💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 714
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 60
И аз бих искала Гого да ми носи чантата и забоде … чадъра 😄 ако си нямах мм де 😁

Момичета, говорите глупости с този чадър. Стига вече. За какво ви е чадър като Гого може да легне върху вас и така да прави сянка, а? Все пак е способно и изобретателно момче, да му дадем поле за изява. А също и хиперактивен ... като му писне да го играе сенник ... може да се разшава без да става. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 61
  • София
Прегледах въпросите към Михаела, след малко ги изпращам, но разбира се преди това ще обобщя и отговоря на някои неща (този път ще е кратък отговора ми, защото Мишето е доста скромна и обрана откъм лайфове и сторита).

Отговарям Аз:

* Въобще ли не се усети, че Филип минава към коалицията на Евгения?
НЕ. И тя и Ралица са били в тотално неведение и ШОК. Потвърдено и от двете в сторита и видео.

* Според теб кое от двете е причината за провала на женската коалиция - твоята двойна игра или това, че Жени се отметна от дадената дума?
Мишето го каза вече. Тя никога не е играла двойна игра, никога. Онзи разговор с Чакалов е бил само разговор и нищо повече. Била е афектирана от Мирела за някакъв си женски скандал. След това е размислила, изговорили са го и е потушен скандала между тях си (били са Мишето, Мирела и Жени ; за Ралица не знам дали е била, но ест. и тя знае за какво става въпрос). Мишето и Ралица винят само и единствено Жени. Т.е. не виждат причината за номинацията на Михаела в тях и че Мишето е играла двойна игра.

* За Ол Старс и идеални отбори и любимци винаги питат и Т и Н и Чакала. А и тя е казвала вече: Безстрашните завинаги, а иначе номер 1 е Гого.

Това е от мен.

УАУ, 90% от въпросите са свързани с Джаферович. Имайте предвид, че и Туджаров и Неделчо ще я питат основно за нея и сигурно половината време ще е за нея... Така че аз обединих доста въпроси...
В крайна сметка ще изпратя следните 3 въпроса + 2 резервни

Основните въпроси:

1. Известността на Жени и връзките и в телевизионните и разни други "светски" среди, играеше ли роля при отношението на играчите към нея или това не ви е влияело?

2. Защо след като те номинираха, не помисли с Рали и Мани да саботирате втората номинационна игра и на новия съвет да номинирате Джаферович с помощта на Мани, капитанския глас, грошовете и дори сабите на Ралица? Джаферович е контузена и ще я биеш лесно и се връщаш с грошове и си разбила основната коалиция в Безстрашните.

3. Защо се доверявахте за всичко на Джаферович и така сляпо я следвахте?

Резервни въпроси:

1. Ако и се даде втори шанс пак ли би играла по същия начин - пасивно. Или би променила нещо, би била по-открита и с повече ходове.

2. Кои играчи би подбрала, ако тя можеше да създаде свое собствено племе, освен Ралица?

# 62
  • София
Момчета, благодаря за великолепната тема пак и отново!

За капитани гласувах за Лефтеров и Алекса. Няма как да пуснат капитанството с Виктория. Тя каза, че повече не иска да е капитан, а едва ли ще гласуват чак такова доверие на някоя от придворните дами.
Смятам и че Георги и Генчо трябва да използват грошовете вече и да пратят Виктория на елиминации.

Днес имах време и изгледах надкаста с Елизабет. И ми направи впечатление, че при гостуването на Цецо и Елица, Неделчо се държеше доста странно, гледаше къде ли не, но не ги поглеждаше в очите. Беше доста мълчалив като цяло, а когато говореше, се обръщаше най-вече към Туджаров. Явно не са му любимци тези двамата.

# 63
  • София
Защото са само 2 племена и нямат нужда от повече екранно време.
То и когато бяха три не винаги имаше нужда. Sweat Smile

# 64
1. Георги и Ралица - отстраниха силни играчи с лекота;
2. Виктория няма да иска да е капитан и ще заложат на послушната и боготворяща Алекса/Елица Зорница. Лефтеров от жълтите;
3. Няма смисъл да гърмят грошове Генчо и Гошо;
4. Безстрашните с Фифо и Гого няма кой да ги бутне;
5. За съм да има мъжки и женски победител.
Един от въпросите го забравих. Сега ще видя кой 🤣🤣🤣
Значи 5. По Зорница да стрелят. По Алекса и Виктория няма смисъл, а Мирослава е най-близка до Елица и Алекса няма да го допусне.
Така или иначе според мен Фейгин е на прицел, освен ако не се контузи тежко и я пощадят.

