Алекса, Фейгин трепери момичето от изтощение, неговата Зори не може да уцели, какво иска от съотборниците си не ми е ясно. Като е много велик сам да си играе

# 376
  • София
Тия от продукцията са луди! Най-важното било, че ако някой падне от кокилите, ще трябва да се върнат обратно, а не, че ще си счупи врата. Идиоти!

# 377
  • Пловдив
Фейгин първо 20 пъти вдигна Зорница, що сега да не и пльоснат и 72 кг. Алекса и него да го вдигне 10 пъти. Той пък мрънка, че другите не се раздавали от отбора, а на малката Фейгин пяна й излезе от устата.

# 378
И малко по- късно със завист в гласа: Всеки би искал да прегърне Мирела на тази арена .Но късметлията днес е Гого.😁😁😁
Всяка би искала да е на мястото на Мирела!
Вероятно. Аз с удоволствие бих се сменил с Гого JoyJoyJoy

# 379
Е гати наглия Алекса, Фейгин трепери момичето от изтощение, неговата Зори не може да уцели, какво иска от съотборниците си не ми е ясно. Като е много велик сам да си играе
Той един кол не можеше да държи стабилно без да се клати и то при най-леката от племето...

# 380
Виктория може да е всякаква, но се грижи за Фейгин като за по-малка сестра.

# 381
Знам, че ще ме изядете Grinning ама и Генчо не ми хареса тук. Като някоя свекърва беше. Само нарежда. Всеки път като не тръгва играта, е защото някой е виновен. Още от началото си следва тази линия. Още си го спомням как нареждаше на първия пъзел.

# 382
  • Другата България
Алекса направо ми изпадна рЕзко в личната класация, относно човещина и съпричастност. На думи велик, “малки момиченца“, ала бала портокала , направи това дете на маймуна, а “неговата“ Зорничка - смяна. Ехааа, ама верно се ядосАх!

# 383
Хахаха Димо: С тази ръкавица Джаферович ми прилича на Майкъл Джексън остава и само да направи лунната походка.🤣🤣🤣 И малко по- късно със завист в гласа: Всеки би искал да прегърне Мирела на тази арена .Но късметлията днес е Гого.😁😁😁
Димо явно не чете в бг-мама. Нещата стоят обратно, всъщност.

# 384
  • София
Много тъпа стратегия на червените, Генчо е абсолютно прав. На Фейгин й изскочи душата, обаче нА - не се раздавала според Алекса.
Зорито е толкова точна, та знае ли се... направо ги закопа.

# 385
Алекса в очите си е човекът- отбор, самодостатъчен: той може всичко- от правенето на стратегии, до тяхното изпълнение и мотивацията на отбора…то само за това и му е нужен отбор- да има на чий фон да изпъква палячото! Браво на Георги и Генчо, усетиха го , но за кога и как, като си нямат хора в подкрепа?

# 386
Фейгин - топлинен удар

# 387
Вече искам играта да свърши.
Остави ми неприятен привкус.
А започна толкова добре.

# 388
  • Брюксел / София
Страшен чук е Алекса! НО той си влезе подсигурен в това племе със сигурна коалиция, осигурена от Елица.
Браво на фейгин! Страхотно момиче и до последно за отбора мисли, а Алекса обвинява отбора! Нещастник!

# 389
Червените пълен хаус.

Общи условия

Активация на акаунт