💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 142 204
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 750
А Елина кога въобще успя да натрупа "стистика"?
В една статистика ли попада с участнички, които са останали 8 седмици в Игрите?
Да, всички 30 играчи са в едно общо класиране за сезона.

# 751
  • София
На мен Мани много ми прилича на анимационен герой и по-специално на Рапунцел. Сладка е, ама има нещо комично в нея.

Скрит текст:

# 752
Жълтите наистина забравиха как на тях помогнаха, даже се присмиваха, грозно, но водещите са по за критика
Зорница дори не заслужава коментар. Тя не е толкова глупава, нарочно се прави на по-глупава, отколкото е. Глупостта много хитро й служи

# 753
На Фил нетактичните коментари по време на играта му ги прощавам заради сцената по-късно с готварската престилка Blush

# 754
  • earth
Ужасна снимка Close Егати набитите къси крачета.

И като се беше разтанцувала, по-скоро заклатила, ми беше много неадекватна от гледна точка на това, че другият отбор се изпопреби и изпоприпада, до нея приятелката ѝ уж, Фейгин, гледа тъжно и реално жълтите в тази игра играеха сами. Тази нейна радост не я разбирам просто.
Telesilla, ти социални проучвания ли правиш тук?

{ харесват "Мани е злобна"}\{харесват "Мани е злобна и има къси набити крака"} = {имат къси набити крака}

# 755
Виктория, че е дразнеща е факт, но нека бъдем и реалисти все пак. Тя и Мира бяха единствените, които не почиваха вчера и мъкнеха коловете.  Плюс това, тя беше човекът, който каза на Фейгин да спре и повика лекар.

# 756
Много си е готина пък Мани,кой каквото ще да говори.И вчера с танците също.Smile

# 757
  • софия
Виктория, че е дразнеща е факт, но нека бъдем и реалисти все пак. Тя и Мира бяха единствените, които не почиваха вчера и мъкнеха коловете.  Плюс това, тя беше човекът, който каза на Фейгин да спре и повика лекар.
Тъкмо щях да пиша пост по темата. А и тя беше от най-бързите по трасето от червените. Това, че дразни не пречи да и се признаят успехите в дадена игра. И мен снощи Мани ме дразнеше на макс, докато самодоволно кършеше снага до полу припадналата Фейгин, но беше безупречна в самата игра.

# 758
Мира - мисля, че е самотна и всичко това й дойде до гуша.

# 759
Мира - мисля, че е самотна и всичко това й дойде до гуша.

Нормално.Тя не е влезнала за играта или да спечели.Влезнала е за да добута Елица и Алесио до финала ,и ако може Гената да отпадне преди нея.И е свободна да си ходи!!!

# 760
Айде бе , бързо бе, движение, кво се мотате , действайте , темпо, мърдайте- следва дълга пауза от баавно и флегматично,тромаво придвижване по коловете - закрепване - нова словесна батарея и стресиране на съотборниците- топуррр- вие сте виновни разбира се  (още един грях в списъка ми за пред св. Петър)

За кастинга отбор БГ МАМА- абе ако разнообразят игрите , примерно вкарат надяждане с палачинки , бая Пухчовци и Жорета мога да бия Joy

# 761
Малко от костюмите за Хелоуин.
Мирела, Елизабет и Мани ги има на страниците, няма да ги качвам отново.

Семира

Поли

сем Джеферович

# 762
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

След малко ще пиша малко повече, но да вметна, че Жени не е направила Фифо капитан! Първо тръгна да гласува Ралица при избора за нов капитан и който и да бе посочила от кръга на Жени (Жени, Мирела, Лефтеров и Фифо), останалите щяха да го подкрепят, защото са една коалиция. Така че това не е ход на Жени!

Според мен няма да е капитанска елиминационна битка, защото досега не са го правили в две поредни седмици (миналата отпадна Елица), а и когато е имало такава битка с такава тежест, винаги са го обявявали в промотата, за да е по-голям интереса към епизода. Но най-силния коз за думите ми са съюзниците. Щом има съюзници в картинката, то те не са вкарани ей така за цвят. Даже не мисля, че изобщо ще има дуел между тях (по-скоро може да има игра по двойки отколкото игра на съюзниците за предимство в самата битка), по-скоро те ще са заложени на картата, но не и за отпадане от формата, защото няма как да отпаднеш без да държиш съдбата в ръцете и краката си. Това ще е най-скандалното решение в историята и няма никаква логика в него, така че е най-очевидното, ще има пленяване на секундант. Не на капитан, а на секундант.
А за победителя както винаги ще има благини - лични или за племето.

# 763
# 764
Еми от този Надкаст се погнусих. Жените виждат, че жълтото племе е направено за явна женска доминация - сформират коалиция и се подигравали на Фифо и Чакала, че ще ги изпращат до насиране на елиминации. И жените имали контузии затова да ходи Фифо. Има стратегическа игра този сезон има и другата половина къде явно се дава тактическо предимство и тенденциозно се дават предимства на жълтото племе и на Алекса и компания. Грозно ми е и едните и другите да ги гледам, колко арогантно се държат с другите, защото знаят за протекция от огранизаторите на предаването. Още по-красиво ми е как ако го нямало Филип, щяли да пращат Валери и Лефтеров до пръсване. Иначе последните двама им беше комфортно като стреляха по Филип само да ходи на елиминационни, ама не са знаели, че те са следващите мишени до края на играта, а са си мислели, че са коалиция с Евгения и Мирела.

Общи условия

Активация на акаунт