# 65
Лека нощ, да спите в кош с Гого 🤣

# 66
Мишето за Гого

# 67
  • Другата България
Въпросният Стратимир го гледам в “Максимал“. Този наистина гледа много лошо и създава впечатление, че не може да губи, въпреки, че изглежда доста добре подготвен. Играе с Елизабет.

# 68
  • София
Diavolo ами в такъв случай, след като всичко е било един женски скандал и Михаела не е помисляла да играе срещу женската коалиция, не е ли по-логично да я попитат защо Чакалов зададе такъв въпрос на номинациите? Всъщност тя няма как да знае това, но ще е наясно дали е дала наистина повод за него да помисли, че би играла с тях (Филип и Чакалов) или просто последният е решил много грозно да я очерни на онзи съвет с евентуална цел да поддаде някоя от другите жени и да спаси себе си.

# 69
  • София
Чакалов го каза вече. Хванал се е като удавник за сламка за онзи разговор, защото не му е останало нищо друго. Женската коалиция е била много силна и непоклатима. Получи похвали от Туджаров и Неделчо, че до последно се е опитвал да промени нещо. Понякога най-отчаяните действия в последния момент могат да се окажат решаващи. И така е, аз го подкрепям, Чакалчето. И Фифо и той имаха лошия късмет да попаднат в племе с лидер Джаферович, т.е. старата сървайвърска школовка. Поне се опитаха да направят нещо, не е като да не са...
А в случая Чакала завлече и нея след себе си.
Може би Чакалов е изтълкувал погрешно думите и. Ние това което чухме в този разговор беше по-скоро опипване на почвата, но не е имало стискане на ръце и обещания за съвместна игра.

Промених леко обосновката за Мани в анкетата и споменах и Илиян. Да, идеята е негова, но самият план няма как да е негов, защото няма как да са знаели каква ще е играта. Илиян отпадна вече. Може да са планували да се скрият торбички от пъзел (няма как да няма пъзел в толкова важна игра, факт), но всичко се е решило на място и Мани и Фейгин са действали на секундата. Със сигурност Мани е била главата, а Фейгин изпълнителя в конкретния ден. И много добре се справиха, като стари и изпитани бандитки, хаха.

Не зачерквам обаче и конспиративната теория, че продукцията ги е подпомогнала с разхлабена торбичка и че никой от друг от племето не е знаел или не се е усетил. Четох, че и Алекса е саботирал, ама това ми е трудно да го повярвам.

# 70
  • София
Алия ей ги Титко и Морунон... Grinning

Тая ли мъжка кифла ни обиждал на лелки? Звездите ми го говорят, този не кълве на женско Wink

# 71
  • София
Интересно, че на Жени идеята за уж женска коалиция явно и се е оформила, след като е видяла племето си.
Иначе на кастингите освен с Мирелка, Валери и Лефтеров има уговорка и с Илиян и Георги за съюзници. Те го потвърдиха в лайф, ако бяха попаднали при Жълтите са щели да играят с Жени и Мирелка.

Жени взе страха на останалите момичета, след като елиминира Илина веднага, след като разбра, че ще играе с мъжете. А и Мишето и Рали не са лидери, нито стратези, за това мисля, че се доверяваха на Жени.

# 72
  • София
Генчо отговаря на въпроси (вторият го качвам по-скоро заради снимката, не е спойлър, защото не са със знаци на обединеното племе, но не знам къде и кога е заснета, изглежда сякаш е по време на формата, но не е ли приятелят на Зори на снимката в цивилни дрехи?)

--
🎃

# 73
  • София
В такъв случай обявявам Чакалов за най-голямото дърво в социалната игра в сравнение с всеки един участник от 4-те сезона. За човек, на който това му е било мечта и е кандидатствал толкова пъти, се предполага, че е гледал предишните сезони. А се знае, че е гледал и в сезон 2 и 3 си спомням от мнения на хора от форума, че е писано за въпросния, коментирано е за него, дори в темата преди да започне този сезон, беше споменато, че най-накрая е успял и участва. И какво? С познати вътре, той дори не успя да изкара и две седмици в племе?

# 74
  • Sunshine state
Интересно, че на Жени идеята за уж женска коалиция явно и се е оформила, след като е видяла племето си.
Иначе на кастингите освен с Мирелка, Валери и Лефтеров има уговорка и с Илиян и Георги за съюзници. Те го потвърдиха в лайф, ако бяха попаднали при Жълтите са щели да играят с Жени и Мирелка.
.
Ей това е, най-неприятните за мен овъртяни в уговорки още на кастинга. Как да ги харесвам после?

Общи условия

Активация на акаунт