💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 628
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Euskal Herria
Обаче Мира е по-обрана в реакциите си сега. Не се скатава в игрите, дава всичко от себе си, но като че ли повече мълчи. Различна беше, когато Елица все още  беше при червените.

# 1 201
Зори веднага прехвърля цялата вина на Генчо. В стремеж да измести Виктория иска да е главен шут, глашатай и придворна едновременно. Готова е да измие зъбите на Алекса, да му лъсне обувките и после да излъска и жезъла, само и само да не загуби благоразположението му.
Това аз явно го прочетох с другото подсъзнание  Simple SmileStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 1 202
  • Другата България
Представям си съвет в обединеното племе, останали са 5-6 човека и започват:
Ралица(водеща): Има ли някой, който иска да купува?
Рали: Имам огърлица и вземам 2 допълнителни гласа.
Генчо: По колко ги даваш, да зема 4-5?
Георги: Аз съм се наял, ама ако има 5-6 гласа и една щайга луканка, вземам, че и Фейгин да хапне.
Филип: Хмм искате пак мен да пращате, но аз имам имунитет и освен това вземам и 5 гласа и ще ги ползвам за жена, категорично!
Алекса: Аз съм защитник на момиченцата и няма да оставя този Филип така да им говори! Вземам 5-6 гласа и с тва секирче режа главата на Генчо.
Всички останали са съгласни.
Ралица(водеща): Генчо, племето от 5 човека се произнесе! Ти си номиниран с към 30 гласа, саби, секири и една огърлица за късмет.
Joy Това е в десятката,
С една поправка - Рали има саби, не огърлица, тя е във Фифо.
То стана такъв карамбол.....огърлици, саби, манарчета, кесийки с грошове, всеки с различно салдо бруто и нето, човек наистина може да се обърка кой какво има, на кого /не/ може да казва, кога /не/ може да го използва....

# 1 203
Зори веднага прехвърля цялата вина на Генчо. В стремеж да измести Виктория иска да е главен шут, глашатай и придворна едновременно. Готова е да измие зъбите на Алекса, да му лъсне обувките и после да излъска и жезъла, само и само да не загуби благоразположението му.
Това аз явно го прочетох с другото подсъзнание  Simple SmileStuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy
Да си кажа честно, усетих се и аз след като го написах, ама реших да си го оставя така, че и в двата смисъла пасва. Flushed

# 1 204
  • София
Евгения пак ще псува утре.......
Ритал я някой в главата - да, може, не е феърплей, но кажи го като човек, какво псуваш като хамалка, то така сигурно и онази жена пред училището го е отнесла, щото мадам не може да си сдържа нервите....

Дано играе с Виктория Joy

# 1 205
Не в честно!  Вместо огърлица да му бяха подарили Вики.
Така се надявах, на сблъсака Викторие -Евгения . Пък ако се срещнат в битка..направо не знам за коя ще викам повече да ...падне (тук вече признавам , че ще е на база лични антипатии иначе намирам Джеферович -много по добра на арената)
Аз в такава битка твърдо съм за Вики. Дори ,ако победи Джаф ще и опростя всички лоши впечатления. 😁 Силно се надявам да се случи.

# 1 206
Георги: Аз съм се наял, ама ако има 5-6 гласа и една щайга луканка, вземам, че и Фейгин да хапне.
Филип: Хмм искате пак мен да пращате, но аз имам имунитет и освен това вземам и 5 гласа и ще ги ползвам за жена, категорично!
Алекса: Аз съм защитник на момиченцата и няма да оставя този Филип така да им говори! Вземам 5-6 гласа и с тва секирче режа главата на Генчо.
Ралица(водеща): Генчо, племето от 5 човека се произнесе! Ти си номиниран с към 30 гласа, саби, секири и една огърлица за късмет.
Това ми се струва съвсем реална ситуация.
Обаче трябва да направят схема кое, кое бие. Секирата може ли да бие огърлицата или сабите. Защото сега раздават този handmade пък не става ясно в един момент кой кого и с какво.
Едва ли нещо може да бие имунитета. Ползваш го и не можеш да бъдеш номиниран. Иначе може да бие сабите, защото ако този, който ги притежава, номинира някого и този някой бъде спасен от Алекса със секирата, това автоматично обезмисля използването на сабите.

