💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 497
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 185
Евгения пак ще псува утре.......
Ритал я някой в главата - да, може, не е феърплей, но кажи го като човек, какво псуваш като хамалка, то така сигурно и онази жена пред училището го е отнесла, щото мадам не може да си сдържа нервите....

Да те ритат в главата не е човешко, не знам защо се очаква да си сдържа нервите точно в тази ситуация.

# 1 186
Според мен Червените губят.
Генчо саботира игрите от известно време, но е недоказуемо. Той не го и отрича. Във всеки епизод има поне по една реплика-признание, че не се натиска много, много за победа.
В по-предните епизоди беше много възмутен, че на Мира и Елица са  им минавали мисли за саботаж. От няколко епизода назад, от преди разформироването на Сините, го чувам как не е чак толкова престъпно, ако леко не се дораздадеш на битка.
Племето, племето, племето... Елица не мислела за племето, гледала си собствената игра....
А той???

Това го наблюдавам много отдавна. И Зори може да не е Айнщайн, но много вярно го е надушила. Гената , не само не дава сто процента от себе си за отбора, но и дори е много щастлив когато някой се издъни, и дори прави всичко възможно да го издъни и покаже в лоша светлина. Пример неоспорим за мен е ,когато отказа да мине Центрофугата , и се надваше Елица и другите жени да се орезилят там. За мен той е баш саботьора на сезона .
Урокът който трябва да извлече Фейгин след всичко това - е мами лъжи , парзаляй кой както можеш- но никога пред камери и нищо не подписвай Grinning

# 1 187
  • SF
А пък аз изведнъж пожелах да погледам малко Джаферович и Виктория в едно племе.
Но май Виктория ще би се кротнала и не би крякала в нейно присъствие.
Как им обсебиха племенцето на Червените тези двамата.

Генчо, милия, няма спасение за него. Толкова е тъжен и изтезан.

# 1 188
  • Варна
Представям си съвет в обединеното племе, останали са 5-6 човека и започват:
Ралица(водеща): Има ли някой, който иска да купува?
Рали: Имам едни саби тук и вземам 2 допълнителни гласа.
Генчо: По колко ги даваш, да зема 4-5?
Георги: Аз съм се наял, ама ако има 5-6 гласа и една щайга луканка, вземам, че и Фейгин да хапне.
Филип: Хмм искате пак мен да пращате, но аз имам имунитет и освен това вземам и 5 гласа и ще ги ползвам за жена, категорично!
Алекса: Аз съм защитник на момиченцата и няма да оставя този Филип така да им говори! Вземам 5-6 гласа и с тва секирче режа главата на Генчо.
Всички останали са съгласни.
Ралица(водеща): Генчо, племето от 5 човека се произнесе! Ти си номиниран с към 30 гласа, саби, секири и една огърлица за късмет.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:12 от cucurbita pepo

# 1 189
Обзор на епизода:
Цар Алекса и неговият верен командир Виктория строяват племето - трябва хъс за победи и пълно раздаване на терена! Генчо се опитва да каже, че когато главата ти е нон стоп на дръвника, не ти идва отвътре да се раздаваш за краля, но бива заглушен. Зори веднага прехвърля цялата вина на Генчо. В стремеж да измести Виктория иска да е главен шут, глашатай и придворна едновременно. Готова е да измие зъбите на Алекса, да му лъсне обувките и после да излъска и жезъла, само и само да не загуби благоразположението му.
Идва ред на капитанска битка със съюзници. Жоро се надява Алекса и Вики да отпаднат директно или поне тя, докато си хапва сладко. Гената е реалист и знае, че от тази продукция не трябва да очакваш твърде хубаво.
Фифо взима правилното решение Лефтеров да е неговият човек. Играта не е никак дзен. Митко е максимално концентриран, но впечатляваща е и Виктория, която въпреки крясъците, пак помни символите. Фифо и Алекса се сражават до кръв, но победата е за Фифо. Той е решил да почне да играе стратегически, а и разчупва обстановката с хумор. Дори Джаферович не може да го упрекне.
Жоро все повече живва като гледа унинието на краля. Чинията му пак е пълна. Алекса си ляга с натежало сърце. Все пак чувства, че не е загубил, просто е позволил на Фифо да го победи.

# 1 190
Алекса наистина е мъжкар след като толкова директно изрази респект и уважение към Фифо. За съжаление последния не може да се похвали с това. Жалко.
Иначе Викито е много влюбена 🤣, но любовта и дупето на Алекса й замъгляват съзнанието 🤣. Как да не объркаш картите докато гледаш това почерняло, потно, мускулесто сръбско тяло и къси крака 🤣

# 1 191
  • София
Минавам само да кажа, че прегръдката между Лефтеров и Мани беше безкрайна и май не искаха да се пускат.

# 1 192
  • София
Нищо не е цитирала Зори.
Генчо казва: Фифо и Гого също са много силни играчи.
Зорница: Как може да казва, че Фифо и Гого са по-силни?

След битката същото. Но понеже е прясно, Генчо я поправя, че е казал само, че и те са силни. Обаче тя не, сутринта бил казал, че са по-силни.

