💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 456
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 155
Джафа нещо утре ще се възмущава.

# 1 156
  • SF
Мисля, че играта е имала друга цел. Не да махнат капитан, директно, а например ...или наистина размяна, плен, някаква заигравка. И в движение са променили “правилата“, изобщо, ама изобщо не бих се учудила.

Е ако са решили да има размяна, какво ги е спряло.
Мислите, че продукцията си е намислила да даде 100 бона на Алекса и организира тези Игри, за да ги легализира?
Макар и в другия отбор, Алекса е в играта с пълни шансове да спечели.
Що да не го пратят при Жълтите?! Още по-забавно и за нас. А и по-геройски ще е заслужената награда.

# 1 157
Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

Глупава е.. + лъже и преиначава ...

# 1 158
  • София
Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

Май различни предавания гледаме наистина....

# 1 159
Дайте да пием едно валерианче преди коментара на Жени за предимството, което Фифо е взел. 😂
Иначе Фифо, Митко, страхотни. Митко, освен безценна помощ, беше и много красив с тази кърпа на главата. Раздаваше се от сърце, прекрасно момче. Кои спроед вас са добрите по сърце участници? Митко, Гайтанов са първите, които ми идват, Рали.. Simple Smile
Гого е на първо място 😎

# 1 160
  • Другата България
Не мисля, че Фифо е бил по-бавен на трасето от Алесио, доколкото съм забелязала той си разпределя правилно силите за цялото трасе и всички минавания, не се хвърля през глава.
Скрит текст:
Мисля и на битката с Пух беше така - онзи се хвърли в началото с все сила напред и после окапа преди половината трасе, а Филип си продължи с равноменро темпо и го надигра.
Умно играе Филип.
Поздравления за Лефтеров, не съм му никак фен, но днес беше страхотен.
Именно. Така игра и с Аспарух. И там беше по-бавен като скорост, но по-постоянен, с постоянно темпо, което всъщност е по-важно от скоростта като цяло. Защото се видя, че това после направи Алекса доста по-задъхан и по-бързо се изморяваше.
Обаче, не знам кой е с по-голямо его - Филип или Алекса. Сърбинът просто не му отстъпва, първо с това, че Филип го “гонел по трасето“, после с другото, което каза пред Вики- “Пак го върнах в играта“. Кого е върнал? И как го е върнал? Льольо. Това означава ли, че първоначално играта е била за отстраняване на капитани, и понеже Алекса е загубил, Фифо е върнат в играта? Или отново ще се оправдаваме със сръбския на сърбина?

# 1 161
Ами нормално, Зорница тотално изплиска легена😒абе Генчо даже много се сдържа като говори с нея

Джафа нещо утре ще се възмущава.

# 1 162
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Утре битката ще е интересна, а коментарите на Димо бисер до бисер. Мирела и Зори - "захапа я като питбул булонка, злобна при това".
Генчо полегнал все едно е на слънчака, класната утре с Мира ли ще вкопчва ноктенца, че не видях добре в промото.

# 1 163
Очаквам оценката ми за епизода днес ( битката ) да подобри най-високата ми оценка до момента в анкетата на Soney. Нямам за какво да се хвана да намалявам оценката му - добър монтаж, добро обезопасяване, интрига през цялото време.

# 1 164
Ама Джафи за какво се възмути, че не можах да я чуя? За промото става дума.

# 1 165
И какво - бяха решили да махат капитан, обаче Алекса изгуби и промениха ситуацията.
Честно казано, същото мисля.
Мисля, че играта е имала друга цел. Не да махнат капитан, директно, а например ...или наистина размяна, плен, някаква заигравка. И в движение са променили “правилата“, изобщо, ама изобщо не бих се учудила.
И аз си мисля ,че ако червените бяха спечелили ,щяха да им дадат да си краднат някой.😁 Червените за момента са доста слаби и с зор ще им измислят игри ,в които поне малко да са равностойни с жълти.

# 1 166
Браво на Филип и Лефтеров! Фифо се съсипа по трасето, но Лефтеров нямаше грешка и в един момент помнеше 10 символа едновременно.
Вики ме изненада приятно! И с паметта, и с това, че си каза пред всички, че е допуснала една грешка. Алекса беше супер добър по трасето и прие достойно загубата! Яд ме е наистина, че му набутаха толкова предимства от продукцията, защото иначе е силен играч, заслужава финал, обаче няма да се радвам ако спечели.
Добро решение на Фифо за индивидуалната награда! И после ме изкефиха със шегата с Лефтеров! Joy
Жорето и Генчо милите колко се надяваха поне Вики да отпадне, ама не! Joy
Зорница рие дъното! Като една хиена ми е до цар лъв Алекса.

# 1 167
Очаквам оценката ми за епизода днес ( битката ) да подобри най-високата ми оценка до момента в анкетата на Soney. Нямам за какво да се хвана да намалям оценка - добър монтаж, добро обезопасяване, интрига през цялото време.
Подозрения за друго развитие при друг победител? Ама да речем, че това са си наши фобии...😁

# 1 168
  • Варна
Ама Джафи за какво се възмути, че не можах да я чуя?
Че някой я рита.
И аз не можах да видя Зорница ли беше....

# 1 169
  • Другата България
Евгения пак ще псува утре.......
Ритал я някой в главата - да, може, не е феърплей, но кажи го като човек, какво псуваш като хамалка, то така сигурно и онази жена пред училището го е отнесла, щото мадам не може да си сдържа нервите....

Общи условия

Активация на акаунт