💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 667
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Някъде в Матрицата
Сега пред Непобедимите може и на чешки: "Малко сме се посрали" 🤣
В играта и четиримата бяха много добри. Фифо и Лефтеров сумарно в помненето са по-добри от Алексата и Вики. Алексата може и хич да го няма...
И му е втора загуба от Филип. Филип не вися на Обиталището.

# 1 111
Ох това Зори е трагикомедия 🙃 Започвам да симпатизирам на Генчо, това чудо не се трае

# 1 112
При Зори мислите са  „първа входяща - първа изходяща”. 

# 1 113
Алекса, това ти е втората загуба от Филип - на резервите те съсипа.

# 1 114
Е, тук вече няма какво да се коментира 🤣 Лефтеров направо местеше цялата камбана, за да я подаде на Филип, много повече от колкото Виктория подаваше на Алекса. Да не говорим за това Филип колко много си помагаше с краката на въжето.
Е Виктория как му подаваше шнурчето на камбанката на слипа, направо да я беше била вместо него.

Гената има нерви корабни въжета хора, как я търпи тази без извинение тъпа неадекватна жена, не знам..

# 1 115
  • София
Браво на Фифо и Лефтеров. 😎
ТОП тандема за финала!

Какво каридо бе хора, играта е за памет. Фифо да не е луд да търчи като изоглавен, бяха по-добрия тандем, тук се играе на двойки и тактика, а не сингъл един на един. Още на старта, при 1-то бягане, Фифо започна с едно леко темпо и равномерно разпределение на силите. Това че Алекса търчи като изоглавен сякаш всяка битка е последна за него си е негов личен проблем. Това не е битка един на един и залога не е елиминация!
Фифо пестеше сили и енергия и използваше повече главата си. А Лефтеров свърши останалото. Умното си е умно.
Супер игра на двамата. Супер играха и Алекса и Вики.
Една от най-хубавите битки и то на 40 градуса жега.

И никой никога не е оспорвал, че Алекса е слаб. Вие слаб професионален борец виждали ли сте, знаете ли на какви натоварвания се подлагат? Ама това прави ли го добър плувец? Не, не го прави, хаха. Загуби ли 2 битки при резервите? Не загуби ли и днес?
А има ли супер подкрепа от страна на продукцията с томахавката и Елица? Има!
Има ли друг такъв случай в историята на Игри на волята за 4 години? НЯМА!
Айде, довиждане! 😎

# 1 116
  • София
Реакцията на Алекса при загубата е по-добра от всички реакции, които Филип е имал в подобни случаи. И не говоря за синхроните, а за непосредствената реакция след загубата, Филип се подразни дори на думите на Алекса "че го е гонил през цялото време на трасето".

# 1 117
  • Пловдив
Думите на Филип след играта много ми харесаха, браво!

Димо, като казваше за край на играта...на живот и смърт, ала-бала си помислих, че ще има приятна изненада и ще се разделим с червеният сръП, ама не Wink МъжО и той тук до мен каза:"Как до сега отпадаха капитани, а точно този път - не"
Ами защото този път загуби Алекса, я да беше загубил Фифо, най-малкото поне Лефтеров щяха да махнат веднага.

# 1 118
  • София
Ако някой събира въпроси за Гената, искам да му каже едно голямо ЕВАЛА за нервите и самообладанието, как го търпи това тъпоъгълното, дето все "само иска да каже", идея нямам. Аз не бих могла.

# 1 119
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Виктория и на сръбски ли проговори?
Ph0enix, и какво не и харесвате на ВикитУ, ЕнтелЕгентна млада дама
с обноски и френско възпитание. Мила, нежна, ласкава душица при това и полиглот.
Каква по-добра визитка може да и подхожда........Stuck Out Tongue

# 1 120
Е, тук вече няма какво да се коментира 🤣 Лефтеров направо местеше цялата камбана, за да я подаде на Филип, много повече от колкото Виктория подаваше на Алекса. Да не говорим за това Филип колко много си помагаше с краката на въжето.

Това с краката си е начин за качване на въжето, който е асболютно позволен. Това, че Фифо се подпираше на гредите на едно качване вече си беше шорткът.

# 1 121
Зори за тези на думи на Гената за силата на Гого и Фифо и как нямат шансове Алексио и Йори при тръгването им за дуела тепърва започва да пили според мен. Ще има скандал на тази тема, защото ще докладва на началството.

# 1 122
Дайте да пием едно валерианче преди коментара на Жени за предимството, което Фифо е взел. 😂
Иначе Фифо, Митко, страхотни. Митко, освен безценна помощ, беше и много красив с тази кърпа на главата. Раздаваше се от сърце, прекрасно момче. Кои спроед вас са добрите по сърце участници? Митко, Гайтанов са първите, които ми идват, Рали.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:30 от Анонимен

# 1 123
  • Другата България
Е, хайде сега, и Алекса си помагаше с краката на въжето.
Ако започнем да търсим под вола теле....тандема Фифо-Лефтеров беше страхотен, и двамата победиха Алекса-Виктория. Факт. Друг е въпроса, че Фифо май за втори път “бие“ Алекса. Първият беше с резервите.

# 1 124
И аз така мисля, Димо се заигра с думата "смърт"
Думите на Филип след играта много ми харесаха, браво!

Димо, като казваше за край на играта...на живот и смърт, ала-бала си помислих, че ще има приятна изненада и ще се разделим с червеният сръП, ама не Wink МъжО и той тук до мен каза:"Как до сега отпадаха капитани, а точно този път - не"
Ами защото този път загуби Алекса, я да беше загубил Фифо, най-малкото поне Лефтеров щяха да махнат веднага.

Общи условия

Активация на акаунт