# 1 193
Аз оставям моето кристално кълбо настрани, явно за момента битката Филип - Алекса, в която Филип пада, е оставена на заден план. Все още си я чакам.
Сега започвам да се притеснявам за Гого. След Мани, дружинната вероятно ще го подкара него. Нещо спешно трябва да се промени, отново си мисля за коалиция Гого-Ралица със сабите-Фифо с имунитета, и ако привлекат и Лефтера.....мечти са, знам.
Не стана ясно дали тази огърлица може да се използва за друг.
Само едно няма да стане! Лефтеров да се обърне срещу Мирела.Много ни тормозеха двойките, особено една.Истината обаче е че има двойка, която от самото начало е в едно племе(не драпа със зъби и нокти да се събере) и играят като едно, нищо  че официално не са заедно и т.н.
,......
И отговарям на Илит, напротив каза го Генчо, но само за който чете/слуша с разбиране.
А ако нещо не  се е разбрало накрая на епизода с ламята си го казаха в прав текст, даже разбор направиха на следващите две елиминационни битки, номинациите,саботажи  и т.д.Направо в петък може да гледаме.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:08 от vvi

# 1 194
На мястото на Генчо и аз нямаше да си давам зор . С Жорката си кретат едва, едва там . Пълна пародия на племе са . Мани и Илиян бяха по-добре от тях даже . Още съжалявам , че не се разпаднаха червените . В отношението на Генчо няма нищо крайно и злобно , даже много търпи човека …

# 1 195
Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

Май различни предавания гледаме наистина....
Нищо не преиначава.Думите,които изрече леля Генка, тя просто ги цитира и се обоснова какво мисли за тях.А при един "специализиран"тест за глупост, много биха победили!
И какво казаха Генчо и Георги - "Филип и Гого са много силни". Да не би това да е лъжа? И да, толкова са силни, че могат да бият всекиго, воглаве с Алекса, който не е непобедим, нищо, че е в племе с това име. Него като резерва кой ли не го отстреля.
Кухата лейка помни ли как всички изпратиха Куков на елиминационен дуел или вече е с деменция? Ама сега, като изпращат Алекса по същия начин, го взима много навътре.
И да ми казва Зорница, че Генчо е паразит - аре, моля ти се. Вчерашна пикла, много й порасна работата откакто влезе Алекса в племето и я котка докато намери начин да я изхвърли от играта, когато вече няма да му е удобна.

# 1 196
  • Някъде там...
Някой писа, че Генчо саботирал битките като не се напъвал. На последната седеше там, където го разпределиха. Лежеше, защото това беше единственият вариант главата му да е на сянка под сандъка. Мани беше направила същото.
Дори и да не се раздава напълно, го разбирам. Постоянно е на елиминации, защо да рискува да се контузи или преумори. Другите хем чакат на него да се раздава за да печелят битки, хем е първи на пангара. Не се посвениха да пратят Георги болен на елиминация, после защо му прилошало. И двамата изглеждат угрижени и изтерзани. Не знам как ще успеят да се справят с тази ситуация.

Относно разбора, и Алекса, и Вики са професионални спортисти. Така се прави след мач.

Зорница ме дразни. Същинска фитка

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:07 от Жабче

# 1 197
  • Другата България
Евгения пак ще псува утре.......
Ритал я някой в главата - да, може, не е феърплей, но кажи го като човек, какво псуваш като хамалка, то така сигурно и онази жена пред училището го е отнесла, щото мадам не може да си сдържа нервите....

Да те ритат в главата не е човешко, не знам защо се очаква да си сдържа нервите точно в тази ситуация.
Не става ли ясно от поста ми?
Пак ще повторя. Първо - никъде не казвам, че е “човешко“ /ако е вярно/, напротив - пиша, че не е феърплей. Така е. Но за мен това може да се каже и по по-нормален начин, а не да се псува и на агресията да се отвръща с такава. Още повече ако не е целенасочена, а случайна. В момента коментирам поне аз хипотетична ситуация, от промото. Утре може да се окаже нещо съвсем различно, и тогава ще коментирам отново.

# 1 198
  • Пловдив
Представям си съвет в обединеното племе, останали са 5-6 човека и започват:
Ралица(водеща): Има ли някой, който иска да купува?
Рали: Имам огърлица и вземам 2 допълнителни гласа.
Генчо: По колко ги даваш, да зема 4-5?
Георги: Аз съм се наял, ама ако има 5-6 гласа и една щайга луканка, вземам, че и Фейгин да хапне.
Филип: Хмм искате пак мен да пращате, но аз имам имунитет и освен това вземам и 5 гласа и ще ги ползвам за жена, категорично!
Алекса: Аз съм защитник на момиченцата и няма да оставя този Филип така да им говори! Вземам 5-6 гласа и с тва секирче режа главата на Генчо.
Всички останали са съгласни.
Ралица(водеща): Генчо, племето от 5 човека се произнесе! Ти си номиниран с към 30 гласа, саби, секири и една огърлица за късмет.

Това ми се струва съвсем реална ситуация.
Обаче трябва да направят схема кое, кое бие. Секирата може ли да бие огърлицата или сабите. Защото сега раздават този handmade пък не става ясно в един момент кой кого и с какво.

# 1 199
Нищо не е цитирала Зори.
Генчо казва: Фифо и Гого също са много силни играчи.
Зорница: Как може да казва, че Фифо и Гого са по-силни?

След битката същото. Но понеже е прясно, Генчо я поправя, че е казал само, че и те са силни. Обаче тя не, сутринта бил казал, че са по-силни.
Дребнавост и ненужна конкретика, присъща на бедните умствено хора.
Зори, спри да си потапяш главата докато плуваш, че много вода е влязла вече🤣

Общи условия

Активация на акаунт