💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 497
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:

Представям си съвет в обединеното племе, останали са 5-6 човека и започват:
Ралица(водеща): Има ли някой, който иска да купува?
Рали: Имам огърлица и вземам 2 допълнителни гласа.
Генчо: По колко ги даваш, да зема 4-5?
Георги: Аз съм се наял, ама ако има 5-6 гласа и една щайга луканка, вземам, че и Фейгин да хапне.
Филип: Хмм искате пак мен да пращате, но аз имам имунитет и освен това вземам и 5 гласа и ще ги ползвам за жена, категорично!
Алекса: Аз съм защитник на момиченцата и няма да оставя този Филип така да им говори! Вземам 5-6 гласа и с тва секирче режа главата на Генчо.
Всички останали са съгласни.
Ралица(водеща): Генчо, племето от 5 човека се произнесе! Ти си номиниран с към 30 гласа, саби, секири и една огърлица за късмет.

Това ми се струва съвсем реална ситуация.
Обаче трябва да направят схема кое, кое бие. Секирата може ли да бие огърлицата или сабите. Защото сега раздават този handmade пък не става ясно в един момент кой кого и с какво.

В хипотетична ситуация, ако се разиграят амулетите:
Сабите са 2 гласа и е възможно да пратят Алекса на дуел. Но той има брадвата и праща Фифо на битка.  Тогава той се закичва с огърлицата и казва СорЕ - имам имунитет.
Но кой ще иде на дуел тогава, не знам. Дали ще е следващият с най-много гласове или Алекса, щото брадвата изгоря?

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:07 от Ph0enix

# 1 216
  • España
Значииии….колкото повече слушам Зорница, толкова по-симпатичен ми става Генчо ! А , като си помисля , че в началото едвам го траех ! Пък сега…Продукцията трябва да му зачисли по една кофичка кисело мляко на ден за “работа в отровна среда “ !

# 1 217
Обаче Мира е по-обрана в реакциите си сега. Не се скатава в игрите, дава всичко от себе си, но като че ли повече мълчи. Различна беше, когато Елица все още  беше при червените.
Започва да осъзнава, че от трън та на глог са се набучили. Прощавам и, понеже и аз в началото симпатизирах на аАлексата, той умее да прави брилянтно първо впечатление , но може би започчва и тя да го усеща

# 1 218
В хипотетична ситуация, ако се разиграят амулетите:
Сабите са 2 гласа и е възможно да пратят Алекса на дуел. Но той има брадвата и праща Фифо на битка.  Тогава той се закичва с огърлицата и казва СорЕ - имам имунитет.
Нл кой ще иде на дуел тогава, не знам. Дали ще е следващият с най-много гласове или Алекса, щото брадвата изгоря?
Следващия по гласове изгаря.

# 1 219
Аз не съм убедена, че тази огърлица ще може да се ползва след вота. Би било супер яко, но си мисля, че ще ги питат в началото дали искат да ползват предимства и ако не я извади тогава, няма да може да я ползва.

# 1 220
  • SF
Е, той ако я извади в началото, никой няма да гласува за него и огърлицата ще изгори.

# 1 221
Отбор Джафи номинира Ралица.
Тя излиза с ведра походка и хвърля сабите на спасението 🤣 Номинира Филип.
Той излиза и хвърля огърлицата с имунитета 🤣. Номинира Алекса.
Алекса вади томахавката и номинира Генчо 🤣
Генчо хвърля грошовете и номинира Зори.
Зори хвърля тъп поглед и не разбира кой е номиниран.
Жорко хвърля подноса, защото отново го цакат с развалена храна 🤣
Гого хвърля шапката си и ги скрива всички в нея🤣

Накрая водещата събира реквизита, защото детето й има домашно в градината 🤣

# 1 222
Няма точно да изгори, понеже ще обърка плановете и друг ще е номиниран, обаче би било тъпо, да.

# 1 223
  • Някъде в Матрицата
Ако огърлицата е явна преди вота, то и другите амулети трябва да ги извадят преди това. Иначе моментът на изненада и неочаквания обрат се губят като смисъл.

# 1 224
Аз не съм убедена, че тази огърлица ще може да се ползва след вота. Би било супер яко, но си мисля, че ще ги питат в началото дали искат да ползват предимства и ако не я извади тогава, няма да може да я ползва.
Тогава се губи донякъде логиката да е скрит този имунитет. И го прави много по-слабо потенциално оръжие. Защото ще е само защитно, няма да може да се ползва за атака.

НО през всички сезони винаги имунитет се е анонсирал преди вота,  а не след него. Дано да са взели тази година идеята на идола от Сървайвър, но е наистина съмнително.

# 1 225
  • софия
До там се докараха, че на съвет  ще е, като сергия на битака.  Всеки извадил по нещо "направи си сам със затворени очи" и тука има, тука нема.  Мен, ако питате и самата продукция не знае вече кое как се ползва.

# 1 226
Както върви качеството на даровете очаквам в най-скоро време да извадят един колан с пендари с условието, ако успееш да въртиш три минути кючек преди съвет без никой да заподозре, може да го ползваш. 😅

# 1 227
  • Някъде в Матрицата
СлаБе, да четат тука. 🤣 Тука всичко знаем 🤣

# 1 228
  • SF
НО през всички сезони винаги имунитет се е анонсирал преди вота,  а не след него. Дано да са взели тази година идеята на идола от Сървайвър, но е наистина съмнително.

Я помисли кога Морунов извади сабите.

# 1 229
  • София
Алекса трябва най-накрая да разбере, че тия жени ще го довършат 🤣. Елица му вдига кръвното нон-стоп (въпреки това човека е супер на кардио 🤣), Мира се опитва да му вземе топките и да ги сложи в своите гащи 🤣, Зори мисли на глас пред него и убива мозъчните му клетки една по една, Вики го нахъсва с крясъци докато му спука тъпанчето 🤣, после му се висва на врата докато го удуши 🤣 и накрая какво - няма кой да му сложи черпак леща в чинийка 🤣. Съсипаха го жените тоя човек, стига сте го нападали 🤣.

Събудих детето да се хиля Joy

Общи условия

Активация на акаунт