# 1 207
  • Другата България
Да си кажа честно, усетих се и аз след като го написах, ама реших да си го оставя така, че и в двата смисъла пасва. Flushed

И това е в десятката.
Браво момичета, страхотни попадения, събудих сигурно съседите на първия етаж, с глас се смея с вас!

# 1 208
  • Варна
Това е в десятката,
С една поправка - Рали има саби, не огърлица, тя е във Фифо.
То стана такъв карамбол.....огърлици, саби, манарчета, кесийки с грошове, всеки с различно салдо бруто и нето, човек наистина може да се обърка кой какво има, на кого /не/ може да казва, кога /не/ може да го използва....
Благодаря! Отивам да пробвам да го поправя! Flowers Hibiscus

# 1 209
ХаЙхаЙха! Точно това коментирахме вкъщи. Зорница иска да се намаже на малкото пръстче на Слипа. Голяма защита му удря, чак Мира минава в онзи спиритуален напън, хванати за ръчички на масата призоваващи  Елица или пък телепатично  искаха да комуникират с нея.

# 1 210
Алекса трябва най-накрая да разбере, че тия жени ще го довършат 🤣. Елица му вдига кръвното нон-стоп (въпреки това човека е супер на кардио 🤣), Мира се опитва да му вземе топките и да ги сложи в своите гащи 🤣, Зори мисли на глас пред него и убива мозъчните му клетки една по една, Вики го нахъсва с крясъци докато му спука тъпанчето 🤣, после му се висва на врата докато го удуши 🤣 и накрая какво - няма кой да му сложи черпак леща в чинийка 🤣. Съсипаха го жените тоя човек, стига сте го нападали 🤣.

# 1 211
  • SF
На мястото на Генчо и аз нямаше да си давам зор . С Жорката си кретат едва, едва там . Пълна пародия на племе са . Мани и Илиян бяха по-добре от тях даже . Още съжалявам , че не се разпаднаха червените . В отношението на Генчо няма нищо крайно и злобно , даже много търпи човека …

Ама те двамата - Генчо и Георги - наистина са едни такива вяли, примирени... Седнали по на едно пънче, скръстили ръце, навели глави: Ми то смисъл няма, животът е суров, гаден, тежък...
Защо не се хванат и не измислят някаква схема? В крайна сметка 3:4 са. Имат и пари. Не е толкова невъзможно да ги врътнат.
Алекса като каже, че няма да купи глас, Генчо да се обади, че ще купи 2. Много отчаяни изглеждат.
Готови за саботаж, но не и да смажат Жълтите, за да отидат Жълти, а не Червени...
Но и жълт да пратят, нищо не се променя, щото после пак са те.... И са се примирили, че са все те и няма смисъл да пращат жълт.

# 1 212
Чисто стратегически в предните три сезона на ИВ винаги имунитет се играеше ПРЕДИ гласуване. Което в голяма степен убива силата, която би имал като оръжие, ако се играеше СЛЕД гласуването.

Този път за първи път имаме скрит имунитет. И си мисля, че през този сезон този имунитет ще може да се играе СЛЕД гласуване. Практически според мен е индивидуален идол. А не имунитет.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:22 от Bengun

# 1 213
🤣🤣🤣Да, абсолютно!
И финалната битка като игра на покер!
Мятат се карти,слипове,сутиени и използвани лепенки от контузии..Залагат  се грошове, саби, жени, секирчета,Жени, огърлици и Жезъл.

# 1 214
  • Другата България
Скрит текст:
Това ми се струва съвсем реална ситуация.
Обаче трябва да направят схема кое, кое бие. Секирата може ли да бие огърлицата или сабите. Защото сега раздават този handmade пък не става ясно в един момент кой кого и с какво.
Едва ли нещо може да бие имунитета. Ползваш го и не можеш да бъдеш номиниран. Иначе може да бие сабите, защото ако този, който ги притежава, номинира някого и този някой бъде спасен от Алекса със секирата, това автоматично обезмисля използването на сабите.

Спасяване на Алекса “със секирата“:

Общи условия

Активация на акаунт